fbpx

Το γνωρίζω ότι οι πεποιθήσεις μας, οι φόβοι μας και η ιστορία μας έχουν τη Δύναμη να επηρεάζουν τον τρόπο που μιλάμε, που σκεφτόμαστε, που πράττουμε, που στεκόμαστε απέναντι στη Ζωή και τους ανθρώπους που έχουμε κοντά μας.

Όταν βιώνουμε αυτό που ονομάζουμε Αφύπνιση, αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε ότι όλα αυτά που νομίζουμε ότι Είμαστε, δεν είναι παρά σκιές που έχουν καλύψει το Ποιοι Είμαστε Πραγματικά.

Η αλλαγή αυτών των προγραμμάτων που τρέχουν μέσα μας, απαιτεί καθημερινή δουλειά, με Αφοσίωση και Πειθαρχία.

Καθώς ξεκινάμε να απελευθερώνουμε τον Εαυτό μας από όλες αυτές τις ψευδαισθήσεις, συνδεόμαστε όλο και περισσότερο με τον Αληθινό μας Εαυτό.

Αυτή η σύνδεση θα έλξει στον εξωτερικό μας κόσμο μικρά συγχρονιστικά γεγονότα και σημάδια, τα οποία μαρτυρούν ότι έχει ξεκινήσει η Ευθυγράμμιση με την Πηγή.

Όσο η Ευθυγράμμιση δυναμώνει τα σημάδια γίνονται όλο και πιο έντονα μέχρι που αρχίζουμε και βιώνουμε υλοποιήσεις σε όλους τους τομείς της Ζωής μας.

Σε προσκαλώ να διαλέξεις έναν διαλογισμό με τον οποίο θα δουλεύεις κάθε πρωί, πριν βγεις από το σπίτι σου, για να ξεκινήσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα.

Δώσε στον Εαυτό σου ένα περιθώριο τριών ημερών περίπου για να προσαρμοστείς σε αυτή τη νέα Ροή και μετά τις τρεις ημέρες προσκάλεσε τους Ουρανούς να ξεκινήσουν να σου δείχνουν σημάδια και να φέρουν στο συνειδητό σου αποδείξεις αυτής της Ευθυγράμμισης.

Αυτό θα ενισχύσει τόσο την Πίστη σου, όσο και την Αυτοπεποίθησή σου για να συνεχίσεις!

Προσωπικά τα αγαπώ τα σημάδια. Όσο μικρά και εάν είναι πάντα τα καλωσορίζω και πάντα χαίρομαι καθώς εμφανίζονται σε καθημερινή βάση πλέον στη Ζωή μου… Μικρά ή μεγάλα δεν έχει καμία σημασία, καθώς όλα είναι Θεϊκά.

“Εδώ και δύο ημέρες ένα μικρό πουλάκι κάνει την εμφάνιση του λίγα λεπτά αφού έχω ολοκληρώσει τον διαλογισμό μου…

Περπατά πολύ κοντά μου… Στέκεται λίγο πιο πέρα από Εμένα και κελαϊδά. Κλείνω τα μάτια και συντονίζομαι για να “ακούσω” μέσα μου το μήνυμα των Ουρανών.

Η παρουσία του, Δώρο από το Θεό…

Μία μικρή εν – θύμηση ότι όλη η Ζωή είναι γεμάτη με σημάδια Θεϊκά… Με Δώρα… Με Ομορφιά… Με Ευλογίες…”.

Αναγνώρισέ τα και καθώς το κάνεις να θυμάσαι πως εκεί που εστιάζεις την προσοχή σου, αυτό σου επιστρέφεται πάντα πολλαπλασιασμένο.
Όταν κοιτάς την Ομορφιά, τις Ευλογίες, τα Θεϊκά Δώρα, αυτά θα σου επιστραφούν!

Σας εύχομαι μία ημέρα λουσμένη στο Φως… Μέσα και έξω!

Μαρία Χρυσάφη
Αγγέλων Φως