fbpx

Gabriel-2

Με την υπέροχη λευκή του αύρα να μας αγκαλιάζει, έρχεται κοντά μας, ο γλυκός μας Αρχάγγελος Γαβριήλ… Τα λόγια του τρυφερά, γλυκά, γεμάτα χρώμα, Αισιοδοξία. Με την υπέροχη του ηρεμία, ως ένας από τους Αγγελιαφόρους των Ουρανών, μας μιλά, με σκοπό να μας οδηγήσει να κάνουμε βήματα φωτεινά…

“Το Ποιος Είσαι ανακάλυψε το, χωρίς να επηρεάζεσαι από το ποιος οι άλλοι επιθυμούν να είσαι. Είσαι Αυτός που Είσαι κάθε στιγμή. Κάθε στιγμή είναι στιγμή αυτό προσδιορισμού του εαυτού σου. Αποφασίζεις κάθε στιγμή, Ποιος Είσαι και φέρεσαι αντίστοιχα, κάνεις τις συγκεκριμένες επιλογές, μιλάς και σκέφτεσαι με βάση αυτό που έχεις αποφασίσει ότι είσαι. Καθώς ευθυγραμμίζεσαι με το Θεϊκό, γίνεσαι όλο και περισσότερο Αγάπη και η υπόσταση σου, κατακλύζεται από ευχάριστα συναισθήματα, λεπτοφυή και εσύ δρας μέσω της Αγάπης, της Χαράς, της Προσφοράς. Όταν θυμώνεις, αρνητικά συναισθήματα γεννιούνται με αποτέλεσμα να νιώθεις πιο βαρύς, οι δονήσεις σου να γίνονται πιο χαμηλές… Και όταν αυτό συνεχίζει για πολύ καιρό, τότε εσύ γίνεσαι ένα με τα αρνητικά σου συναισθήματα, βιώνεις διαρκώς καταστάσεις με βάση αυτά που αισθάνεσαι και μέσα σου νιώθεις και τελικά εάν δεν αλλάξεις κάτι στην πορεία, δημιουργούνται οι ασθένειες.

Γλυκό μου, τριανταφυλλένιο μου παιδί, μην επιτρέπεις σε κάτι αρνητικό, να σε επηρεάσει. Και αν σε επηρεάσει, φύγε από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορείς. Γιατί αυτό που Είσαι είναι Αγάπη. Οτιδήποτε λιγότερο από αυτό άφησε το έξω από εσένα και φρόντισε να ευθυγραμμιστείς ξανά με την Αγάπη που Είσαι. Επέστρεψε στην εσωτερική σου Ισορροπία. Όπως μέσα έτσι και έξω. Η εσωτερική σου Ισορροπία θα πάρει μορφή, φέρνοντας κοντά σου, καταστάσεις και ανθρώπους εξίσου με Ισορροπία που θα προασπίζουν την Γαλήνη, την Ειρήνη, την Ηρεμία, την Ευφορία, που εσύ μέσα σου θα νιώθεις και θα Είσαι.

Επίσης, δεν γίνεται να έχεις την απαίτηση κάτι να αλλάξει, όταν διαρκώς, στέλνεις τα ίδια ερεθίσματα στο περιβάλλον σου. Εφόσον επιθυμείς την αλλαγή, χρειάζεται να αλλάξεις κάτι πρώτα εσύ, στον τρόπο που σκέφτεσαι, που μιλάς, που νιώθεις, που συμπεριφέρεσαι. Μόνο έτσι θα έρθει η αλλαγή που επιθυμείς. Μέσα από εσένα.

Ό,τι δίνεις προς τα έξω, επιστρέφει πίσω σε εσένα στο πολλαπλάσιο. Κάνε τις επιλογές σου. Εάν αυτό που επιθυμείς είναι η αλλαγή, τότε κάνε μία επιλογή σήμερα και υιοθέτησε μία συμπεριφορά διαφορετική από την μέχρι τώρα γνώριμη σε εσένα. Ναι, σε αυτή σου την αλλαγή το σώμα, ο νους θα αντιδράσουν και θα επιδιώξουν να σε πείσουν να γυρίσεις πίσω… Πρόσεχε όμως… Πίσω στα γνώριμα, όχι στα καλύτερα. Και μεταξύ μας τώρα… Για να ονειρεύεσαι και να επιδιώκεις κάποια αλλαγή, σημαίνει πως κάτι στην παρούσα κατάσταση που ζεις, δεν σου κάνει πια. Ίσως κάποια στιγμή να ήταν αυτό που ήθελες, αλλά μπορεί αυτό στο εδώ και το τώρα σου να έχει αλλάξει. Είναι εντάξει λοιπόν να αφήσεις το παλιό και γνώριμο πίσω και να δημιουργήσεις κάτι νέο στη Ζωή σου.

Και φυσικά, αυτή η αλλαγή δεν θα έρθει, όταν επιμένεις να ζεις προσκολλημένος σε ένα παρελθόν που έχει τελειώσει. Γιατί όταν το σώμα και ο νους, βρίσκονται και ζουν μέσα από τις αναμνήσεις μίας παρελθοντικής κατάστασης, τότε ένα αντίστοιχο μέλλον θα δημιουργηθεί. Χρειάζεται να αφήσεις το παρελθόν πίσω. Φύγε από εκεί. Ζήσε στο τώρα σου. Μην επιτρέπεις σε αναμνήσεις να κατακλύζουν το είναι σου και να επηρεάζουν τον τρόπο που φέρεσαι.

Όταν κάτι νέο ξεκινά και ελπίζετε ή εύχεστε σε ένα όμορφο αποτέλεσμα, αυτόματα, οι γνώριμες προς εσάς αντιδράσεις θα εμφανιστούν με τη μορφή αναμνήσεων και συναισθημάτων από αντίστοιχες παρελθοντικές καταστάσεις της ζωής σας. Εάν συμπεριφερθείτε με βάση τον οικείο προς εσάς τρόπος σκέψης, με βάση τα πιστεύω και τα συναισθήματα που μέχρι τώρα έχουν μέσα σας χαραχτεί, θα δημιουργήσετε μία νέα αντίστοιχη κατάσταση με αυτή του παρελθόντος. Και τελικά θα συνειδητοποιήσετε πως δεν άλλαξε κάτι και πως πάλι συνέβη μία από τα ίδια. Δημιουργήθηκε απλά ένας ίδιος ή παρόμοιος κύκλος ζωής, εμπειριών και βιωμάτων, αντίστοιχος με αυτόν του παρελθόντος. Εάν αυτό είναι το αποτέλεσμα που επιθυμείς, τότε είναι απόλυτο λογικό να συμπεριφερθείς με βάση αυτά που ήδη γνωρίζεις. Εάν όμως επιθυμείς κάτι να αλλάξεις, τότε χρειάζεται να κάνεις κάτι διαφορετικό από τα μέχρι τώρα δεδομένα σου…

Μην ζεις στο παρελθόν σου, όποιο και αν ήταν αυτό. Συνήθως κολλάτε σε εκείνες τις καταστάσεις που σας πόνεσαν. Γιατί; Σε τι σας εξυπηρετεί αυτό;

Για να αλλάξεις το μέλλον σου, φύγε από το παρελθόν σου και ζήσε στο τώρα. Φρόντισε οι τωρινές σου σκέψεις να είναι υγιείς, τα λόγια σου να είναι θετικά, τα συναισθήματα σου να είναι υψηλής δόνησης και κραδασμού. Γιατί με βάση αυτό που τώρα εκπέμπεις, θα χτίσεις το αύριο σου… Τι επιλέγεις λοιπόν; Ποιος άνθρωπος επιλέγεις να είσαι σήμερα, τώρα; Τι επιλέγεις να εκπέμπεις; Γιατί αυτό που μέσα σου νιώθεις και σκέφτεσαι θα πάρει μορφή. Θα γίνει κατάσταση, βίωμα, ζωή… Καταλαβαίνεις τώρα την δύναμη της φράσης Είσαι ο Δημιουργός της Ζωής σου; Άφησε το παρελθόν πίσω και ζήσε στο τώρα σου με Χαρά… Έτσι θα φτιάξεις το ιδανικό σου μέλλον…

Είμαι πάντα εδώ να σε βοηθώ σε αυτή την αλλαγή. Παρατήρησε τα σημάδια που σου δίνω, τους Αγγελιαφόρους που σου στέλνω για να σε βοηθήσουν και να σε οδηγήσουν στην δική σου αλήθεια και στο ιδανικό σου μέλλον… Η αλλαγή περιμένει εσένα… Και σε αυτή την αλλαγή μπορώ να σου εγγυηθώ πως δεν είσαι μόνος και μόνη. Είμαι πάντα εδώ… Σε Αγαπώ…”

Αρχάγγελος Γαβριήλ

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως