fbpx

dying-to-live-unity-and-oneness-or-corporate-rule

Όλοι Είμαστε Ένα…

Αυτή η φράση αντηχεί στα αυτιά μου και στα μονοπάτια του μυαλού μου από εχτές… Πόσο μεγαλειώδης φράση, ήταν η πρώτη μου σκέψη. Και αμέσως πήρα το στυλό μου και το τετράδιο που πάντα έχω εύκαιρο δίπλα μου και έγραψα αυτά που μέσα μου αισθανόμουν…

Σήμερα, μέσα από τον Αρχάγγελο Καμουήλ και της Αγάπης του, σας το παραδίδω απλόχερα με συγκίνηση, όπως πάντα…

“Όταν συνειδητοποιήσετε το μεγαλείο αυτών των λέξεων και αυτής της φράσης τότε την επόμενη ακριβώς στιγμή θα τελειώσει η φτώχεια, ο φόβος, το μίσος, τα νεύρα, η κριτική, η απόγνωση, η βία. Θα τελειώσει οποιαδήποτε σκέψη και πράξη μη ευθυγραμμισμένη με την Αγάπη και με Όλα Όσα γύρω σας Υπάρχουν και Είναι.

Αλλά πώς γίνεται αυτό να ισχύει ακόμα και για ανθρώπους με τους οποίους δεν έχετε καλές σχέσεις ή έχετε επιλέξει ότι δεν επιθυμείτε να έχετε πλέον επαφές; θα σκεφτείς…

Γιατί όταν καθίσεις με ηρεμία να διαλογιστείς και επιτρέψεις να αισθανθείς το μέγεθος του Όλοι Είμαστε Ένα τότε ποιον θα μπορέσεις να κρίνεις; Κανέναν. Με ποιον θα μπορέσεις να νιώσεις ξανά θυμωμένος; Με κανέναν.

Γιατί η μαγεία που βρίσκεται μέσα σε αυτή τη φράση, εξουδετερώνει κάθε τι το οποίο δεν είναι ευθυγραμμισμένο και ισορροπημένο με την Αγάπη, το Φως, το Θεό και Όλα Όσα Υπάρχουν.

Η φράση αυτή μπορεί να δημιουργήσει αισθήματα ανασφάλειας μέσα σε κάποιους ανθρώπους. Βλέπεις, όλα ξεκινάνε επειδή πιστεύετε πως στον κόσμο σας υπάρχει ανεπάρκεια. Ότι δεν φτάνουν όλα για όλους. Πόσο αναληθές είναι αυτό. Πόσο ουτοπικό. Μα φυσικά όλα φτάνουν για όλους. Μα φυσικά μπορείτε όλοι να έχετε τα ίδια και να υπάρξει ίση κατανομή αγαθών και ευκαιριών.

Αρκεί να στρέψετε το βλέμμα σας, από την έλλειψη στην αφθονία. Αρκεί να στρέψετε την συνειδητότητα σας στο Όλον. Να αρχίσετε να νιώθετε ασφαλείς, ότι ο Θεός φρόντισε για όλα και για όλους. Πως ίσες ευκαιρίες υπάρχουν παντού. Αρκεί να πάρετε το μυαλό μας, από αυτό που οι λίγοι θέλουν να πιστέψετε. Ότι δεν φτάνουν για όλους σας. Φτάνουν. Πάντα έφταναν. Και η δική σας συνειδητοποίηση αρκεί για να φέρει και να κάνει τη διαφορά.

Όλοι Είμαστε Ένα. Όλα φτάνουν για Όλους. Το ένα οδηγεί στο άλλο. Το ένα υπάρχει μέσα από το άλλο. Το τροφοδοτεί και γίνεται ο οδηγός για μία καλύτερη Ζωή και έναν καλύτερο κόσμο.”

Λόγια γεμάτα τρυφερότητα. Λόγια που αμέσως αγγίζουν την καρδιά μας, την μαλακώνουν, την κάνουν να φτερουγίζει… Μα φυσικά… Γιατί αυτή είναι η Αλήθεια! Και η Αλήθεια όταν λέγεται και εκφράζεται με Αγάπη, κάνει τα πάντα πιο λαμπερά, κρυστάλλινα και Αισιόδοξα!

Σε ευχαριστούμε από καρδιάς Αγαπημένε μας Αρχάγγελε Καμουήλ!

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως