fbpx

tumblr_mfhyz6SzwI1r8j6v9o1_500

Από τον Φύλακα Άγγελο Σου

Μην ξεχνάς! Οι υποσχέσεις και τα όνειρα που έκανες την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δεν είναι μόνο για εκείνο το βράδυ! Αλλά ισχύουν για όλο το χρόνο!
Επίσης, οι αγκαλιές, τα φιλιά, η εκδήλωση της Αγάπης καλό είναι να συμβαίνουν στην καθημερινότητά σου και όχι μόνο συγκεκριμένες φορές μέσα στο χρόνο!
Όσο για τα όνειρα και τις υποσχέσεις που έδωσες στον εαυτό σου εκείνο το βράδυ, καλό είναι να τα θυμάσαι σε καθημερινή βάση. Προφανώς για να τα σκέφτηκες, για να τα ζήτησες είναι αυτά που γεμίζουν την καρδιά σου!
Είναι η Αλήθεια σου! Μην τα προσπερνάς! Και προπάντων μην ξεχνάς! Διεκδίκησε τα! Για να μπορείς του χρόνου στον επόμενο “απολογισμό”, να νιώσεις πλήρης για όλα αυτά που δημιούργησες ή τουλάχιστον για όλα αυτά που προσπάθησες!
Σου αξίζουν όλα όσα με Αγάπη ονειρεύτηκες! Σε Αγαπώ!

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως