fbpx

1111Awakening

Η σημερινή μέρα, είναι γεμάτη με Ευλογίες.

11/11… Πύλη Θαυμάτων… Κάθε μέρα λέμε πόσο σημαντικό είναι να δίνουμε προσοχή στις σκέψεις μας. Σήμερα, ιδίως, 11 Νοεμβρίου, η μέρα ενδείκνυται για να ευθυγραμμιστούμε πλήρως με τις επιθυμίες μας. Οι σκέψεις μας έχουν δύναμη. Όπως επίσης ο λόγος μας και τα συναισθήματά μας. Ας δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που σκεφτόμαστε, λέμε και νιώθουμε. Γιατί θα δημιουργήσουν την πραγματικότητα μας.

Αυτό σήμερα μας καθοδηγούν οι Άγγελοι να πράξουμε. Να εστιάσουμε μόνο στα θετικά. Να εναποθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις και την ενέργεια, για να σκεφτούμε πώς θα θέλαμε τα πράγματα να είναι και όχι στο πώς είναι τώρα. Γιατί εάν εστιάζεις στο τώρα σου, αυτό θα αναπαράγεις στο μέλλον σου, στο αύριο σου. Ενώ εάν αρχίσεις να εστιάζεις στο πώς θα ήθελες να είναι η Ζωή σου τότε αυτό θα έρθει να γίνει και η πραγματικότητα σου.

Ημέρα Παρασκευή σήμερα. Ημέρα αφιερωμένη στον Αρχάγγελο Ουριήλ. Ο οποίος μας βοηθά με θέματα Συγχώρεσης και Ανιδιοτελούς Αγάπης. Σήμερα οι Ουρανοί μας καθοδηγούν να κάνουμε μία πνευματική εργασία. Να γράψουμε ποιους Συγχωρούμε, στο βαθμό που τώρα μπορούμε. Έστω και μία μικρή δόση Συγχώρεσης είναι αρκετή για να δημιουργήσει μία χαραμάδα για να μπορέσουν το Φως και η Αγάπη να εισχωρήσουν και να ζεστάνουν τις καρδιές μας. Συγχώρεσε… Τους Άλλους και φυσικά Εσένα… Σταμάτα να κρίνεις αυστηρά τις παρελθοντικές επιλογές σου, οι οποίες δεν σε οδήγησαν εκεί που επιθυμούσες. Ρίξε Αγάπη πάνω από τα όνειρα σου, γίνε Αγάπη προς τον εαυτό σου αυτή την τόσο σημαντική ημέρα και οραματίσου ένα μέλλον λαμπερό, γεμάτο χαμόγελα, γέλια, Αισιοδοξία και Χαρά.

Φτιάξε λοιπόν τη λίστα Συγχώρεσης, οραματίσου αυτούς τους ανθρώπους απέναντι σου και τον εαυτό σου φυσικά και μίλα τους από καρδιάς. Και νιώσε την καρδιά σου να μαλακώνει, να γαληνεύει… Είναι η στιγμή που ο Ήλιος θα ανατείλει, γιατί η Συγχώρεση είναι μία λέξη μαγική, μία λέξη που ανοίγει τις Πύλες των Ουρανών. Είναι το “άμπρα κατάμπρα” των Ουρανών. Η Συγχώρεση μαζί με την Ευγνωμοσύνη είναι εκείνες οι λέξεις που ενεργοποιούν τα όνειρα και τις επιθυμίες.

Αφού ολοκληρώσεις την εργασία της Συγχώρεσης, γράψε τα όνειρα σου. Και οραματίσου τον Αρχάγγελο Γαβριήλ να σε παίρνει από το χέρι και να ταξιδεύετε μαζί μέσα στο Σύμπαν. Πηγαίνετε παρέα σε εκείνο το σημείο που όλα τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Δες ένα προς ένα όλα σου τα όνειρα να γίνονται αληθινά και εσύ να ζεις μέσα σε αυτά ολοκληρωμένος και πλήρης.

Πόσο Ευλογημένη είναι η σημερινή μέρα. Όλο το Σύμπαν βρίσκεται δίπλα μας και συνωμοτεί για να μπορέσουμε εμείς να λάβουμε όλα αυτά που επιθυμούμε.

Είμαστε πραγματικά Ευλογημένοι. Νιώσε το…

Σήμερα, αποχαιρετάμε το παρελθόν. Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε. Ρίξε μία ματιά στην προηγούμενη περίοδο και βρες τους Θησαυρούς σου. Βρες τις Ευλογίες. Μην νιώθεις θύμα, ούτε αδικημένος. Μην εστιάζεις στα αρνητικά και τα εμπόδια που αντιμετώπισες μένοντας προσκολλημένος σε αυτά και θεωρώντας πως αυτά είναι η Ζωή σου. Κοίταξε τα όμως με Συμπόνοια για να δεις τι χρειάζεται να αλλάξεις στο τώρα σου για να είναι το μέλλον σου όπως το ονειρεύεσαι. Σήμερα ένας νέος κύκλος ξεκινά. Με εμάς να είμαστε το κέντρο του και οι Δημιουργοί του κόσμου μας.

Από σήμερα μέχρι και το τέλος του χρόνου θα μπορούμε να κλείνουμε υποθέσεις και καταστάσεις που πλέον δεν μας ταιριάζουν και έχουν ολοκληρώσει τον λόγο της Ύπαρξης τους στη Ζωή μας. Καθώς θα προχωράμε προς τη δύση αυτού του χρόνου, εμείς θα αποχαιρετάμε το παρελθόν και θα προετοιμαζόμαστε για ένα νέο έτος, που μέσω της Αισιοδοξίας θα μας οδηγήσει στην Δημιουργία ενός κόσμου που η Αγάπη θα μπορεί να αναλάβει τα ηνία, δείχνοντας μας το Φως… Μία νέα εποχή ξεκινά… Τα παλαιά κλείνουν… Ήρθε η στιγμή για τα νέα και ανανεωμένα. Ετοιμάσου…

Όλο το Σύμπαν σήμερα μας παροτρύνει, να εστιάσουμε στα θετικά, χωρίς καθυστερήσεις και αναβολές. Γιατί τα Θαύματα περιμένουν εμάς για να γίνουν η πιο γλυκιά Ζωή μας.

Ευλογίες βροχή
Τώρα και πάντα

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως