fbpx

443013f9c2d7de965e13d019f1887de8

Μια νέα Ζωή σήμερα μπορεί να ξεκινήσει για εσένα. Και εσύ πιο ανανεωμένος από ποτέ, να ξεκινήσεις να Δημιουργείς μέσα από το Φως.

Η μέρα μας σήμερα, έχει τριπλή Αρχαγγελική δόνηση. Οι Αρχάγγελοι Καμουήλ, Ραφαήλ και Μέτατρον, μας καθοδηγούν και μας συντροφεύουν.

Αέρας ανανέωσης σήμερα φυσά… Ίσως να νιώθεις ότι κάποιες σκέψεις ή καταστάσεις στη Ζωή σου, χρειάζονται να μπουν στη θέση τους. Η σημερινή μέρα, σε βοηθά να το κάνεις αυτό. Να κάνεις το ξεκαθάρισμα που χρειάζεσαι, προκειμένου να προχωρήσεις και να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Όλα καταλαγιάζουν πια. Ο αέρας κοπάζει και εσύ πιο ήρεμος μπορείς να καθίσεις και να αφουγκραστείς, τι νιώθεις, τι επιθυμείς και το πιο σπουδαίο Ποιος Είσαι, Ποιος Επιθυμείς να Είσαι και που επιθυμείς να φτάσεις.

Είναι φορές που νιώθεις ότι υπάρχουν πάρα πολλά κεφάλαια ανοιχτά ή “μέτωπα” όπως τα αποκαλείτε… Το μυαλό σκέφτεται το αρνητικό κάνοντας σενάρια καταστροφικά… Καθώς εστιάζεις σε αυτά είναι λογικό να νιώθεις μπερδεμένος, ανήμπορος, κουρασμένος και έτοιμος να τα παρατήσεις. Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν είναι αληθινά! Γιατί υπάρχεις μόνο Εσύ! Δεν υπάρχουν εξωτερικά γεγονότα. Δεν υπάρχουν αρνητικές καταστάσεις. Καθώς μέσα σου αναγνωρίζεις πως όλα ξεκινάνε από Εσένα, πως τα γεγονότα είναι ουδέτερα και πως ό,τι ζεις είναι η τέλεια ευκαιρία που σου δίνει το Σύμπαν για να Δημιουργήσεις, να Εκφράσεις και να Δηλώσεις το Ποιος Είσαι, βλέπεις πως τα πάντα ξεκαθαρίζουν και παίρνουν το δρόμο που χρειάζεται.

Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να γίνεις ο τέλειος Παρατηρητής. (Παρατηρητής σημαίνει να παραμένεις ουδέτερος, χωρίς να κρίνεις!) Να κάνεις ένα βήμα έξω από αυτά που ζεις και να ρωτήσεις τον Εαυτό σου, “Γιατί το χρειάζομαι αυτό; Σε τι με εξυπηρετεί; Ποιος Είμαι εγώ σε σχέση με αυτό;”

Ξεκαθάρισε και απλά δήλωσε στο Σύμπαν την Αλήθεια σου… Και μετά ξέχασε αυτό που συμβαίνει. Επέτρεψε στους Ουρανούς να κάνουν ό,τι χρειάζεται προκειμένου να σου φέρουν αυτό που Είσαι και που επιθυμείς… Επέλεξε το “τι” και άσε το “πώς” στους Ουρανούς! Γιατί όσο σκέφτεσαι και αναλύεις μέσω του μυαλού, μπερδεύεσαι, στους ανθρώπους που στέκονται δίπλα σου φέρεσαι απότομα, κάνεις σκέψεις αρνητικές, νιώθεις ενοχές και τύψεις για τις επιλογές σου και τους Άλλους… Δεν χρειάζεσαι αυτό τον τρόπο ύπαρξης πια!

Μην κρίνεις το τώρα σου, με βάση το παρελθόν! Τα δεδομένα είναι διαφορετικά πια… Μπορεί οι καταστάσεις να μοιάζουν, αλλά ήσουν ένας άλλος άνθρωπος τότε… Οι άνθρωποι που αυτή τη στιγμή υπάρχουν στη Ζωή σου, δεν είναι εκείνοι του παρελθόντος. Μπορεί σε κάποια σημεία οι καταστάσεις να μοιάζουν, αλλά εάν παρατηρήσεις καλύτερα, θα δεις πως στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία ομοιότητα μεταξύ τους! Μην μπλέκεις τα πράγματα προσπαθώντας να εξηγήσεις αυτό που τώρα ζεις με βάση τις παρελθοντικές σου εμπειρίες… Μην συγκρίνεις γιατί η σύγκριση δεν υπάρχει και δεν σε εξυπηρετεί! Απλά σε μπερδεύει και σε αποπροσανατολίζει από το δρόμο που γνωρίζεις ότι επιθυμείς να περπατήσεις!

Ο λογικός νους, έχει την ικανότητα, όταν ζει κάτι, να βουτά μέσα στο υποσυνείδητο, να φέρνει στην επιφάνεια παρόμοιες εμπειρίες και να αποφασίζει με βάση αυτές… Για αυτό ζείτε διαρκώς τα ίδια και τα ίδια. Γιατί απλά παίρνετε σαν δεδομένο πως “όπως τότε, έτσι και τώρα”… Αυτό όμως δεν θα μπορούσε να είναι παρά μόνο ένα ψέμα… Είναι ο τρόπος που το συνειδητό λειτουργεί, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως είναι αυτό που σε εξυπηρετεί. Μπορείς να επέμβεις σε αυτό τον τρόπο λειτουργίας εφόσον κάτι δεν σου ταιριάζει πια. Επιβάλλεται να το κάνεις εάν αυτό που επιθυμείς είναι το χτίσιμο μιας Ζωής διαφορετικής. Έχεις τη Δύναμη και την δυνατότητα να αλλάξεις αυτό το μοτίβο. Έχεις σκεφτεί ποτέ, πως όταν λέτε επαναλαμβανόμενο μοτίβο, στην ουσία αναφέρεστε στον τρόπο που μονίμως φέρεστε όταν συμβαίνουν κάποιες καταστάσεις στη Ζωή σας; Δεν είναι τα γεγονότα που επαναλαμβάνονται, αλλά ο τρόπος που εσείς αντιδράτε σε σχέση με αυτά. Εάν επιθυμείς να φέρεις διαφορετικά αποτελέσματα από αυτά που μέχρι τώρα δημιουργούσες, χρειάζεται να κάνεις με αποφασιστικότητα ένα βήμα έξω από τον φαύλο κύκλο των γνώριμων αντιδράσεών σου και να φερθείς διαφορετικά!

Έτσι, σπάει το μοτίβο και εσύ αναγνωρίζεις πια πως το μυαλό ήταν αυτό που καθοδηγούσε τα πράγματα με βάση τον γνώριμο για εκείνο τρόπο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως ήταν το ιδανικό! Επίσης μπορείς πλέον και στέκεσαι απέναντι στον εαυτό σου, με τόση Περηφάνια που τόλμησες και κατάφερες τελικά…! Συνειδητοποιείς ότι Είσαι ο Δημιουργός, πως η κάθε στιγμή είναι μία στιγμή Επιλογής που σε οδηγεί στο αμέσως επόμενο στάδιο εξέλιξης και ανύψωσης! Η απόφασή σου να πράξεις διαφορετικά από τα μέχρι τώρα δεδομένα σε οδηγεί στην Ελευθερία και την Ανεξαρτησία…! Ελεύθερος πια, έχεις συνδεθεί με το πεδίο των Άπειρων Δυνατοτήτων και έχοντας αποκτήσει μία άλλη οπτική για τη Ζωή, Δημιουργείς, προσφέρεις, ζεις έχοντας κίνητρα και συμμάχους τις πιο σπουδαίες Αρετές και προχωράς έχοντας καρφωμένο το βλέμμα στο Φως…!

Για να γίνουν όμως όλα όπως τα επιθυμείς, χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις το παλιό, το παρελθόν. Επειδή αυτή είναι μία πολύ σημαντική εργασία, κοντά σου έχεις τρεις Αρχαγγέλους που σε βοηθούν. Ο Αρχάγγελος Καμουήλ μαζί με τον Αρχάγγελο Ραφαήλ σε βοηθούν με Αγάπη να Θεραπεύσεις αυτά που χρειάζεται και ο Αρχάγγελος Μέτατρον έρχεται κοντά σου, μέσα από την πλατινένια του ενέργεια και σε βοηθά να ξεκινήσεις να χτίζεις το νέα σου Ζωή. Να θέσεις τις βάσεις και να αναλάβεις τη δράση σου…

Οι Αρχάγγελοι σε παροτρύνουν και σου λένε τώρα να αναλάβεις δράση. Μην χάνεις άλλο χρόνο. Μπορείς να ξεκινήσεις να Δημιουργείς. Το παρελθόν έχει τελειώσει και αυτή η στιγμή είναι ιδανική για Δημιουργία. Ήρθε η στιγμή το όραμα σου να αρχίσει να παίρνει μορφή και να αποκτήσει υπόσταση. Ήρθε η στιγμή να δουλέψεις κοιτώντας τα όνειρά σου, χωρίς να φοβάσαι. Κάνε κάτι σήμερα για αυτό. Μέσω της Αγάπης και έχοντας τον Αρχάγγελο Μέτατρον να ενεργοποιεί το αστέρι της Ψυχής σου, συνδέσου με την Ψυχή σου και κάνε σήμερα την αρχή για την Δημιουργία μίας λαμπερής Ζωής.

Οι Αρχάγγελοι σου υπενθυμίζουν πως ό,τι αλλαγές ετοιμάζεσαι ή επιθυμείς να κάνεις ή συμβαίνουν στη Ζωή σου, γίνονται για καλό και είναι απαραίτητες ακόμα και αν δεν σου είναι ξεκάθαρος ο λόγος που συμβαίνουν. Μελλοντικά θα καταλάβεις. Έχε Πίστη και Εμπιστοσύνη. Όλα θα γίνουν πιο ομαλά, εάν διατηρήσεις έναν θετικό τρόπο σκέψης και δράσης. Καλωσόρισε τις αλλαγές με Χαμόγελο, Αισιοδοξία και Λαμπρότητα. Διατηρώντας τις σκέψεις σου, το λόγο σου και τα συναισθήματα σου θετικά, ό,τι αλλαγές και ό,τι σχέδια κάνεις θα υλοποιηθούν με μεγαλύτερη ευκολία για εσένα. Γιατί θα Δημιουργείς μέσα από τη δόνηση της Χαράς και της Ευτυχίας και όχι του άγχους ή έχοντας αρνητική διάθεση.

Κλείσε μέσα σου σήμερα το παρελθόν και ξεκίνα να κάνεις το πρώτο βήμα για τη νέα σου Ζωή!

Δούλεψε με τους 3 αγαπημένους μας Αρχαγγέλους. Κάλεσε τον Αρχάγγελο Καμουήλ και τον Αρχάγγελο Ραφαήλ για να θεραπεύσεις θέματα του παρελθόντος μέσω της Αγάπης και στη συνέχεια κάλεσε τον Αρχάγγελο Μέτατρον για να σε βοηθήσει να συνδεθείς με τον Ανώτερο σου Εαυτό και την Ψυχή σου και να ξεκινήσεις να πράττεις μέσα από τα Ανώτερα πεδία, ευθυγραμμισμένος με όλα αυτά που Είσαι.

Σήμερα, ένας κύκλος Ζωής κλείνει. Ένα σημαντικό κεφάλαιο γράφει τον επίλογο του και μπαίνουν οι βάσεις για μία νέα Ζωή. Ένα νέο βιβλίο ξεκινά να γράφεται…

* Αυτά με τα οποία επιθυμείς να εργαστείς, καλό είναι να τα γράψεις, γιατί το μυαλό έχει την ικανότητα να μεγεθύνει τα αρνητικά και να τα διαστρεβλώνει. Είναι πιο Σοφό να εγκλωβίσεις αυτά που σε απασχολούν σε μία κόλλα χαρτί… Είναι πιο διαχειρίσιμο έτσι…! Και σε βοηθά να διατηρείς τον έλεγχο…!

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως