fbpx

12-12-12-image

Οι Αγαπημένοι μας Αρχάγγελοι μας μιλάνε για την σημερινή μέρα και μας οδηγούν με μία όμορφη και απελευθερωτική εργασία να εστιάσουμε στο θετικό και στα όνειρα μας…

“Η κάθε μέρα που ζείτε είναι μία μέρα Θαυμάσια και ικανή για να δημιουργήσετε Θαύματα στη Ζωή σας. Καμία μέρα δεν είναι λιγότερο ή περισσότερο καλή από κάποια άλλη. Όλες οι μέρες είναι το ίδιο.

Το θέμα είναι πώς εσείς κινείστε μέσα σε αυτές. Με ποιον τρόπο εσείς αποφασίζετε και δημιουργείτε όλα αυτά που επιθυμείτε. Κάθε σας πράξη είναι μία πράξη είτε Αγάπης είτε φόβου. Είναι μία πράξη αυτοπροσδιορισμού αυτού που Είσαι. Είσαι Αγάπη ή φόβος; Θέλουμε να το σκεφτείς αυτό και να αποφασίσεις ποιος θες να Είσαι, άρα και ποιος Είσαι.

Οπότε, όπως καταλαβαίνετε ανάλογα με το κίνητρο που βρίσκεται πίσω από το κάθε τι που επιλέγετε να κάνετε, να πείτε, να σκεφτείτε, δίνετε και την αντίστοιχη δόνηση στην κάθε σας μέρα.

Μετατρέψτε την κάθε σας μέρα σε γιορτή και σε μία ιδανική ευκαιρία για Θαύματα. Έτσι να ξεκινάτε να ζείτε την κάθε σας στιγμή. Αυτή να είναι η πρώτη σας σκέψη όταν βγαίνετε το πρωί από το σπίτι σας χαράσσοντας τα βήματα στο μονοπάτι της Ζωής σας.

Αναζητάτε διαρκώς, κάτι για να πειστείτε ότι σήμερα μπορεί το Θαύμα να συμβεί. Πόσο περιοριστικό είναι αυτό. Η κάθε στιγμή είναι ένα Θαύμα. Η κάθε στιγμή είναι η ιδανική στιγμή για την τέλεια σύνδεση με το Θεό! Η κάθε στιγμή είναι η τέλεια ευκαιρία για να Δημιουργήσεις αυτά που επιθυμείς!

Όπως η κάθε μέρα, έτσι και η σημερινή είναι ιδανική για το δικό σου Θαύμα να συμβεί. Επειδή βέβαια τίποτα δεν γίνεται τυχαία, σήμερα ο ίδιος αριθμός επαναλαμβάνεται. Ο αριθμός 12. Ο αριθμός αυτός σου επισημαίνει να διατηρείς τις σκέψεις σου θετικές, καθώς όλα αυτά που σκέφτεσαι και που τελικά γίνονται πράξεις δημιουργούν το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Πολύ σωστά βέβαια θα σκεφτείς, πως μερικές φορές δεν παίρνω αυτό που επιθυμώ. Θυμήσου τι σου είπαμε παραπάνω. Είτε είσαι Αγάπη είτε φόβος. Είτε δημιουργείς μέσω της Αγάπης και αυτά που επιθυμείς είτε δημιουργείς μέσω του φόβου και αυτά που φοβάσαι. Οπότε, ναι. Δημιουργείς κάθε φορά και κάθε στιγμή αυτά που επιθυμείς.

Έτσι σήμερα, μία λαμπερή ευκαιρία σου δίνεται για να ακούσεις με μεγαλύτερη προσοχή την εσωτερική σου φωνή, για να δόσεις μεγαλύτερη Αγάπη στα όνειρα σου και φροντίδα. Τα όνειρα γλυκό μου παιδί, χρειάζονται φροντίδα, Αγάπη και Φως για να υλοποιηθούν. Γιατί δουλεύοντας για την επίτευξη τους, δουλεύεις στην ουσία με το Θεό και τους Αγγέλους Του. Έτσι η σχέση σας δυναμώνει και εσύ κάθε στιγμή αποκτάς περισσότερη γνώση για το ότι Είσαι Ένα με το Θεό. Και τελικά φτάνεις σε εκείνο το σημείο να θυμηθείς πλήρως την καταγωγή σου και το μεγάλο Ένα που θα βρεις πίσω από το κάθε τι που υπάρχει γύρω σου.

Ζείτε έχοντας άγχος για διάφορα ζητήματα της Ζωής σας και ξεχνάτε μερικές φορές ποιοι είστε, τι μπορείτε να πετύχετε και πως φυσικά ότι το αποτέλεσμα είναι πάντοτε προκαθορισμένο. Είναι πάντοτε το τέλειο για εσάς και είναι πάντοτε θετικό!
Σήμερα λοιπόν, σου δίνεται μία θαυμάσια ευκαιρία για να θυμηθείς ξανά. Για να ευθυγραμμίσεις την ενέργεια σου με αυτή του Δημιουργού και των Αγγέλων Του.»

Επικαλέσου κοντά σου τους Αρχαγγέλους μας.

Πάρε κοντά σου τρεις κόλλες χαρτί. Κλείσε τα μάτια. Άσε λίγα λεπτά να περάσουν και άσε τις σκέψεις να έρχονται και να φεύγουν χωρίς να τις κρίνεις. Όταν η φλυαρία του νου σωπάσει, επικεντρώσου στα όνειρα σου. Δες τα να συγκεντρώνονται μέσα στο μυαλό σου και γράψε τα στην μία κόλλα χαρτί. Καθώς τα γράφεις, συνδέσου μαζί τους. Νιώσε τα μέσα σου. Νιώσε την δόνηση τους και γίνε ένα μαζί τους. Όταν τελειώσεις παρατήρησε τα ένα προς ένα.
Εστίασε τώρα την προσοχή σου στο πιο σημαντικό όνειρο ή στόχο που έχεις αυτή την στιγμή. Κλείσε ξανά τα μάτια σου και φέρε αυτό το όνειρο μπροστά σου. Δες το να παίρνει μορφή. Πώς αισθάνεσαι; Αγάπη ή φόβο; Τι είσαι σε σχέση με αυτό σου το όνειρο; Είσαι Αγάπη; Είσαι φόβος;
Εάν είσαι Αγάπη τότε όλα είναι τέλεια και απλά χρειάζεται να επιτρέψεις στο όνειρο σου να εμφανιστεί στην πραγματικότητα σου. Χρειάζεται να δώσεις «χρόνο».

Εάν μέσα σου αισθάνεσαι ότι είσαι φόβος, τότε, χωρίς άγχος, χωρίς κριτική παρατήρησε ποιοι φόβοι ξεπροβάλλουν. Δες τους έναν προς έναν. Πάρε το χρόνο σου και όταν είσαι έτοιμος άνοιξε τα μάτια σου και σημείωσε τους στην άλλη κόλλα χαρτί. Τώρα ήρθε μία πολύ σημαντική στιγμή. Δες αυτούς τους φόβους σου που μόλις έγραψες. Είναι αληθινοί ή μήπως απλά πρόκειται για παιχνίδια του συνειδητού νου; Οι φόβοι γλυκό μου παιδί, είναι εργαλεία. Χρησιμοποίησε τους ορθά και σοφά για να γίνουν ο δρόμος σου προς την επίτευξη του στόχου σου.

Όταν ολοκληρώσεις αυτή την πολύ σημαντική εργασία, κλείσε τα μάτια σου. Παρέδωσε στον Αρχάγγελο Μιχαήλ αυτούς τους ψεύτικους φόβους και ζήτησε του να κόψει όλους τους λώρους φόβου που συνδέονται με το όνειρο σου και μετά παρατήρησε όλους τους Αρχαγγέλους μας να το διαποτίζουν με τις ποιότητες τους. Δες το όνειρο σου να παίρνει μορφή. Να γίνεται η πραγματικότητα σου. Και εσύ χορεύεις… Από χαρά, νιώθοντας ελεύθερος, ανάλαφρος και έτοιμος για να κάνεις βήμα προς βήμα πράξη όλα εκείνα που θα λάβεις σαν καθοδήγηση για την υλοποίηση αυτού που επιθυμείς.

Τώρα ζήτα από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ να σε καθοδηγήσει. Ποιο είναι το επόμενο βήμα που χρειάζεται να γίνει; Με ευκολία λάβε την βοήθεια του και το μήνυμα που έχει να σου προσφέρει. Μόλις λάβεις αυτά που χρειάζεται γράψε τα στην άλλη κόλλα χαρτί και κράτησε την για να σημειώνεις εκεί την εξέλιξη και τα επόμενα βήματα που απαιτούνται για να δημιουργήσεις αυτό που επιθυμείς.

Την κόλλα με τους φόβους σου, πέταξε την. Δεν την χρειάζεσαι πια. Έχεις απελευθερωθεί. Είσαι ένας νέος άνθρωπος, έτοιμος να πράξει.

Ευχαρίστησε τους Αρχαγγέλους μας. Απελευθέρωσε τους στέλνοντας τους Αγάπη και Φως!

Και εσύ πάρε δύο γειωτικές ανάσες και άνοιξε τα μάτια σου.

Να θυμάσαι να παραμένεις εστιασμένος με Αγάπη και αφοσίωση στην εκπλήρωση των ονείρων σου. Η σημερινή μέρα, είναι μία όμορφη Πύλη για να μπορέσεις να δουλέψεις με τους Αρχαγγέλους μας. Σήμερα μπορείς να θέσεις νέους στόχους, να ξεκαθαρίσεις τους φόβους σου, τα κίνητρα σου, να πάρεις απόφαση και να εστιάσεις τελικά στο σκοπό της Ζωής σου και σε όλα αυτά που επιθυμείς. Επίσης, μπορείς να δουλέψεις με τους φόβους σου και να τους απελευθερώσεις. Φρόντισε από εδώ και στο εξής, να κοιτάς μόνο το θετικό τελικό αποτέλεσμα. Να κάνεις διαρκώς θετικές σκέψεις, θετικές δηλώσεις και θετικούς δυναμικούς οραματισμούς.

Μείνε εστιασμένος! Όλα είναι εφικτά! Όλα μπορούν να συμβούν!
Αγάπη και Φως
7 Αρχάγγελοι

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως