fbpx

Αυτή τη στιγμή αλλά και κάθε στιγμή να υπενθυμίζεις στον Εαυτό σου ότι είσαι ένα υπέροχο ον, με καταπληκτικές, πολύπλοκες διαστάσεις που ακόμα η επιστήμη δεν έχει καν αγγίξει.

Είσαι μέρος και απόλυτα συνδεδεμένος με τον μαγικό αυτό πλανήτη και με το αχανές Σύμπαν.

Εκδηλώνεσαι ταυτόχρονα σε πολλαπλές διαστάσεις και ενσαρκώνεις. Καθημερινά καλείσαι να παίξεις πολλούς ρόλους μέσα από τους οποίους βιώνεις κάθε στιγμή τις άπειρες διαφορετικές πτυχές της Ύπαρξης που ρέει μέσα σε Εσένα.

Και όλα αυτά με κάποιον Θεϊκό τρόπο συνδέονται και ενορχηστρώνονται από μια Ανώτερη Δύναμη που ίσως φαντάζει ακατανόητη αλλά είναι τόσο Ζωντανή και Αληθινή.

Μπορείς να την δεις, να την νιώσεις, να την ακούσεις μέσα στη Σιωπή… Εκεί είναι που ξεπροβάλλει αγέρωχη, αποκαλύπτοντας το Μεγαλείο της. Και αρκεί μια στιγμή να σταματήσεις και απλά να την νιώσεις μέσα σου, καθώς λειτουργεί συνεχώς με απόλυτη ακρίβεια και αρμονία στο σώμα σου.

Δεν είσαι το μικρό κακόμοιρο ανθρωπάκι που τα πάντα είναι εναντίον του και πρέπει να παλέψει για να επιβιώσει σε αυτό τον εχθρικό πλανήτη.
Είσαι μια Υπέροχη, Παντοδύναμη Ύπαρξη που γνωρίζει το μεγαλείο της Ύπαρξης εκδηλώνοντας το Φως της καθημερινά με άπειρους τρόπους.

Χαμογέλα και βγες έξω και θριάμβευσε σε ότι έχεις να κάνεις.

Γιατί τίποτα δεν είναι μικρό και αμελητέο για την Ύπαρξη… Τα Πάντα Είναι Θεϊκά… Τα Πάντα Είναι Θεός…

Με Αγάπη και Φως

* Photo by icon0.com from Pexels (2)

Μαρία Χρυσάφη
Αγγέλων Φως