fbpx

images158

Η Μητέρα Μαρία έρχεται κοντά μας. Μία μεγαλεπήβολη Αρχάγγελος. Είναι ντυμένη στα λευκά…

Το μόνο που αισθάνομαι είναι να γονατίσω μπροστά στο μεγαλείο της… Και όμως… Έρχεται κοντά μου, σκύβει και με παίρνει την πιο ζεστή αγκαλιά. Με πιάνει από το χέρι και περπατάμε εκεί, ανάμεσα στα σύννεφα… Το γλυκό αεράκι παίζει με τα μαλλιά μας και Εκείνη με παρακινεί να καθίσουμε απολαμβάνοντας την Τελειότητα της Πλάσης και του Σύμπαντος!

Τα λόγια Της γίνονται το μήνυμα… Ένα μήνυμα για την κάθε μαμά, για την κάθε κόρη, για τον κάθε γονιό, για το κάθε παιδί και τον κάθε άνθρωπο…!

– Είμαι η Μητέρα Όλων! Είμαι η Αγκαλιά, το Βάλσαμο, το Γιατρικό, η Ζεστασιά για τον κάθε έναν από Εσάς…! Γιατί στα δικά μας μάτια είστε όλοι Ιεροί, Αγνοί, Τέλειοι! Έχετε λησμονήσει τη Θεϊκή σας καταγωγή και αυτός είναι ο λόγος που μερικές φορές φέρεστε σκληρά, άδικα, με φόβο. Ενώ η Αλήθεια είναι πως Είστε Αγάπη. Κάθε μέρα βάλτε την πρόθεση να το εν – θυμηθείτε αυτό. Κάντε πράξεις που θα σας οδηγούν στην Αγάπη και θα τιμούν όλα όσα Είστε…

Ιερές Μαμάδες φροντίστε για τα παιδιά σας να Είστε Αγνές απέναντι στα Τρυφερά τους χέρια, στο Καθάριο τους βλέμμα. Γίνετε για τα παιδιά σας, Φωτεινοί φάροι. Γίνετε το καλύτερο δυνατό υπόδειγμα. Γίνετε ο Καλύτερος, εν δυνάμει γονιός. Μπορείτε! Δείξτε τους το δρόμο της Αγάπης, του Φωτός, της Καλοσύνης, της Συμπόνοιας. Δείξτε τους τι σημαίνει Μητέρα. Μητέρα σημαίνει Επίγειος Παράδεισος…!

Έτσι να στέκεστε απέναντι στις δικές σας μαμάδες, αγαπητά μου παιδιά. Έτσι να τις αντικρίζετε… Σαν να είναι ο δικός σας προσωπικός Επίγειος Παράδεισος. Έτοιμοι να τρέξετε στην Αγκαλιά τους, κάθε φορά που κάτι σας συμβαίνει. Έτοιμοι να καθίσετε να αφιερώσετε χρόνο μαζί τους… Κλείστε το κενό ανάμεσα σας. Την επιλέξατε για μητέρα σας. Επιλέξατε τους γονείς σας. Τιμήστε αυτήν σας την απόφαση. Σεβαστείτε και τιμήστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την απόφαση της ψυχής σας. Βάλτε σήμερα την πρόθεση να λύσετε κάθε διαφωνία και να ανυψώσετε αυτή την Ιερή Σχέση!

Γίνετε συνειδητοί απέναντι στη Ζωή. Απέναντι στον πλανήτη σας. Ανυψώστε τις ενέργειες σας. Οι ενέργειες όλης της Γης έχουν αλλάξει πια. Ψυχές φεύγουν δίνοντας μαθήματα συμπόνοιας και συμπαράστασης προς όλο τον κόσμο. Μπορεί στα δικά σας γήινα μάτια, όλα αυτά να δείχνουν βίαια. Αλλά πίσω από το κάθε τι υπάρχει τελειότητα. Εμπιστευτείτε και πιστέψτε σε έναν Θεό δίκαιο, ο οποίος δεν τιμωρεί, γιατί είναι Μόνο Αγάπη. Αναζητήστε και αναγνωρίστε πως τελειότητα υπάρχει παντού γύρω σας. Και αλλάξτε όλα αυτά που πλέον γνωρίζετε πως δεν είναι Αγάπη, όπως την έχετε μάθει. Έχετε την ελεύθερη βούληση για να αλλάξετε τον κόσμο όλο, αλλάζοντας και μετουσιώνοντας τον Εαυτό σας…

Γίνε η Μητέρα για τον κάθε άνθρωπο που έρχεται κοντά σου και δώσε του την Αγάπη σου, στο βαθμό που μπορείς! Είσαι προέκταση και κομμάτι μου… Αγκάλιασε με τις φτερούγες σου! Τα χέρια σου είναι τα γήινα σου φτερά! Τα χέρια σου έχουν την Ικανότητα να Αγκαλιάσουν, να κλείσουν μέσα τους κάθε φόβο και σε Αγάπη να τον μετουσιώσουν!

Εν – Θύμισε Εσύ στους σημαντικούς Άλλους της Ζωής σου, τη Θεϊκή τους αποστολή. Εξύμνησε την κάθε σχέση. Δώσε Αγάπη! Γίνε Αγάπη! Ξεκινώντας από τη Μητέρα Σου. Στο πρόσωπό της, δες Εμένα. Αντιπροσωπεύω όλες τις Μητέρες του κόσμου. Δώσε και γίνε Αγάπη. Δώσε και γίνε εσύ η Θεραπεία… Η Θεραπεία έχει ένα όνομα και σταμάτησε να μιλά…”

– Αγάπη, της είπα…

– Ναι παιδί μου. Η Αγάπη είναι η Ύψιστη Μορφή Θεραπείας για κάθε ασθένεια, κάθε φόβο, κάθε πόνο. Γίνε Αγάπη…!

Νιώστε πως κάθεστε μαζί της, εκεί στην άκρη του Σύμπαντος. Σας παροτρύνει να απελευθερώσετε μαζί Της Σμαραγδένια βροχή θεραπείας πάνω από τον πλανήτη μας. Δείτε, ότι τα πάντα αλλάζουν. Ότι θεραπεύεται μία προς μία η καρδιά του κάθε ανθρώπου. Δείτε, τους ανθρώπους να ζουν Ειρηνικά μεταξύ τους. Στείλτε παραπανήσια Αγάπη σε αυτούς, που το μίσος, ο θυμός και ο φόβος έχουν παγώσει την καρδιά τους και οπλίζουν τα χέρια τους να κάνουν πράξεις θυμού προς τον πλανήτη μας ή και κάποιον άλλον άνθρωπο. Η Αγάπη, ζεσταίνει ακόμα και την πιο παγωμένη καρδιά. Στείλτε Θεραπεία σε κάθε φυτό και ζώο στον πλανήτη μας, στις θάλασσες. Δείτε Αγγέλους να εργάζονται αδιάκοπα υπέρ της προστασίας και της μεταμόρφωσης του πλανήτη μας.

Θεραπεύστε και γίνετε οι άνθρωποι των ονείρων σας, μας λέει. Και εγώ είμαι πάντα εδώ, μία ανοιχτή Αγκαλιά για εσάς. Κάθε φορά που μπορεί να ξεχνάς τι Αγάπη σημαίνει, να με καλείς κοντά σου για να σου θυμίζω. Κάθε φορά που μπορείς να λησμονείς την Αγάπη από την αγκαλιά της μαμάς, να με φωνάζεις κοντά σου να βρίσκομαι για να σου θυμίζω… Είμαι εδώ πάντα για εσένα…

Υπάρχει μεγαλύτερη Ευλογία από το να βλέπεις μέσα στον κάθε άνθρωπο ένα Δικό Μου Κομμάτι; Μία Δική Μου προέκταση; Γιατί, Όλοι Είστε Ιεροί…! Εν – Θυμήσου… Και καθώς Εν – Θυμάσαι, Εν – Θύμισε και στους ανθρώπους των οποίων τις Ζωές Αγγίζεις…! Ιδίως σε αυτούς που έχουν λησμονήσει… Γίνε ο Φάρος… Γίνε το Φως… Γίνε η Αγάπη… Γίνε η Αγκαλιά… Γίνε η Θεραπεία…! Γίνε όλα αυτά που επιθυμείς στον Ύψιστο βαθμό! Καθώς το κάνεις Αυτό, Εν – Θυμάσαι πως Είσαι Ένας Εν Δυνάμει Θεός!

Φρόντισε να είσαι το Φως, με Πράξεις και Δράση Αγάπης…!

Προσευχή

Γλυκιά μου Μητέρα Μαρία
Έλα κοντά μου…
Αγκάλιασε με, με τις φτερούγες σου
Επιθυμώ να νιώσω Ζεστασιά
Θαλπωρή, Φροντίδα,
Στοργή, Στήριξη, Υποστήριξη
Αγάπη…

Ευχαριστώ…!

Σε ευχαριστώ που βοηθάς
Το κάθε μου βήμα να είναι Σταθερό, την κάθε μου σκέψη να είναι Λαμπερή και Ξεκάθαρη
Που απαλύνεις την καρδιά μου από οτιδήποτε την έχει πληγώσει
Και την γεμίζεις με Θεραπεία, Αγάπη και Φως!
Βάζω την πρόθεση να Συγχωρέσω οποιοδήποτε ίχνος
Θυμού και Φόβου που με χωρίζει από τους ανθρώπους μου!
Και εγώ με τη σειρά μου ζητώ Συγχώρεση γλυκιά μου Παναγιά,
Από αυτούς που έχω στεναχωρέσει
Κάνοντας χώρο για την Αγάπη, που Εσύ Είσαι!

Σε ευχαριστώ γλυκιά μου Μητέρα
Που με βοηθάς
Να θεραπεύσω και να μετουσιώσω τις σχέσεις μου
Με τους γονείς μου
Με τον σύντροφο μου
Με τα παιδιά μου
Με τους φίλους μου

Σε ευχαριστώ που με βοηθάς
Να βλέπω μέσα στον κάθε άνθρωπο
Εσένα και την Καλοσύνη Σου!

Φώτισε τις σκέψεις μου
Γλυκιά μου Παναγιά!
Δώσε μου Έμπνευση, Διαύγεια!

Μέσα από Εμένα, μίλα στους ανθρώπους που βρίσκονται στο δρόμο μου
Χρησιμοποίησε τα χέρια μου για να γίνουν η δική σου Αγκαλιά
Χρησιμοποίησε το λόγο μου για να μιλώ λέξεις που ακτινοβολούν Αγάπη
Ευγένεια, Συμπόνια… Ο λόγος μου να είναι ο δικός Σου λόγος…
Χρησιμοποίησε τα πόδια μου, για να μπορώ να βοηθώ Εκείνους
Που ζητούν Εσένα να πας κοντά τους…!

Σε ευχαριστώ για όλες τις φορές που έχεις βρεθεί κοντά μου!
Και σε ευχαριστώ προκαταβολικά για όλες τις φορές που θα βρεθείς
Ξανά στο δρόμο μου, καθοδηγώντας με… Δείχνοντας μου το Φως…!
Την Αγάπη…! Την Κατανόηση…! Την Συγχώρεση…! Την Συμπόνια…!
Τη Στοργή…!

Σε ευχαριστώ…!

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως