fbpx

για-να-αγαπάς-2

Κάθε μέρα μιλάμε για την Αγάπη του εαυτού μας! Πόσο πολύτιμο είναι να μάθουμε να αποδεχόμαστε όλα αυτά που είμαστε! Ότι Αγαπώντας τον εαυτό μας, θα μπορέσουμε να Αγαπήσουμε και ολόκληρο τον κόσμο! Αλήθεια είναι όλα αυτά! Και σήμερα για την Αγάπη θα σου πούμε, αλλά την Αγάπη του σώματός σου!

Αγάπησε το σώμα σου! Είναι το όχημα σου στη Ζωή! Μπορεί να μην έχει για πολλούς τις τέλειες αναλογίες, αλλά τι σημασία έχει; Αυτό το κάνει λιγότερο όμορφο; Αυτό το κάνει να φαντάζει ατελές ή λιγότερο Ιερό; Δεν είναι. Γιατί όπως και να είναι, είναι το σώμα σου και χρειάζεται από Εσένα φροντίδα!

Φρόντιζε το δίνοντας του τροφή. Τις τροφές σου να τις επιλέγεις με Αγάπη και όχι με φόβο ή τύψεις και ενοχές…! Ενδυνάμωσε το σώμα σου μέσα από άσκηση εφόσον αυτό είναι εφικτό. Ενυδάτωνε το με νερό ή με ένα ζεστό ρόφημα…
Πρόσφερέ του ένα ζεστό μπάνιο… Φρόντισε να το ξεκουράζεις και να μην το καταπονείς! Επέτρεψε του να αφεθεί στο άκουσμα όμορφων μελωδιών και ακουσμάτων ή να ταξιδέψει μέσα στις σελίδες ενός όμορφου βιβλίου!
Αλλά πάνω από όλα δώσε του την απαιτούμενη και απαραίτητη Αγάπη! Αποδέξου το για αυτό που είναι! Αγάπησε κάθε του σπιθαμή! Φρόντισε να το αγκαλιάζεις όσο πιο συχνά μπορείς! Γιατί είναι το σώμα σου. Είναι Ιερό! Το σώμα σου είσαι εσύ! Μάθε να το Αγαπάς και να του προσφέρεις την απαραίτητη φροντίδα σε όλα τα επίπεδα!

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως