fbpx

11255810_784843301610896_3198190408596841795_n

Τι σημαίνει “Κόβω Λώρους”;

Καθημερινά ερχόμαστε σε επικοινωνία με πολλούς ανθρώπους. Με μέλη της οικογένειας μας, με φίλους, με γνωστούς, με συναδέλφους, ή απλά περαστικούς.
Πάνω από όλα, οι Άγγελοι λένε, είσαστε άνθρωποι! Και μέρος της Ζωής είναι οι διαφωνίες και οι διαπληκτισμοί!

Σε εκείνη την περίπτωση που κάποια δυσάρεστη κατάσταση δημιουργηθεί με οποιονδήποτε άνθρωπο από το περιβάλλον σου και για οποιονδήποτε λόγο νιώσεις μέσα σου τη λύπη, το θυμό, τον πόνο, την αδικία ή τον φόβο τότε δημιουργούνται Πνευματικοί Λώροι οι οποίοι ενώνουν τα σώματα σας και δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε στη Ζωή.

Αυτοί οι Πνευματικοί Λώροι, ονομάζονται επίσης Αιθερικές Χορδές, Αιθερικοί Λώροι ή απλά Λώροι. Φαντάσου, πως είναι σαν σωληνάκια, μέσα από τα οποία περνάει ενέργεια, που ενώνουν το δικό σου σώμα με του ανθρώπου που έχει δημιουργηθεί η διαφωνία.
Όταν η σχέση μετατρέπεται από σχέση Αγάπης σε σχέση φόβου, οι σκέψεις γίνονται αφόρητες, τα σενάρια που το “εγώ” πλάθει πολλά και πολλές φορές καταστροφικά, η διάθεση πέφτει, η καρδιά πονάει, η σχέση βαλτώνει και εμείς νιώθουμε αδύναμοι να συγχωρέσουμε και να προχωρήσουμε παρακάτω.

Προκειμένου να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να αποδεσμευτούμε από εκείνα τα επώδυνα δεσμά, ζητάμε συνήθως, την βοήθεια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, ο οποίος κόβει αυτούς τους λώρους με το σπαθί που κρατάει πάντα στα χέρια του.

Κόβω λώρους σημαίνει πως απομακρύνεται εκείνο το αρνητικό κομμάτι που μας ενώνει με τον άνθρωπο ή την κατάσταση για να μπορέσουμε να το αντικαταστήσουμε με Φως και εμείς ελεύθεροι πια να προχωρήσουμε ξανά μπροστά!

Όταν μία σχέση έχει τελειώσει, αλλά ακόμα νιώθουμε πως κάτι μέσα μας, μας ενοχλεί, μπορούμε να κόψουμε όλους εκείνους τους λώρους που ακόμα μας κρατάνε “δεμένους” με το παρελθόν, προκειμένου να αποδεσμευτούμε από αυτό.

Επίσης μπορούμε να κόψουμε λώρους και με ανθρώπους που ακόμα έχουν ενεργό ρόλο στη Ζωή μας, είτε είναι ο γονιός, τα αδέρφια, ο σύντροφος, η σύντροφος, ο φίλος, η φίλη. Αυτό δεν σημαίνει πως η σχέση θα τελειώσει. Ίσα ίσα που απλά θα απομακρυνθεί εκείνο το αρρωστημένο κομμάτι για να μπορέσει η σχέση αυτή θα Αναβαθμιστεί και να Ανυψωθεί!

Ο διαλογισμός μας βοηθάει πολύ σε αυτή την διαδικασία. Όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση διαλογισμού, το μυαλό σταματάει να ελέγχει τις σκέψεις και τα συναισθήματα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να μπορέσουμε με ευκολία να ακούσουμε τι ακριβώς κρύβεται πίσω από τη διαφωνία, τι ο άλλος άνθρωπος έχει να μας πει ή να ακούσουμε και την αλήθεια του ίδιου μας του εαυτού. Τότε ακριβώς, μπορούμε πιο εύκολα να Συγχωρέσουμε, να αγκαλιάσουμε την κατάσταση, τον άνθρωπο που στέκεται απέναντι μας, καθώς και εμάς τους ίδιους.

Κόβω λώρους σημαίνει αναβαθμίζομαι εγώ, οι σχέσεις μου και οι σημαντικοί άλλοι στην Ζωή μου!

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως