fbpx

nasopoulos_ioannis-1816710805

Σήμερα, όλα ντύνονται στα ρουμπινί – φούξια. Μέσω της 6ης ακτίνας του Θεού, λαμβάνουμε τις Ευλογίες του Αρχαγγέλου Ουριήλ. Ενώ συνήθως μας καθοδηγεί με θέματα Συγχώρεσης, σήμερα, μας συμβουλεύει να απολαύσουμε τη διαδρομή προς την επίτευξη του στόχου μας.

“Μια Ηρεμία πλανάται στον αέρα! Κλείσε τα μάτια, πάρε το χρόνο σου και οραματίσου τη σκάλα της Ζωής σου. Μεγάλα τα σκαλιά. Δεξιά και αριστερά λουλούδια. Αν βιαστείς να τα ανέβεις, θα χάσεις αυτή την ομορφιά γύρω σου, θα κουραστείς, θα κοπιάσεις και στο τέλος μπορεί να φτάσεις, αλλά θα σε νοιάζει πιο πολύ να ξεκουραστείς… Με τι τίμημα όμως; Έχοντας χάσει τόσα πολλά…

Ενώ μπορείς ανεβαίνοντας, να απολαύσεις τη διαδρομή. Να ανέβεις ένα ένα τα σκαλιά και σε κάθε ένα από αυτά, να σταθείς. Να παρατηρήσεις γύρω σου. Να θαυμάσεις την ομορφιά της φύσης. Να ξεκουραστείς. Να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Και όταν έτοιμος νιώσεις, να ανέβεις το επόμενο σκαλοπάτι. Ήρεμος, με Σταθερότητα και Σιγουριά! Αυτό να συνεχιστεί, μέχρι να φτάσεις εκεί που επιθυμείς.

Η συμβουλή μου είναι να σταματήσετε να βιάζεστε γλυκά μου παιδιά… Διαρκώς τρέχετε κάπου να φτάσετε. Και ενώ φτάνετε εκεί, ούτε τη διαδρομή έχετε απολαύσει, αλλά ούτε και τον τελικό σας στόχο. Ούτε καν πανηγυρίζετε για την επιτυχία σας. Σας έχει απορροφήσει τόσο πολύ το πώς θα φτάσετε εκεί, το γιατί δεν φτάσατε νωρίτερα, γιατί δεν έγιναν όλα όπως στην αρχή τα είχατε σχεδιάσει, που χάνετε την ουσία. Χάνετε όλη την ομορφιά της διαδρομής και αφήνετε πράγματα και καταστάσεις απλά να σας προσπερνάνε. Και εσείς αναρωτιέστε τι έγινε τελικά και γιατί νιώθετε τη Ζωή να τρέχει δίπλα σας. Πως ο χρόνος κυλά τόσο γρήγορα που δεν καταλαβαίνετε το τι συμβαίνει πραγματικά. Πότε πέρασε ακόμα ένας χρόνος. Πότε έφτασα εδώ, ούτε που το κατάλαβα. Αυτό συμβαίνει γιατί βιάζεστε…

Πήγαινε πιο αργά. Απόλαυσε την κάθε σου στιγμή. Πάντα να παρατηρείς αυτά που γύρω σου συμβαίνουν και βλέπεις, σαν να είναι η πρώτη σου φορά. Με τον ενθουσιασμό ενός μικρού παιδιού!Απόλαυσε… Όταν απολαμβάνεις αυτά που ζεις, μπορείς και γίνεσαι συνειδητός ως προς το εδώ και το τώρα σου, αφουγκράζεσαι την ενέργεια που γύρω σου υπάρχει, αισθάνεσαι καλύτερα. Γίνεσαι πιο ευέλικτος, προλαβαίνεις ή αποφεύγεις καταστάσεις που πια δεν σε εξυπηρετούν και κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές προκειμένου να φτάσεις εκεί που επιθυμείς πραγματικά. Και όταν φτάσεις εκεί, νιώθεις γεμάτος! Αντιλαμβάνεσαι πλήρως ότι τα κατάφερες! Χαίρεσαι, συγκινείσαι με αυτό που Είσαι, για το εδώ που έφτασες, έχεις γεμίσει με Σοφία, Γνώση, εμπειρίες και γεμάτος πια όταν είσαι έτοιμος μπορείς να θέσεις τον επόμενο σου στόχο, γνωρίζοντας προκαταβολικά ότι η μαγεία της Ζωής βρίσκεται πίσω από το κάθε σου βήμα και εσύ πιο συνειδητός από πριν χαμογελάς στον εαυτό σου και του λες φύγαμε, προχωράμε! Και ξεκινάς… κάνοντας βήματα αργά, σταθερά φροντίζοντας να απολαμβάνεις όλα αυτά που Είσαι!

Γιατί πλέον γνωρίζεις!”

Αγάπη και Φως
Αρχάγγελος Ουριήλ

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως