fbpx

Image 012

-Είναι στιγμές που η ανυπομονησία γίνεται αισθητή μέσα μου. Επιθυμώ τα πράγματα να αλλάξουν στο εδώ και το τώρα. Είναι πάλι και εκείνες οι στιγμές που αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει εξέλιξη σε κάποιο ζήτημα που με απασχολεί, ενώ κάνω προσπάθεια να το αποκωδικοποιήσω, να το απελευθερώσω και να μάθω μέσα από την κατάσταση που βρίσκομαι. Αυτές τις στιγμές αισθάνομαι να απογοητεύομαι, και να μην μπορώ να καταλάβω γιατί γίνονται έτσι τα πράγματα. Γιατί συμβαίνει αυτό;

-Σε αυτές τις περιπτώσεις, γλυκό μου παιδί, χρειάζεται να δείξεις Πίστη και να μάθεις να είσαι υπομονετική! Η Εξέλιξη απαιτεί Υπομονή, Επιμονή χωρίς εμμονή, και Πίστη στην «Θεϊκή Συγχρονικότητα»!

-Τι σημαίνει αυτό;

-Μπορεί να νιώθεις κάποιες φορές ότι σε έχουμε ξεχάσει. Αυτό δεν ισχύει ποτέ. Απλά κάποιες καταστάσεις χρειάζεται να μπουν στην θέση που τους αρμόζει για να μπορείς να δεις τις αλλαγές που επιθυμείς στον κόσμο των 3 διαστάσεων που ζεις! Έχε Υπομονή και ζήτα την βοήθειά μας όποτε νιώθεις πως η Πίστη και η Υπομονή σου εξαντλούνται! Ζήτα την βοήθειά μας, για να μπορέσεις να κατανοήσεις για πιο λόγο αυτές οι αλλαγές δεν έχουν έρθει ακόμα! Και μετά άνοιξε την καρδιά σου για να λάβεις τις απαντήσεις μας!

Συνήθως όταν ζεις μέσα σε μία κατάσταση, η συναισθηματική φόρτιση δεν σου επιτρέπει να δεις καθαρά, γιατί κάποια πράγματα συμβαίνουν ή αργούν να συμβούν. Συνήθως, όταν η αλλαγή έρθει, κοιτάς πίσω και τότε είναι που μπορείς να δεις καθαρά και να πεις, σωστά έγιναν τα πράγματα τελικά! Έπρεπε πρώτα να γίνουν κάποια άλλα, για να Ζω τώρα αυτό που επιθυμώ και αυτό που είχα ζητήσει! Έτσι δεν είναι;

-…Ναι!

– Έχε πίστη παιδί μου! Όλα γίνονται πάντα σωστά και στο σωστό χρόνο! Να είσαι σίγουρη για αυτό! Μην απογοητεύεσαι. Και μην ξεχνάς να ζητάς την βοήθειά μας! Είμαστε πάντα εδώ!
Να θυμάσαι… η Εξέλιξη χρειάζεται Υπομονή, Επιμονή και Πίστη! Όλα γίνονται σωστά! Και δεν υπάρχει καμία προσευχή ή επιθυμία που να μην απαντιέται! Έχε Πίστη!

-Σε Ευχαριστώ! Σε αγαπώ!

-Και εγώ σε Αγαπώ… Τώρα και πάντα!

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως