fbpx

crown-2

Για να βιώσεις την Επιτυχία στην Ύψιστη της Μορφή, χρειάζεται να την γνωρίσεις μέσα από την ματιά της Ψυχής σου και μετά να την προσφέρεις Εσύ στον Εαυτό σου! Και καθώς το κάνεις αυτό, να προσφέρεις στον Υπέροχο και Θεϊκό Εαυτό σου το στέμμα που του αξίζει να φορά…!

Μην περιμένεις να την λάβεις από τον κόσμο σου, γιατί αυτό σημαίνει πως θα πιάσεις τον Εαυτό σου να αυτοθυσιάζεται πολλές φορές και να παραμερίζει την δική του Αλήθεια, προκειμένου να βιώσει την Επιτυχία μέσα από τα εξωτερικά γεγονότα!

Χρειάζεται να συνδεθείς με την Ψυχή σου… Και να νιώσεις πως Επιτυχία Είσαι!

Επέτρεψε στην Ψυχή σου να σου μιλήσει για την Επιτυχία! Αλήθεια τι θα σου έλεγε; Θα σου έλεγε να κοιτάξεις σχολαστικά όλες εκείνες τις στιγμές που είχες νιώσει και είχες βιώσει την Επιτυχία και να πεις όλα εκείνα τα μπράβο που δεν είχες προσφέρει απλόχερα στον Εαυτό σου!
Θα σου έλεγε πως τελικά η Επιτυχία και η Αποτυχία δεν υπάρχουν… Πως απλά αφορά ένα κομμάτι της κριτικής που ασκείς στον Εαυτό σου ή που επιτρέπεις σε άλλους να σου ασκούν για κάτι που επιθυμείς να Δημιουργήσεις! Χρειάζεται αυτή την συνήθεια να την απελευθερώσεις καθώς δεν σε εξυπηρετεί και δεν σε βοηθά να προχωρήσεις μέσα από το πεδίο της Χαράς!
Η κάθε στιγμή είναι μοναδική και σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις Ποιος Είσαι και τι Επιθυμείς! Ακόμα και μία επιλογή να κάνεις η οποία δεν σε οδήγησε εκεί που επιθυμούσες ή είχες φανταστεί, χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα πίσω και να Παρατηρήσεις! Μέσω της Παρατήρησης και της Ουδετερότητας να πεις μπράβο στον Εαυτό σου για αυτό που Δημιούργησες ανεξάρτητα από το μέχρι τώρα αποτέλεσμα! Ανεξάρτητα από το μέχρι τώρα αποτέλεσμα…! Τίποτα δεν έχει τελειώσει… Τίποτα δεν έχει κριθεί! Όσο υπάρχει Ζωή πάντα θα υπάρχει Εξέλιξη, Δημιουργία και Αλλαγές…

Επίσης η Παρατήρηση σε βοηθά να επιλέξεις εάν τελικά αυτό που ήθελες εξακολουθείς να το θέλεις ή εάν επιθυμείς να επιλέξεις κάτι άλλο… Βλέπεις, το ότι δεν έφτασες εκεί που ήθελες, δεν σημαίνει πως απέτυχες! Σημαίνει πως σου δίνεται η δυνατότητα να γίνεις Συνειδητός είτε επιλέγοντας το ίδιο ξανά, είτε επιλέγοντας κάτι διαφορετικό…

Σε αυτή την οπτική η διάκριση ανάμεσα στην αποτυχία και την επιτυχία απλά εξανεμίζεται… Και στην θέση τους μένει απλά η Δημιουργία!

Πάντα να θέτεις μεγάλους στόχους, αλλά ποτέ να μην νιώθεις πως έχεις την ανάγκη του συγκεκριμένου στόχου! Επέτρεψε στο Πνεύμα να Συν – Δημιουργήσει μαζί Σου, αυτό που επιθυμείς! Και μάθε να είσαι ο πιο τέλειος Παρατηρητής! Πάντα να είσαι σε επαγρύπνηση για τα σημάδια που σου στέλνει η Ψυχή σου μέσα από τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που εμφανίζονται στη Ζωή σου!

Κάνε σήμερα ένα Δώρο στον Εαυτό σου και επέλεξε να Δημιουργείς χωρίς να κρίνεις και χωρίς να βάζεις ταμπέλες αποτυχίας ή επιτυχίας. Το κάθε τι είναι αυτό που είναι και εφόσον μιλάμε για την Ψυχή, δεν υπάρχει τίποτα που να γίνεται τυχαία και να μην συμβάλλει στην Εξέλιξή σου! Έχοντας αυτό το δεδομένο στα χέρια σου δες ξανά από απόσταση πια, εκείνες τις στιγμές που ένιωσες ότι είχες αποτύχει και είμαι Σίγουρη πως στη θέση της ταμπέλας που ονομάζεται αποτυχία θα αναγνωρίσεις Θησαυρούς, Γνώση, Σοφία καθώς επίσης και τους πραγματικούς λόγους που έγινε ό,τι έγινε με τον τρόπο που έγινε! Και καθώς πλέον θα γνωρίζεις την Πραγματική Αλήθεια, τότε θα πεις πολλά μπράβο στον Εαυτό σου, απελευθερώνοντας την κατάσταση ή ακόμα και τον άνθρωπο που εμπλέκεται, δίνοντας κίνητρα στον Εαυτό σου για να προχωρήσει με Δύναμη, Σιγουριά και Αυτοπεποίθηση!

Επέτρεψε μου, να μοιραστώ μαζί σου κάτι προσωπικό μου… Πριν χρόνια βίωσα έντονα την “αποτυχία” καθώς χρειάστηκε να κλείσω την εταιρεία που είχα με τα έπιπλα. Εκείνη η εμπειρία έγινε το κίνητρο για να αλλάξω τη Ζωή μου, τη ματιά μου, τον Εαυτό μου και να είμαι τώρα εδώ που είμαι, γράφοντας αυτές τις λέξεις, επικοινωνώντας μαζί Σου καρδιά με καρδιά! Όσο κοιτούσα εκείνη την περίοδο και την κατάσταση γήινα, ένιωθα “αποτυχημένη” και η “αποτυχία” με ακολουθούσε σε κάθε μου βήμα. Και καθώς φοβόμουν την “αποτυχία”, γιατί την είχα βιώσει, έπαψα να δρω και η αναβλητικότητα με την αδράνεια με συντρόφευαν… Καθώς όμως έστρεψα το βλέμμα μέσα μου, δηλαδή στην Ψυχή, τότε είδα τον Πραγματικό Ρόλο που έπαιξε εκείνη η εμπειρία στη Ζωή μου! Με οδήγησε σε αυτό το εδώ και το τώρα μου και με βοήθησε να βλέπω με άλλα μάτια την κάθε μου στιγμή και τους ανθρώπους! Να Δημιουργώ διαφορετικά πλέον, απλά δίνοντας τον καλύτερο μου Εαυτό, στην κάθε Ιερή και Χρυσή στιγμή του τώρα μου…! Τελικά… μάλλον ήταν η πιο τέλεια και θαυμάσια “αποτυχία” της Ζωής μου…!

Θα μου πεις… Μα γιατί να γίνονται όλα δύσκολα; Γιατί το χρειαζόσουν αυτό; Γιατί εγώ τώρα το χρειάζομαι αυτό; Πολύ όμορφη ερώτηση και θα την απαντήσουμε σε μία επόμενη επικοινωνία μας…

Δεν υπάρχει η “αποτυχία” όταν το κάθε τι το κοιτάς με τα μάτια της Ψυχής σου… Γιατί αυτό είσαι τελικά! Η Ψυχή σου! Ας επιλέξουμε αυτή την οπτική και ας απελευθερώσουμε τον Εαυτό μας από την ταμπέλα που ονομάζεται αποτυχία και οτιδήποτε την ακολουθεί…! Ας του επιτρέψουμε απλά να δρα και να Δημιουργεί αυτά που μέσα του έχει…!

Ας του πούμε με Κατανόηση… “Σε απελευθερώνω αγαπημένε μου Εαυτέ από την αποτυχία… Απλά Δημιούργησε Ελεύθερα ό,τι μέσα σου Είσαι! Και αυτό είναι αρκετό για να σε Αναγνωρίζω, για να σε Επιβραβεύω, για να σε Αποδέχομαι, για να σε Αγαπώ! Είσαι Τέλειος ακριβώς όπως Είσαι!”

Και αυτό είναι αρκετό… Πίστεψε με… Είναι αρκετό για να βιώσεις πως τελικά η Επιτυχία είναι αυτό που Πραγματικά Είσαι…!

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως