fbpx

live-life1

Σας ευχαριστώ Αρχάγγελοι μου και Δημιουργέ μου και για αυτή την ημέρα. Σας ευχαριστώ για την κάθε εμπειρία που σήμερα θα ζήσω και τα Δώρα που μου φέρνει. Σας ευχαριστώ γιατί και σήμερα μου δίνεται η ευκαιρία να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό κάθε στιγμή. Καθοδηγήστε τα βήματα μου, τις σκέψεις μου, τα λόγια μου, τις πράξεις μου να είναι εναρμονισμένα με την Αγάπη και την ψυχή μου.

Αρχάγγελοι και Δημιουργέ μου έχω Πίστη! Σας Εμπιστεύομαι πλήρως. Ό,τι και να μου φέρετε στο δρόμο μου θα το αγαπήσω, θα το αγκαλιάσω, γνωρίζοντας ότι εξυπηρετεί έναν Ανώτερο Σκοπό. Δηλώνω πως ό,τι Γνώση, Σοφία και εν – θύμηση είναι να λάβω να γίνεται πάντα με τον Ύψιστο τρόπο για εμένα, μέσω της Αγάπης, της Χαράς για το Ανώτερο Καλό Όλων. Σας ευχαριστώ. Είμαι ένας Ευλογημένος άνθρωπος. Η Ζωή μου πηγαίνει διαρκώς από το καλό στο καλύτερο!

Όλα πηγαίνουν καλά αυτή την υπέροχη μέρα! Όλα είναι όπως ακριβώς πρέπει να είναι! Και εγώ κάνω βήματα Ευλογημένα, γεμάτα Φως διαμέσου της Χαράς, της Αισιοδοξίας και προπάντων της Αγάπης! Είμαι Αγάπη! Είμαι Φως! Και πάντα θυμάμαι ότι και Εσύ Είσαι Αγάπη και Φως! Είμαστε Όλοι Ένα!

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως