fbpx

the-warrior-arrives1

Με ένα μήνυμα Αισιόδοξο που μας δίνει Έμπνευση προχωράμε σε αυτή την υπέροχη και Ευλογημένη μέρα!

“Μην τα παρατάς! Ποτέ μην το βάζεις κάτω! Σήκω! Προχώρα!

Εμψύχωνε τον Εαυτό σου, σε κάθε σου βήμα, στην κάθε σου στιγμή! Πάντα να του μιλάς θετικά, με λόγια γεμάτα με αυτοπεποίθηση, δύναμη και σιγουριά!

Επέλεξε τα όνειρά σου και με Αγάπη αφοσιώσου σε αυτά!

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί να τα παρατήσεις ή ακόμα και να απαρνηθείς τα όνειρα σου για να είσαι αποδεκτός, αγαπητός ή ακόμα και για να ταιριάξεις κάπου;

Σταμάτα να φοβάσαι να κάνεις όνειρα μεγάλα! Ναι! Τη στιγμή που θα τα κάνεις, οι φόβοι θα εμφανιστούν, παίρνοντας τη μορφή προκλήσεων, εμποδίων, μέχρι και τη μορφή ανθρώπων θα πάρουν για να σου πουν ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά, που θα σε ενθαρρύνουν να κάνεις πίσω για να μην γίνει κάτι “κακό”… Πόσες πεποιθήσεις υπάρχουν ότι η Ζωή είναι σκληρή, ότι τα χρήματα βγαίνουν με κόπο, με ιδρώτα… Μόνο που όλα αυτά δεν σε βοηθούν… Γίνε επιλεκτικός στο τι θα επιλέξεις να ακούς, από τι θα επιλέξεις να επηρεάζεσαι, στο τι θα σκεφτείς…

Είσαι Ικανός να υλοποιήσεις τα πάντα! Το μόνο που χρειάζεται είναι να πιστέψεις σε αυτό! Να πιστέψεις στον όνειρο… δηλαδή σε Εσένα!

Αντί να κοιτάξεις αυτούς που δεν πέτυχαν, στρέψε το βλέμμα σε αυτούς που τα κατάφεραν και υλοποίησαν τα όνειρα τους!

Δεν υπάρχει Δημιουργός που κάνεις διακρίσεις! Υπάρχει ένας Δημιουργός χωρίς απαιτήσεις, χωρίς προσδοκίες, χωρίς συγκεκριμένες επιθυμίες για εσένα… Όλοι Είσαστε Ένα! Όσοι Είσαστε Ίσοι! Θα μου πεις… και όταν δύο άνθρωποι ενσαρκώνονται και ο ένας είναι “φτωχός” ενώ ο άλλος “πλούσιος”; Ο κάθε ένας από αυτούς χρειάζεται την συγκεκριμένη εμπειρία για να μπορέσει με τον δικό του τρόπο να εργαστεί με τις πεποιθήσεις του προκειμένου να υλοποιήσει τα όνειρά του και να Δημιουργήσει την ιδανική Ζωή… Κοίτα καλύτερα… ότι αυτός που είναι φτωχός τα κατάφερε και πέτυχε όπως το αποκαλείτε, γίνεται αυτή τη στιγμή για εσένα και όποιον άλλον κάνει όνειρα, λόγος για Έμπνευση… Δες την τελειότητα! Πόσοι άνθρωποι έχουν υπάρξει που ξεκίνησαν από όχι και τόσο ευνοϊκές συνθήκες και τα κατάφεραν; Η διαφορά με αυτούς που δεν τα κατάφεραν είναι πως οι πρώτοι πίστεψαν στα όνειρα τους… πως τίποτα δεν μπορούσε να τους σταματήσει… η Πίστη τους ήταν ακλόνητη. Πίστεψαν στο όνειρο, κράτησαν το όραμα ζωντανό και το υλοποίησαν… Η πίστη σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται η κινητήριος δύναμη που χρειάζεσαι για να δράσεις, για να δημιουργήσεις ευκαιρίες, για να χρησιμοποιήσεις τις ευκαιρίες που εμφανίζονται.

Μόνο όταν πιστεύεις, μπορείς και βλέπεις τις ευκαιρίες, μπορείς και αναγνωρίζεις τους Θησαυρούς και τις Ευλογίες πίσω από το κάθε τι. Μπορείς και προχωράς ανεξάρτητα από το τι τώρα συμβαίνει.

Επέλεξε με Αγάπη τα όνειρα σου!
Φρόντισε τα! Πάρε παραδείγματα από αυτούς που πέτυχαν. Δες τι μπορείς να κάνεις για αυτό που επιθυμείς… διάβασε, κάνε πρακτική, σπούδασε, στήριξέ το με όποιον τρόπο μπορείς!
Δούλεψε πάνω σε αυτό κάθε μέρα!
Εμπιστεύσου τον Εαυτό σου και πως ό,τι κάνεις την κάθε στιγμή είναι αρκετό.
Κοίτα τα σημάδια που το Σύμπαν σου στέλνει… άκου την διαίσθησή σου, την Αλήθεια της καρδιάς σου.
Πίστεψε σε έναν Δημιουργό γενναιόδωρο, δίκαιο!
Πίστεψε σε Εσένα!

Υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται να προσπαθήσουν γιατί φοβούνται την αποτυχία. Και η Αλήθεια είναι πως ο πλανήτης Γη δεν είναι ο πλανήτης των εγγυήσεων. Είναι ο πλανήτης της υλοποίησης, που οι ενέργειες παίρνουν μορφή. Γιατί λοιπόν τα όνειρά σου να μην μπορούν να πάρουν μορφή, γιατί να μην μπορούν να υλοποιηθούν; Ο υπολογιστής, το κινητό που αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείς ήταν κάποια στιγμή μέσα στο χωροχρονικό συνεχές, σκέψεις κάποιου ή κάποιων και πήραν μορφή… Και όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που είχαν ένα όραμα, ένα όνειρο… Πίστεψαν σε αυτό και το υλοποίησαν… Είναι πολλές οι φορές που σκέφτεσαι πώς θα γίνει κάτι… Δεν θα έπρεπε αυτό να σε νοιάζει και να του δίνεις τόση μεγάλη σημασία. Οι ευκαιρίες θα εμφανιστούν όταν εσύ θα γίνεις ξεκάθαρος, όταν εσύ θα σταθείς μέσα στο όνειρο και θα νιώσεις σιγουριά για αυτό!

Χρειάζεται Πίστη και Αφοσίωση το όνειρο. Μπορεί να μην υλοποιηθεί τώρα, αλλά εάν παραμείνεις Πιστός σε αυτό θα το πετύχεις, θα συμβεί…

Είσαι ο Δημιουργός της πραγματικότητάς σου. Σκέψου… Στιγμές που ένιωθες καλά με Εσένα, η Ζωή σου κυλούσε και βίωνες Θαύματα καθημερινά! Στιγμές που ένιωθες άσχημα με Εσένα, η Ζωή έμοιαζε να κολλά!

Όλα ξεκινάνε από Εσένα…!

Εάν δεν πιστεύεις πως είσαι ο Δημιουργός, είναι σαν να επιτρέπεις στα εξωτερικά γεγονότα να καθορίζουν το Ποιος Είσαι και είναι σαν να παραδίδεις την Δύναμή σου στους Άλλους…

Η Ζωή δεν είναι εναντίον σου… Σε τι σε εξυπηρετεί να πιστεύεις ότι η Ζωή, οι Άλλοι είναι εναντίον σου; Σε τι σε εξυπηρετεί να βλέπεις αυτό τον τόπο σαν έναν τόπο εχθρικό;

Πάντα θα συμβαίνουν γεγονότα. Εάν εκείνη τη στιγμή δεν τα κρίνεις μέσα από την προσωπικότητα και δεν τα χαρακτηρίσεις ως καλά ή κακά, αλλά απλά τα δεις σαν μέρος της διαδικασίας της εξέλιξης, τότε δηλώνεις Δημιουργός, συσπειρώνοντας τη Δύναμή σου στα δικά σου χέρια… Και τα πάντα λύνονται, μπαίνουν στη θέση τους, παίρνουν το δρόμο τους, με απλότητα, ως δια μαγείας…!

Το μήνυμά μου για σήμερα είναι, Επέλεξε τα όνειρα σου! Νιώσε τη Δύναμή σου! Πίστεψε σε Εσένα!

Έχεις όλο το Σύμπαν δίπλα σου για να στηρίξει τις επιλογές σου! Και πάντα να θυμάσαι… Για να μπορείς να το ονειρευτείς, σημαίνει ότι μπορείς να το υλοποιήσεις κιόλας!”

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως