fbpx

Οι Ουρανοί βρίσκονται πάντα στη διάθεσή μας! Αρκεί να τους το “ζητήσουμε”… Αρκεί να το δηλώσουμε…!

Να κλείσουμε τα μάτια μας και να τους μιλήσουμε από καρδιάς…! “Αρχάγγελοι μου, Δημιουργέ μου, σας ευχαριστώ που είστε κοντά μου και με καθοδηγείτε! Σας ευχαριστώ που αυτό που επιθυμώ έχει ήδη λυθεί…! Σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας, για την Έμπνευση που μου προσφέρετε! Σας είμαι ευγνώμων που βρίσκεστε εδώ κοντά μου και με οδηγείτε στο καλύτερο για Εμένα… Σας ευχαριστώ που μου δείχνετε τον δρόμο του Φωτός, της Ευκολίας, της Αγάπης και της Χαράς… Δηλώνω την Ευγνωμοσύνη μου! Δηλώνω Ευλογημένη/ος! Θεέ μου, σε ευχαριστώ για αυτή την εμπειρία και τα Δώρα που μου φέρνει. Σε ευχαριστώ για όλες τις Ευλογίες! Απελευθερώνω σε Εσένα αυτό που συμβαίνει… Το παραδίδω στα δικά Σου χέρια… Αυτή η εμπειρία έχει ολοκληρωθεί για Εμένα. Είμαι Ελεύθερη/ος! Είμαι Απελευθερωμένη/ος…”

Σημασία έχει να μιλάς από καρδιάς στους Ουρανούς! Με λόγια Απλά και Ξεκάθαρα… Πες την Αλήθεια σου… Και Παρέδωσε οτιδήποτε επιθυμείς, γιατί μόνο τότε μπορούν οι Ουρανοί να σε βοηθήσουν!
Υπάρχει Ελεύθερη Βούληση! Δεν γίνεται να σε καθοδηγήσουν, να σου δείξουν το καλύτερο εάν εσύ δεν έχεις κάνει το πρώτο βήμα… Το οποίο είναι η Απελευθέρωση και η Παράδοση!
Το επόμενο βήμα είναι η Εμπιστοσύνη και η Πίστη πως οι Ουρανοί δεν κάνουν διακρίσεις, ότι μπορείς να έχεις αυτό που επιθυμείς!
Και φυσικά το επόμενο βήμα είναι να ζεις στο τώρα σου! Να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς στο τώρα σου! Γιατί η Ζωή είναι Εδώ! Τώρα! Δεν είναι αύριο… δεν είναι χτες! Είναι Τώρα…!

Δώσε τον καλύτερο σου Εαυτό με τα εργαλεία που τώρα διαθέτεις, με τα δεδομένα που τώρα ισχύουν, καθώς οραματίζεσαι το λαμπερό σου μέλλον! Μην αμφιβάλλεις ότι δεν μπορείς να υλοποιήσεις… Φυσικά και μπορείς! Για αυτό είσαι Εδώ… Επειδή μπορείς! Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να κάνεις… Εφόσον το έχεις οραματιστεί, σημαίνει ότι μπορείς να το πραγματοποιήσεις!

Οι Ουρανοί στο δικό σου όνειρο, όραμα, στόχο, επιθυμία γίνονται οι πιο Υπέροχοι και Ευρηματικοί Συν – Δημιουργοί! Αρκεί να τους το επιτρέψεις…!

Τι λες; Πάμε να κάνουμε το πρώτο βήμα; Πάμε να Απελευθερώσουμε οτιδήποτε επιθυμούμε να αναλάβουν οι Ουρανοί;

Με Αγάπη, Χαρά και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως