fbpx

192

Όταν ξεκίνησα το ταξίδι μου στην Πνευματικότητα, δεν γνώριζα πραγματικά τι σήμαινε αυτό, ούτε που θα με οδηγούσε. Εγώ απλά αναζητούσα τρόπους για να βρω ξανά τον εαυτό μου. Για να επαναφέρω ξανά το χαμόγελο στη Ζωή μου. Και σιγά σιγά, μέρα με την ημέρα, έκανα τα βήματα μου. Με εκείνον τον τρόπο που τότε μπορούσα, στο βαθμό που μπορούσα.

Υπήρξαν φορές που τα παράταγα και μετά επανερχόμουν και πάλι, δίνοντας νέες υποσχέσεις στον εαυτό μου αρχίζοντας ξανά από την αρχή. Είναι φορές που ο εαυτός μας αντιδρά στις αλλαγές. Μου πήρε αρκετό καιρό για να συνειδητοποιήσω πως έτσι γίνεται πάντα. Γνωρίζοντας το πλέον αυτό, έδωσα πριν μερικά χρόνια μία νέα υπόσχεση, που έχω κρατήσει ακέραιη μέσα μου. Να μην σταματήσω ποτέ να ασχολούμαι με την προσωπική μου εξέλιξη, ιδίως εκείνες τις στιγμές που ο εαυτός μου, μου λέει να τα παρατήσω. Το εγώ μας, θα επιχειρήσει να μας πείσει να μείνουμε κολλημένοι στο παρελθόν, στο γνώριμο, χωρίς όμως αυτό απαραίτητα να σημαίνει πως είναι και το καλύτερο. Τη στιγμή της αντίδρασης, εν – θυμήθηκα να χρησιμοποιώ την επιμονή μου και το πείσμα μου στο μέγιστο που μπορώ. Γιατί εάν εκείνες τις στιγμές δεν το βάλουμε κάτω, τότε θα δούμε την αλλαγή να ξεπροβάλλει λαμπερή… σαν τον Ήλιο τις πρώτες πρωινές ώρες… Δεν υπερβάλλω. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και έτσι συμβαίνει με τις αλλαγές.

Έχοντας παρακολουθήσει μαθήματα Channeling, Theta Healing και Αγγελικού Ρέικι, δουλεύοντας πολλές ώρες καθημερινά με τον εαυτό μου, δημιουργώντας τα δικά μου σεμινάρια με βήματα αργά και σταθερά, συνειδητοποίησα πως η Ζωή είχε λάβει το μήνυμα μου, όταν από μικρή, δήλωνα ότι ήθελα να βοηθώ τον κόσμο. Αυτό ξεκίνησε από τον αδερφό μου, όταν εκείνος πρώτη δημοτικού και εγώ τρίτη, γύρισα μία μέρα σπίτι κλαίγοντας λέγοντας στη μαμά μου πως λένε τον αδερφό μου χαζό, γιατί είχε διαγνωστεί με δυσλεξία, κάτι που ξεπέρασε μεγαλώνοντας. Όταν πριν χρόνια είχα ζητήσει να με καθοδηγήσουν οι Αρχάγγελοι στο θεραπευτικό μου μονοπάτι δίνοντας μου ένα μήνυμα, μου είχαν εν – θυμίσει εκείνη τη σκηνή. Και μετά η μαμά μου, μου την είχε επιβεβαιώσει. Και έτσι, μου αποκαλύφθηκε πως σε ηλικία 8-9 ετών, είχα ήδη αποφασίσει το μέλλον μου. Ένα μέλλον στο οποίο θα στεκόμουν βοηθητική και έτοιμη να εξυπηρετήσω όποιον το χρειαζόταν. Εκείνη η αγνή πρόθεση, άρχισε πριν λίγα χρόνια να παίρνει μορφή. Ήταν η Δημιουργία του Αγγέλων Φως που μέσα από τις καθημερινές δημοσιεύσεις, τις εκπομπές, τους διαλογισμούς, τις προσωπικές συνεδρίες και τα σεμινάρια, μπόρεσα και πρόσφερα, αγγίζοντας εκείνο που μικρή είχα δηλώσει…

Και έτσι, μέσα από καθημερινή προσωπική δουλειά, έφτασα στο σήμερα. Εάν με ρωτήσεις εάν έχω φόβους, θα σου πω πως εννοείται πως έχω. Και χαίρομαι για αυτό. Γιατί πλέον ξέρω πως οι φόβοι είναι Δώρα και εργαλεία για να βρεθώ εκεί που επιθυμώ. Και έτσι τα χρησιμοποιώ με δεξιοτεχνία για να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα.

Ένα επίσης όνειρο, ήταν να Δημιουργήσω έναν Πνευματικό χώρο. Έναν χώρο για να αγκαλιάσει όλους όσους το επιθυμούν. Και έτσι το Αγγέλων Φως, εκτός από μία σελίδα στο διαδίκτυο και τη δράση που μέχρι και τώρα έχει, πήρε και τη μορφή ενός πνευματικού χώρου και μίας αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας, για να μπορεί να βρίσκεται ακόμα πιο ενεργά δίπλα στον άνθρωπο και να τον βοηθά αλλάζοντας τη Ζωή του προς το καλύτερο.

Είμαι αυτή που είμαι. Μου πήρε αρκετό καιρό για να συνειδητοποιήσω τη σπουδαιότητα αυτής της πρότασης και το τι πραγματικά σημαίνει, γιατί μεγάλωσα και πάντα σκεφτόμουν το τι θα πουν οι άλλοι. Αλλά τελικά κατάλαβα πως είναι το αντίθετο που έχει σημασία. Σημασία έχει να δίνεις κάθε μέρα τον εαυτό σου, απλόχερα, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Σίγουρα θα υπάρξουν και εκείνοι οι άνθρωποι που ο τρόπος σου δεν θα τους ταιριάξει, αλλά σημασία έχει εσύ να έχεις κάνει στο σήμερα σου ό,τι καλύτερο μπορούσες, νιώθοντας μέσα σου Αρμονία. Κάποιοι μπορεί να σε κρίνουν, μη γνωρίζοντας προφανώς πως δεν υπάρχει η κριτική… Όπως και να έχει όμως, πάντα να φροντίζεις θα ευχαριστείς αυτούς τους εξαιρετικούς συνταξιδιώτες, γιατί μέσα από αυτούς, μπορείς να συνειδητοποιήσεις ποιος Είσαι και πως σημασία έχει απλά να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, για να ξαπλώνεις κάθε βράδυ γαλήνιος, ευχαριστώντας το Θεό για την ημέρα και τις ευκαιρίες που σου δόθηκαν για να δώσεις, εσένα, στον κόσμο.

Υπάρχουν φορές που ενώ η πρόθεσή μας είναι η Αγάπη, μπορεί να πληγώσουμε κάποιον ή να τον στεναχωρήσουμε. Όταν όμως έχουμε κίνητρα Αγάπης, νιώθουμε μέσα μας μόνο εσωτερική ηρεμία. Μέσω της Αγάπης όλα μπορούν να λυθούν προσφέροντας Εξέλιξη, εσωτερική Γαλήνη και Ισορροπία. Σίγουρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πώς οι πράξεις μας θα επηρεάσουν τους άλλους, αλλά σημασία έχει πάντα να ξεκινάμε πράττοντας ή μιλώντας μέσω της Αγάπης. Και αν κάτι συμβεί, τότε ας θυμόμαστε να βάζουμε την Αγάπη μπροστά και να προχωράμε λύνοντας την όποια παρεξήγηση, οδηγώντας τόσο τον εαυτό μας όσο και τον Άλλον στο Φως, εφόσον το επιθυμεί.

Ζητώ από τους ανθρώπους που μέχρι τώρα έχουν βρεθεί στο δρόμο μου, να μου λένε τις σκέψεις τους, τις προτάσεις τους, τα παράπονα τους, γιατί μέσω της επικοινωνίας, όλοι μπορούμε να επωφεληθούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Σας ευχαριστώ για την Αγάπη σας, για την Ειλικρίνεια σας, για την Εμπιστοσύνη σας.

Μία καθοδήγηση έχω ζητήσει από τους Ουρανούς και με Αγάπη τη μοιράζομαι μαζί σας. Να με καθοδηγούν να δρω καθημερινά προσφέροντας τον καλύτερο μου εαυτό, χρησιμοποιώντας το εγώ μου σαν το τέλειο Θεϊκό εργαλείο για να γίνομαι όλο και περισσότερο Φως και Αγάπη. Και εγώ με τη σειρά μου έχω δεσμευτεί να κάνω και να δίνω αυτά που Είμαι, με τα εργαλεία που διαθέτω αυτή τη στιγμή στη Ζωή μου, προσφέροντας ό,τι μπορώ σε όποιον το επιθυμεί.
Και αφού ο Θεός πάντα μας δίνει αυτό που του ζητάμε, αυτή είναι η ζωή μου, τα τελευταία χρόνια. Και είμαι τόσο Ευλογημένη και τυχερή! Είναι φορές που το πετυχαίνω στον ύψιστο βαθμό, κάποιες άλλες φορές που κάτι χρειάζεται να βελτιώσω ή ακόμα και να αλλάξω. Αλλά δεν υπάρχει μέρα που να μην ζω μέσα από αυτό τον τρόπο και αυτή την οπτική και αυτό είναι που έχει μετατρέψει την κάθε μου μέρα σε ένα όμορφο και γλυκό παραμύθι.

Ευχαριστώ και Ευγνωμονώ. Γιατί εν – θυμήθηκα. Πως η Ζωή δεν έχει να κάνει με εμάς, αλλά με τον τρόπο που αγγίζουμε τις ζωές των άλλων. Πως σημασία στη Ζωή έχει να δίνεις εσένα καθημερινά και όλα αυτά που επιθυμείς να έχεις, χωρίς να σε νοιάζει το αντάλλαγμα. Πως σημασία έχει να ζεις μέσα από τις Αρετές του σύμπαντος, χωρίς άγχος για την απόκτηση υλικών αγαθών. Πως τα υλικά αγαθά, είναι απλά μία αντανάκλαση του εσωτερικού μας κόσμου και μας δίνονται απλόχερα όταν έχουμε πάψει να ανησυχούμε για αυτά.

Ζωή σημαίνει να Εμπιστευόμαστε πως ο Δημιουργός, έχει ήδη φροντίσει για να έχουμε τα πάντα! Και πως Είμαστε μέρος αυτού του Πάντα!

Σας ευχαριστώ! Κάθε φορά που νιώθω να μοιραστώ ένα κομμάτι μου μαζί σας και το κάνω, νιώθω πραγματικά υπέροχα! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!

Κάθε μέρα γίνομαι καλύτερη από τον άνθρωπο που ήμουν μέχρι εχτές. Αυτή είναι μία θετική δήλωση που φροντίζω και επαναλαμβάνω καθημερινά…

Είμαστε όλοι Ένα!

Υποκλίνομαι μπροστά σας
Χρυσάφη Μαρία

Αγγέλων Φως