fbpx

IW5eDBr

Από σήμερα σηματοδοτείται ένας νέος κύκλος Ζωής. Με την καθοδήγηση και τα σοφά λόγια των Αρχαγγέλων, κάνουμε ξεκαθαρίσματα και φέρνουμε Ευλογημένες αλλαγές στη Ζωή μας.

“Πίστεψε στον εαυτό σου. Πίστεψε στις ικανότητες σου και τα ταλέντα σου. Πίστεψε σε όλα αυτά που Είσαι.

Η Ζωή είναι ένας κύκλος και στη δική σου Ζωή, εσύ στέκεσαι στο κέντρο του κύκλου σου. Είσαι το κέντρο του κόσμου σου. Από εσένα ξεκινάνε όλα. Κάτι ολοκληρώνεται και είναι έτοιμο να δώσει τη θέση του σε κάτι νέο. Δώσε τον καλύτερο σου εαυτό. Αντί να ασχολείσαι με ό,τι συμβαίνει γύρω σου, δώσε σημασία σε αυτό που συμβαίνει μέσα σου. Νιώσε το χτύπο της καρδιάς σου και με απαλότητα οδήγησε τα βήματα σου στην Αλήθεια σου. Γνώρισε Ποιος πραγματικά Είσαι. Γίνε ξεκάθαρος με Εσένα. Χτίσε με τον εαυτό σου μία ειλικρινή σχέση. Και μετά κάνε πράξεις, για να γεμίσεις με Αυτοπεποίθηση, Αυτοσεβασμό. Χτίσε την Αυτό – Αξία σου. Νιώσε τη Δύναμη σου. Νιώσε τη Δυναμική σου. Έχεις όλα τα προσόντα που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις όλα αυτά που επιθυμείς. Σταμάτα να βασανίζεσαι, να τιμωρείς τον εαυτό σου, να νιώθεις τύψεις και ενοχές.

Προχώρα. Εστίασε σε εσένα και άνοιξε τα πανιά σου. Σήμερα, κάτι κλείνει και κάτι νέο ξεκινά. Ένας νέος κύκλος Ζωής, ευκαιριών, δυνατοτήτων, ονείρων. Σε αυτή την νέα ανατολή, πήγαινε με νέα δεδομένα. Έχοντας εστιάσει σε εσένα. Οι άνθρωποι γύρω σου, είναι καθρεφτίσματα των φόβων σου, των ονείρων σου. Τους έχεις μοιράσει ρόλους, τους οποίους χρειάζεται να παρατηρήσεις με προσοχή, να δεις ποιο είναι το καθρέφτισμα, ποια είναι η Ευλογία και να προχωρήσεις, πιο Σοφός, πιο ευθυγραμμισμένος με το Ποιος Αληθινά Είσαι και τι πραγματικά επιθυμείς.

Κύματα Αφθονίας κατακλύζουν όλη σου τη Ζωή. Χρειάζεται να πάρεις το βλέμμα από την έλλειψη, το φόβο… Χρειάζεται να κοιτάζεις το μέλλον σου με Αισιοδοξία για να μπορέσεις να προσελκύσεις καταστάσεις που επιθυμείς και ονειρεύεσαι. Ο φόβος θα φέρει και άλλο φόβο. Η Αγάπη περισσότερη Αγάπη. Το όμοιο έλκει όμοιο. Εσύ καθορίζεις τη συνέχεια και την εξέλιξη. Όλες οι πιθανές επιλογές είναι ήδη γραμμένες στο βιβλίο της Ζωής σου. Ποια θα επιλέξεις, εξαρτάται από εσένα και την επιλογή σου. Θα είναι επιλογή φόβου ή αγάπης;

Μην επιχειρείς να καταλάβεις ή να αναλύσεις τους άλλους. Δεν γίνεται αυτό, γιατί δεν γνωρίζεις πραγματικά την ψυχή τους, το συμβόλαιο τους. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να εστιάσεις σε εσένα. Να εν – θυμηθείς Ποιος Είσαι, γιατί είσαι εδώ, ποιοι είναι οι φόβοι σου και να τους απελευθερώσεις, ποιες είναι οι πραγματικές σου επιθυμίες και τα όνειρα. Αυτές οι επιθυμίες που βασίζονται στην Αγάπη και όχι στο φόβο. Και όσο εσύ θα αναγνωρίζεις Εσένα στην πραγματική σου διάσταση, όλα θα αλλάζουν οπτική και μορφή, θα γίνονται ξεκάθαρα και θα συνειδητοποιείς πως γύρω σου έχεις μόνο Δασκάλους, Ευλογίες, πως τα εμπόδια και οι φόβοι είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να φτάσεις στον τελικό σου προορισμό. Θα συνειδητοποιήσεις πως πίσω από κάθε τι αρνητικό κρύβονται θετικά και θα ξέρεις πως ο κάθε πόνος σε βοηθά να αλλάξεις και πως δεν χρειάζεσαι το φόβο και τον πόνο τελικά. Και θα φτάσεις σε εκείνο το σημείο που θα ζητήσεις να εν – θυμάσαι μέσω της ευκολίας πια και όχι του φόβου και του πόνου… Και τότε ένας άλλος κόσμος θα έχει απλωθεί μπροστά σου… Αλλά τελικά θα δεις πως είναι ο ίδιος κόσμος, απλά εσύ άλλαξες οπτική.

Θα δεις έξω και πάνω από κάθε θυμό, μνησικακία και εγωισμό. Θα βλέπεις παντού Αγάπη. Θα μπορείς να στέλνεις Ευλογίες, Αγάπη και Φως, γνωρίζοντας πως όλα γίνονται σωστά. Θα βλέπεις παντού Αγγέλους και θα συνειδητοποιείς πως δεν υπάρχει τίποτα που να χρειάζεται συγχώρεση. Γιατί πλέον θα έχεις ξεκάθαρη ματιά και θα αντιλαμβάνεσαι τα πάντα μέσα από τα μάτια των Αγγέλων και του Δημιουργού. Θα έχεις μεταμορφωθεί σε Αγάπη, οπότε δεν θα υπάρχει τίποτα μέσα σου, άρα και έξω σου, πέρα από αυτό. Πέρα από την Αγάπη και το Φως. Για αυτό σου λέμε, γλυκό μας παιδί, σημασία έχει να ξεκινήσεις να χτίζεις τον κόσμο σου, εστιάζοντας την προσοχή σου σε εσένα, αντί να σπαταλάς ενέργεια επιχειρώντας να αλλάξεις ή να καταλάβεις τους άλλους. Σημασία έχεις Ποιος Είσαι Εσύ αυτή τη στιγμή και Ποιος επιθυμείς και επιλέγεις να Είσαι την επόμενη. Κάνε την επιλογή σου…”

Ο κάθε Αρχάγγελος είναι εδώ και σε βοηθά. Αφιέρωσε χρόνο και λάβε τις Ευλογίες, του καθενός χωριστά. Νιώσε την ενέργεια τους. Μπορεί να δεις το χρώμα της αύρας τους, ή να νιώσεις κύματα Αγάπης να σε αγκαλιάζουν. Σου υπενθυμίζω ποιοι είναι οι Αρχάγγελοι, τα χρώματα τους και οι ποιότητες των Ακτίνων που εκπροσωπούν…

Αρχάγγελος Μιχαήλ – Χρώμα: Μπλε – Ποιότητα: Δύναμη, Θάρρος, Θέληση, Αυτοπεποίθηση
Αρχάγγελος Ζοφιήλ – Χρώμα: Χρυσό – Ποιότητα: Σοφία, Γνώση, Ομορφιά, Αφθονία
Αρχάγγελος Καμουήλ – Χρώμα: Ροζ – Ποιότητα: Αγάπη
Αρχάγγελος Γαβριήλ – Χρώμα: Λευκό – Ποιότητα: Έμπνευση, Νέες Ιδέες και Ξεκινήματα
Αρχάγγελος Ραφαήλ – Χρώμα: Σμαραγδένιο – Ποιότητα: Θεραπεία
Αρχάγγελος Ουριήλ – Χρώμα: Ρουμπινί Χρυσό – Ποιότητα: Συγχώρεση
Αρχάγγελος Ζακχιήλ – Χρώμα: Μωβ – Ποιότητα: Μεταμόρφωση, Μετουσίωση, Κάθαρση

Ζήτησε τους να σε βοηθήσουν και να σε καθοδηγήσουν για να συνειδητοποιήσεις ό,τι χρειάζεται για να προχωρήσεις φέρνοντας αλλαγές στη Ζωή σου και δημιουργώντας καθημερινά τα δικά σου προσωπικά Θαύματα.

Με εκτίμηση και σεβασμό

7 Αρχάγγελοι

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως