fbpx

main-green-asana1

Ένα όμορφο σμαραγδένιο χρώμα αγκαλιάζει όλη μου την ύπαρξη! Έχοντας κλειστά τα μάτια νιώθω την ζεστασιά και την θεραπευτική του Δύναμη! Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ με αγκαλιάζει γλυκά και παρέα πηγαίνουμε σε ένα μέρος ήρεμο, γαλήνιο! Τα νερά τρέχουν δίπλα μας συνθέτοντας την πιο γλυκιά μουσική, για θεραπεία!

– Κλείσε τα μάτια σου, μου λέει γλυκά ο Αρχάγγελος Ραφαήλ. Σήμερα θα εργαστούμε με τις σκέψεις σου. Συγκέντρωσε την προσοχή σου στην αναπνοή σου ή στον χτύπο της καρδιάς σου. Εγώ, θα τοποθετήσω το χέρι μου στο τσάρκα του 3ου ματιού. Εσύ απλά χαλάρωσε. Πάρε τον χρόνο σου. Ό,τι σκέψεις εμφανιστούν απλά άφησε τες να έρθουν και μετά να φύγουν. Δες τες να χάνονται στο Φως. Μην τις αναλύεις, μην τις κρίνεις. Όπως έρθουν, άστες να φύγουν. Εσύ απλά, παρακολούθησε τες που φεύγουν. Με απλότητα. Όσο περνάνε τα λεπτά θα δεις πως οι σκέψεις θα αρχίσουν να αραιώνουν, μέχρι που θα σταματήσουν εντελώς. Το μυαλό τώρα είναι άδειο από σκέψεις και εσύ μπορείς να απολαύσεις την Ηρεμία και την σιωπή του μυαλού σου!

Με αυτή την απλή άσκηση για λίγα μόλις λεπτά την ημέρα, μπορείς να χαλαρώνεις το νου σου και ό,τι περιττές σκέψεις κάνεις να τις ελέγχεις.

Όταν είσαι έτοιμη άνοιξε τα μάτια σου… Πώς αισθάνεσαι;

– Υπέροχα… Πόση Γαλήνη… Πόσο αναζωογονητικό είναι όλο αυτό. Λες και κοιμήθηκα έναν ύπνο βαθύ και θεραπευτικό. Αισθάνομαι περισσότερο ανάλαφρη, ξεκούραστη. Τελικά, οι σκέψεις πολλές φορές είναι ψεύτικες και περιττές μου φαίνεται.

– Έτσι είναι. Εκατομμύρια σκέψεις περνάνε από το μυαλό σου καθημερινά. Όσο περνάει η ημέρα γίνονται όλο και πιο πολλές και φτάνεις σε σημείο να μην μπορείς να απολαύσεις την ημέρα σου και πολλές φορές ο πονοκέφαλος σε ταλαιπωρεί και σου τραβάει την ενέργειά σου. Ο νους έχει την ικανότητα να διαστρεβλώνει πολλές φορές την αλήθεια και να μεγεθύνει τις καταστάσεις. Μην του επιτρέπεις να το κάνει αυτό. Εσύ είσαι αυτός που μπορεί να το ελέγξει αυτό. Ξεκίνα σήμερα και θα δεις πως σε λίγο καιρό, θα μπορείς να ελέγχεις τις σκέψεις σου. Με ευκολία θα μπορείς να τις σταματάς, να αντικαθιστάς τις αρνητικές με θετικές και τελικά να σκέφτεσαι μόνο αυτά που επιθυμείς πραγματικά. Εξάλλου πάντα να θυμάσαι πως ελέγχοντας τις σκέψεις σου, θα μπορείς να ελέγξεις και να διατηρήσεις τα συναισθήματά σου!

Τα πάντα ξεκινάνε από το επίπεδο της σκέψης. Να το θυμάσαι πάντα αυτό!

– Τέλεια. Μπορούμε να καθίσουμε εδώ και άλλο; τον ρώτησε

– Φυσικά. Επιθυμείς να σου δώσω θεραπεία;

– Και το ρωτάς; Εννοείται αυτό. Σε ευχαριστώ.

Και έτσι, καθισμένοι μέσα στην φύση, ακούγοντας τα γάργαρα νερά, έκλεισε ξανά τα μάτια, για να λάβει την θεραπεία από τον Ύψιστο Θεραπευτή των Ουρανών.

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως