fbpx

gabriel-2

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ μας βοηθά με θέματα Αυτοπεποίθησης, μας θυμίζει να λέμε μπράβο στον εαυτό μας και μας καθοδηγεί να συνεργαστούμε μαζί του για τις επόμενες 21 μέρες κάνοντας μαζί του μία πνευματική εργασία που θα μας βοηθήσει…

“Κάθε μέρα να φροντίζεις να εμψυχώνεις τον εαυτό σου. Να θυμάσαι να λες πάντα καλά λόγια για όλα αυτά που Είσαι. Γιατί η Αλήθεια είναι πως Είσαι μία λαμπερή απεικόνιση του Δημιουργού. Έχετε μάθει να δίνεται ιδιαίτερη σημασία στα αρνητικά σας ή σε αυτά που δεν έχετε ή σε αυτά που νιώθετε ότι δεν έχετε αρκετά. Αυτά δεν θα μπορούσαν να είναι απλά τεχνάσματα του εγώ σας και της ανεπάρκειας μέσα στην οποία ζει. Η Αλήθεια είναι πως έχεις πολλά θετικά στοιχεία, έχεις γεννηθεί και έχει αναπτύξει κατά τη διάρκεια της Ζωής σου πολλά ταλέντα και δεξιότητες. Έχεις ποικίλες ικανότητες και δυνατότητες. Γιατί δεν παρατηρείς τα θετικά που έχεις και επιμένεις να κοιτάς επίμονα αυτά που πιστεύεις ότι δεν είσαι ή που δεν έχεις; Μην υποτιμάς τον εαυτό σου. Σε παροτρύνω να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας, στην εδώ και τώρα σου ιερή στιγμή να μιλάς για εσένα θετικά. Είμαι δίπλα σου σε αυτό το τόσο υπέροχο και λαμπερό χτίσιμο του νέου σου εαυτού.

Μπορείς να γράψεις όλα εκείνα τα θετικά που μέσα σου αισθάνεσαι για εσένα και μονίμως αγνοείς ή τους δίνεις μικρή σημασία. Τώρα σου δίνεται μία πολύ γλυκιά ευκαιρία να πεις και να δηλώσεις όλα αυτά που πιστεύεις ότι Είσαι. Να νιώσεις Ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που ήδη Έχεις. Πάμε… Παρέα θα το κάνουμε αυτό και θα το κάνουμε κάθε μέρα για τις επόμενες 21 μέρες.

Πάρε μπροστά σου ένα κομμάτι χαρτί και ένα στυλό ή ένα μολύβι…
Κλείσε τα μάτια σου παίρνοντας μερικές βαθιές αναπνοές…
Άδειασε το μυαλό σου δίνοντας του μερικά λεπτά για να ηρεμήσει από την φλυαρία του…
Και νιώσε την ενέργεια σου μαζί με την δική μου να κατευθύνονται στο τσάκρα της καρδιάς σου και από εκεί να διαχέονται σε όλο σου το σώμα…
Και τώρα απλά επέτρεψε στον Ύψιστο σου Εαυτό να κάνει την εμφάνιση του, Λαμπερός, γεμάτος Αυτοπεποίθηση, Σιγουριά, Θέληση, Συμπόνοια, Κατανόηση και φυσικά Αγάπη…
Μείνε για λίγο στη σιωπή και όταν είσαι έτοιμος/έτοιμη άνοιξε τα μάτια σου και γράψε στο χαρτί σου αυτά που νιώθεις…
Γράψε…

Είμαι μία ψυχή που επέλεξα αυτό το σώμα σαν το όχημα μου σε αυτήν εδώ την χωροχρονική στιγμή για να ενσαρκωθώ και να βιώσω τον εαυτό μου δίνοντας και προσφέροντας στην ψυχή μου τα βιώματα που χρειάζεται για να εξελιχθεί.
Είμαι ένας άνθρωπος έξυπνος, γεμάτος ευαισθησίες. Απολαμβάνω όταν βοηθώ. Μου αρέσει όταν εξυπηρετώ τους άλλους. Είμαι ρομαντικός, γεμάτος Κατανόηση, Στοργή. Είμαι γενναιόδωρος, δίκαιος, μου αρέσει να υποστηρίζω την Αλήθεια μου μέσω της Αγάπης. Είμαι μία ψυχή που έχω επιλέξει να ζήσω μέσα από την Ειλικρίνεια. Βρίσκομαι πάντα δίπλα σε αυτούς που με χρειάζονται. Είμαι τυχερός, γεμάτος Συμπόνοια. Μου αρέσει όταν μοιράζομαι, απολαμβάνω την τάξη. Είμαι συνεπής, οργανώνω καθημερινά το πρόγραμμά μου μέσω της Αγάπης. Απολαμβάνω την Ευγένεια, την Δημιουργικότητα, την Αφοσίωση, την Πίστη, την Ελπίδα.
Βάζω την πρόθεση να ασχοληθώ περισσότερο με την προσωπική μου ομορφιά. Με Αγαπώ και αξίζω να με φροντίζω καθημερινά. Φροντίζω τις ανάγκες του σώματος μου. Τρώω και ενυδατώνω τον εαυτό μου σώμα και ψυχή.
Θυμάμαι καθημερινά να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, με βάση την συνειδητότητα που έχω αυτή τη στιγμή, χωρίς να κρίνω.
Δηλώνω, νιώθω και Είμαι αρκετή/αρκετός.
Δηλώνω, νιώθω και Έχω αρκετά.
Δίνω αρκετά, λαμβάνω αρκετά.
Είμαι ανοιχτός/ανοιχτή να λάβω τις Ευλογίες του Σύμπαντος και τις λαμβάνω καθημερινά σε όλους τους τομείς.
Όλη μου η Ζωή είναι γεμάτη με Ευλογίες και Θαύματα.
Εξελίσσομαι μέσω της Αγάπης, της Χαράς, της Συμπόνοιας και της Κατανόησης.
Δίνω καθημερινά ό,τι καλύτερο μπορώ και νιώθω πραγματικά Ευγνώμων.
Σταματώ να κρίνω Εμένα, τις αποφάσεις μου και τις επιλογές μου. Φροντίζω πάντα και παίρνω αποφάσεις μέσω της Αγάπης και έτσι εξελίσσομαι καθημερινά.
Είμαι σίγουρος/σίγουρη για τον εαυτό μου. Έχω Αυτοπεποίθηση, Θέληση. Είμαι ένας άνθρωπος ικανός για άξιος. Μπορώ και προχωρώ κάθε μέρα κάνοντας βήματα σίγουρα, που εκπέμπουν Φως και Αγάπη.
Αναγνωρίζω καθημερινά όλα αυτά που Είμαι. Θυμάμαι πάντα να μου λέω μπράβο και να με εμψυχώνω σε κάθε μου βήμα. Σταματώ τώρα να με κρίνω. Σταματώ να είμαι αυστηρός/αυστηρή με τον εαυτό μου. Είμαι ένας άνθρωπος γεμάτος Συμπόνοια για εμένα και όλο τον κόσμο. Έχω Κατανόηση.
Είμαι άξιος/άξια να υλοποιώ τα όνειρα μου και το κάνω καθημερινά.
Είμαι ένας Ευλογημένος άνθρωπος, γεμάτος Όρεξη για Ζωή, για Δημιουργία. Νιώθω και έχω Αυτοπεποίθηση, είμαι γεμάτος/γεμάτη με Κατανόηση, Φροντίδα, Τρυφερότητα, Αγάπη, Σιγουριά. Και έτσι ενεργώ κάθε μου λεπτό, εκδηλώνοντας τον καλύτερο μου εαυτό. Λειτουργώ μέσω της Εν – Συναίσθησης και του Σεβασμού για εμένα και τους Άλλους γύρω μου. Επικοινωνώ και εκφράζομαι πάντα θετικά χρησιμοποιώντας θετικό λεξιλόγιο.
Κάθε μέρα βιώνω τις Ευλογίες στη Ζωή μου.
Αναγνωρίζω παντού ευκαιρίες και ευκαιρίες Δημιουργώ στο πέρασμά μου.
Μπράβο μου που… (και εδώ ανέφερε τους λόγους που λες μπράβο στον εαυτό σου. Γράψε όσους περισσότερους μπορείς, γιατί μόνο έτσι θα γεμίσεις με Αυτοπεποίθηση και Σιγουριά και θα σταματήσεις να αμφιβάλλεις για εσένα και αυτά που Δημιουργείς.)
Ευχαριστώ. Έγινε, έγινε, έγινε.

Αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα… Μαζί θα γράψουμε αυτό που σου ταιριάζει και παρέα θα δουλέψουμε για τις επόμενες 21 μέρες.

Είμαι πάντα δίπλα σου. Να σε καθοδηγώ, να σου δίνω Έμπνευση, να φωτίζω τα βήματα σου…”

Αρχάγγελος Γαβριήλ

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως