fbpx

Μπορείς να σταθείς όρθιος πια… Σήκω… Ίσιωσε το σώμα σου… Κοίτα γύρω σου… Βρίσκεσαι μέσα στο Φως!

Πάρε το χρόνο σου σήμερα και με απαλότητα κοίτα Εσένα! Οι φόβοι καταλάγιασαν! Ήρθε η στιγμή να βρεις τους Θησαυρούς σου. Εάν το διάστημα που προηγήθηκε ήταν έντονο για Εσένα, τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή να σταθείς στα πόδια σου ξανά. Μην ντρέπεσαι και μην νιώθεις άσχημα για όσα έζησες. Ήταν όλα μέρος της διαδικασίας εξέλιξής σου. Κοίτα την κάθε σου στιγμή στα μάτια… Χαμογέλασε! Νιώσε Περήφανος! Και δες τις μυριάδες των Ευλογιών που η κάθε μία από αυτές τις εμπειρίες σου προσφέρει! Το εγώ θα προσπαθήσει να σε βάλει σε μία διαδικασία κριτικής, θα σου δείξει το δρόμο του θυμού, θα σε κάνει να νιώσεις θύμα, θα σε οδηγήσει να πεις κουβέντες άδικες, θα βγάλει στην επιφάνεια καλά παγιωμένες πεποιθήσεις κάνοντας σε να ακυρώσεις ανθρώπους και να γίνεις σκληρός μαζί τους… Δεν είσαι όμως όλα αυτά… Ακόμα και αν ένιωσες θυμό, ακόμα και να έγινε κάτι το οποίο σε οδήγησε να βγεις έξω από το Φως και να επιτρέψεις στο σκοτάδι να σε περιβάλλει, αγκάλιασε το… Ευχαρίστησε το… Έστω και δειλά δειλά, τόλμησε να χαμογελάσεις… Γιατί μπορεί να έγινες ένα με το σκοτάδι και τους φόβους σου, αλλά πλέον κοίτα… Βρίσκεσαι ξανά μέσα στο Φως!

Η σημερινή μέρα ευνοεί τα νέα ξεκινήματα… Η σημερινή μέρα ντύνεται στα Χρυσά και ραίνει με Γνώση, με Σοφία, με Αφθονία, με Ομορφιά την κάθε στιγμή…!

Σήμερα οι Αρχάγγελοι της 2ης Ακτίνας, μας βοηθούν, μας καθοδηγούν ρίχνοντας Χρυσό Φως πάνω από τις σκέψεις μας και τις αλλαγές που επιθυμούμε να φέρουμε στη Ζωή μας!

“Μην δίνεις σημασία στην γνώμη του Άλλου για Εσένα, γιατί σε κρίνει με βάση τις δικές του εμπειρίες, τα δικά του προσωπικά βιώματα, τους φόβους του, τις πεποιθήσεις του. Είναι πολύ σημαντικό σήμερα με απόλυτη Ταπεινότητα και Σεβασμό να κοιτάξεις τον Εαυτό σου! Να αποφασίσεις Ποιος Είσαι! Οραματίσου τον σημαντικό Άλλο της Ζωής σου να στέκεται απέναντι σου και ευχαρίστησε τον καθώς σε βοηθά να εξελιχθείς! Νιώσε αγαλλίαση και μία εσωτερική Ειρήνη να εξαπλώνεται σε κάθε σου κύτταρο…! Σήμερα, βγες έξω και πάνω από κάθε τι που συνέβη τους τελευταίους μήνες, κοίταξέ το με άλλη ματιά. Με ματιά που ακτινοβολεί Φως! Δες τι ήρθε να σου διδάξει και απελευθέρωσε τον άνθρωπο και την κατάσταση! Και μετά γιόρτασε καθώς δηλώνεις ξεκάθαρα το Ποιος επιλέγεις και αποφασίζεις ότι Είσαι! Όσο περισσότερο ευθυγραμμισμένη είναι η κάθε σου επιλογή με την Ψυχή, τόσο πιο εύκολη θα είναι η κάθε σου στιγμή από εδώ και στο εξής!

Φρόντισε τον Εαυτό σου σήμερα! Η εποχή που η γνώμη των Άλλων επηρέαζε τον τρόπο που έβλεπες Εσένα, πέρασε! Εμπιστεύσου! Έχε Πίστη! Κλείσε τα μάτια σου και νιώσε τους Αγγέλους και τους Πνευματικούς οδηγούς που σε καθοδηγούν… Δεν είσαι μόνος! Χωρίς φόβο νιώσε τη Δύναμή σου! Καθώς θα το κάνεις αυτό μέσω του Δημιουργού, η κάθε στιγμή της Ζωής σου θα ανυψωθεί και μία Ζωή γεμάτη με Φως θα αρχίσει να ανατέλλει, σαν την πιο μαγευτική και σαγηνευτική Αυγή…! Είναι η Αυγή των ονείρων σου… Του νέου σου Εαυτού…! Προχωράμε πια…!” Αρχάγγελος Ζοφιήλ

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως