fbpx

magic-and-blogging

“Σίγουρα βιώνεις καθημερινά στιγμές όμορφες, γεμάτες Χαρά, Ευτυχία, Ευγνωμοσύνη, Ευθυγραμμισμένες με την Ψυχή. Στιγμές που πάντα θες να θυμάσαι και να κρατήσεις μέσα σου ζωντανές, μας λέει ο Αρχάγγελος Γαβριήλ, ρίχνοντας από πάνω μας σταγόνες δροσερού, κρυστάλλινου νερού.

Επειδή όμως το μυαλό ξεχνάει, οι εικόνες ξεθωριάζουν και τα συναισθήματα φθίνουν καθώς προχωράς μέσα στο χρόνο, σε συμβουλεύω να γράφεις. Κράτα σημειώσεις από όλα τα μαγευτικά που σου συμβαίνουν. Όσο μικρά και να είναι κράτα το προσωπικό σου ημερολόγιο, μέσα στο οποίο θα διατηρείς ζωντανά όλα εκείνα που νιώθεις ότι είναι σημαντικά και που την ανάμνηση τους θες να διατηρείς ζωντανή μέσα σου…

Καθώς γράφεις, άφηνε ελεύθερη την καρδιά σου να εκφραστεί και τα συναισθήματα να πάρουν τη μορφή λέξεων επάνω στο χαρτί ή την οθόνη του υπολογιστή σου.

Φρόντισε να κλείνεις τις σημειώσεις σου, με εκφράσεις Ευγνωμοσύνης, ευχαριστιών προς το Δημιουργό, τους Αρχαγγέλους του, τη Ζωή…

Και πάντα να θυμάσαι να ανατρέχεις όποτε νιώθεις ότι το χρειάζεσαι… Για να εν – θυμάσαι ότι η Ζωή μπορεί και είναι όμορφη…

Είναι σημαντικό να θυμάσαι τα σημαντικά που σου συμβαίνουν! Έτσι θα βρίσκεσαι σε άμεση επαφή με τη μαγεία της Ζωής, το Θαύμα, την Υλοποίηση, την Ευγνωμοσύνη που χρειάζεσαι για να κάνεις βήματα γεμάτα σταθερότητα και Φως, καθώς το μυαλό θα επιχειρεί να σε πείσει για το αντίθετο!

Ζήτα μου βοήθεια και Έμπνευση. Πήγαινε σήμερα και αγόρασε ένα όμορφο τετράδιο και αφιέρωσε το σε εσένα καθώς Δημιουργείς Ζωή μέσα από τις στιγμές σου.”

* Αρχάγγελος Γαβριήλ. Ο Αρχάγγελος της Έμπνευσης, των νέων ξεκινημάτων, της επικοινωνίας, της γραφής. Το στοιχείο του είναι το νερό. Το χρώμα του είναι το λευκό. Μας βοηθά να επικοινωνήσουμε μέσω της Αγάπης όλα αυτά που μέσα μας υπάρχουν. Μας βοηθά δίνοντας μας καθοδήγηση, εμφανίζοντας μας το επόμενο βήμα στο μονοπάτι της Ζωής μας. Είναι ο Αρχάγγελος των παιδιών και του εσωτερικού μας παιδιού. Είναι Αυτός που βρίσκεται δίπλα στις έγκυες μαμάδες και εκεί τη στιγμή της γέννας. Το Θεϊκό Συμπληρωματικό του είναι η Αρχάγγελος Ελπίδα.

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως