fbpx

images

Καλημέρα Άγγελοι και καλή σας εβδομάδα!

“Αναγνωρίζω την Αλήθεια που βρίσκεται μέσα μου! Την δέχομαι, με Αγάπη, γιατί αυτή η Αλήθεια Είμαι εγώ! Είναι όλα όσα Είμαι! Αποδέχομαι την Αλήθεια μου, σημαίνει ότι αποδέχομαι όλα όσα είμαι”!

Το να αποδεχτείς τον εαυτό σου, χωρίς καμία ανάγκη για κριτική, είναι ίσως από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής. Και όμως! Από εκεί ξεκινάνε όλα! Από την παραδοχή της Αλήθειας που κατοικεί στο κέντρο της καρδιάς σου και της ύπαρξής σου! Μόλις παραδεχτείς την Αλήθεια σου τότε θα μπορέσεις να κάνεις και το επόμενο βήμα, όποιο και αν είναι αυτό! Όσο κρύβεσαι και όσο πολεμάς αυτά που μέσα σου υπάρχουν, θα παραμένεις στάσιμος. Αν λοιπόν, η εξέλιξη του εαυτού σου και της Ζωής σου είναι αυτό που επιθυμείς, αποδέξου όλα αυτά που είσαι αυτή την δεδομένη στιγμή, χωρίς κριτική!

Και αφού αποδεχτείς, τότε μπορείς να αποφασίσεις όλα αυτά που θες να γίνεις! Και μόνο όταν αποδεχτείς την Αλήθεια σου, θα μπορέσεις να αποκτήσεις τον έλεγχο της Ζωής σου! Και αυτό αγαπητό μου παιδί, σημαίνει Εξέλιξη, Φώτιση, Συνειδητοποίηση!

Αρχάγγελος Μιχαήλ

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως