fbpx

Ακασικά Αρχεία

 

Πόσες φορές έχουμε νιώσει ότι κάποια από αυτά που μας απασχολούν δεν λύνονται ό,τι και να κάνουμε; Σαν να έχουμε την αίσθηση ότι προέρχονται από αλλού…; Σωστά το έχουμε νιώσει. Είμαστε Ψυχές που έχουμε ζήσει πολλές Ζωές. Κάποια γεγονότα και καταστάσεις τα “κουβαλάμε” από άλλες ενσαρκώσεις και άλλες εμπειρίες, με σκοπό την αλλαγή στην Ζωή μας, τώρα.

Τα ακασικά αρχεία είναι μία ενεργειακή βάση δεδομένων στην οποία είναι καταγεγραμμένα όλα τα γεγονότα, τα συναισθήματα μας, οι σκέψεις μας και οι επιλογές που έχουμε κάνει σε επίπεδο Ψυχής, καθώς ταξιδεύουμε μέσα στις ενσαρκώσεις μας.

Τα ακασικά αρχεία είναι συμπαντικές, ενεργειακές βιβλιοθήκες και χρειάζεται η άδεια του ενδιαφερόμενου για να έχουμε πρόσβαση σε αυτά.

Η έρευνα μέσω των ακασικών αρχείων αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος ανοίγουμε τα ακασικά αρχεία για το θέμα που μας απασχολεί, και βρίσκουμε γενικές πληροφορίες που αφορούν την Ψυχή μας, όπως που Δημιουργήθηκε, ποια είναι η ειδικότητά της και ποιος είναι ο σκοπός της σε αυτή μας την ενσάρκωση.
Στο δεύτερο μέρος της έρευνας, βρίσκουμε ποιοι είναι οι περιορισμοί που μας επηρεάζουν σε αυτή τη Ζωή, τις αντίστοιχες παρελθοντικές Ζωές και λαμβάνουμε καθοδήγηση για το τι είναι αυτό που χρειάζεται να μετουσιώσουμε και να αλλάξουμε.

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, πραγματοποιείται μία συνεδρία στην οποία παραδίδεται στον ενδιαφερόμενο το αποτέλεσμα της έρευνας και κάνουμε μέσω ύπνωσης καθαρισμούς σε ενεργειακό επίπεδο.

Μετά το τέλος της συνεδρίας, δίνονται Προσευχές Αποκατάστασης για 21 ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων είμαστε σε επικοινωνία, για επιπλέον υποστήριξη, βοήθεια και καθοδήγηση.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό, πόσα πράγματα μπορούμε μέσα μας να ξεκαθαρίσουμε και να κατανοήσουμε για τον Εαυτό μας, μέσα από την έρευνα των ακασικών αρχείων, καθώς νιώθουμε ότι πολλά πράγματα μπαίνουν στη θέση τους. Κατανοούμε γιατί Είμαστε αυτοί που είμαστε, τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους μας, φέρνοντας ουσιαστικές συνειδητοποιήσεις και αλλαγές για Εμάς και τη Ζωή μας.

Είπαν για τις Θεραπείες των Ακασικών Αρχείων

Πριν λίγο καιρό αποφάσισα για κάποιο προσωπικό μου πρόβλημα να ζητήσω από την Μαρία να με βοηθήσει δουλεύοντας τα ακασικά αρχεία μου. Ήταν μια εμπειρία μοναδική και ξεχωριστή! Ένιωσα ότι πολλά μικρά κομμάτια της ψυχής μου και των σκέψεων μου να μπαίνουν σε τάξη και να με ισορροπούν. Έκανα πολλές συνειδητοποιήσεις και γνώρισα με αυτόν τον τρόπο καλύτερα τον εαυτό μου. Η βοήθεια που μου πρόσφεραν ήταν σε πολλαπλά επίπεδα.

Μαρία μου ήταν για μένα μια φώτιση και μεγάλη βοήθεια. Σε ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μου για αυτό το ταξίδι ήταν πραγματικά μια ανάταση ψυχής!

Σούλα Σ.

 Η έρευνα των Ακασικών ήταν για μένα μια μοναδική εμπειρία εσωτερικής ενδυνάμωσης, απελευθέρωσης και πνευματικής ανάτασης. Με βοήθησε να απελευθερώσω φόβους και αυταπάτες που με καθήλωναν και με έκαναν να νιώθω παγιδευμένη μέσα στο αρνητικό πεδίο τους, αδυνατώντας να πάρω πρωτοβουλίες, να ανυψώσω τη δόνησή μου και να περάσω στην δράση.

Η δυνατή Προσευχή των Ακασικών που έκανα για 21 ημέρες, υπό την καθοδήγηση των Πνευματικών Βοηθών μου – και με αισθητή την παρουσία και τη βοήθεια του Διδασκάλου Τζβάλ Κουλ (στους οποίους στέλνω την Αγάπη μου και τη βαθιά μου Ευγνωμοσύνη), μου πρόσφερε εσωτερική ηρεμία, πνευματική διαύγεια, αισιοδοξία, ισορροπία, ασφάλεια, πίστη και εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, καθαρίζοντας και επανευθυγραμμίζοντας τις περιοριστικές μου πεποιθήσεις.

Εκφράζω τη βαθιά μου Ευγνωμοσύνη, το Σεβασμό, την Εκτίμηση και την Αγάπη μου προς τη Δασκάλα μου, Μαρία Χρυσάφη, η οποία στάθηκε και στέκεται δίπλα μου σε όλη αυτή τη διαδικασία της προσωπικής μου εξέλιξης και των συνειδητοποιήσεων, φωτίζοντας το δρόμο μου προς τον ύψιστο σκοπό της ζωής μου.
Με πολλή Αγάπη!

Μαρία Π.

Η θεραπεία του ανοίγματος των ακασικων αρχείων με τον τρόπο που μόνο η Μαρία Χρυσάφη ξέρει και ενεργεί είναι ένα απέραντο ταξίδι φωτός σε σημεία ψυχικά που δεν υπάρχει τρόπος να φωτιστούν διαφορετικά!

Πρόκειται για μια πολύ ασφαλή μέθοδο διερεύνησης των ψυχικών μας πεδίων που αγγίζει σε βάθος κομμάτια του εαυτού και την προτείνω σε άτομα που αληθινά χρειάζεται να προχωρήσουν στο φως!

Χρυσή Σ.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που ζήτησα από την αγαπημένη μου δασκάλα να κάνει μια έρευνα των Ακασικών μου Αρχείων.

Η εμπειρία μου μοναδική. Δίνοντας μου η Μαρία την έρευνα η θεραπεία ήταν σχεδόν στιγμιαία!

Έπεσε άπλετο φως και έγιναν συνειδητοποιήσεις που με βοήθησαν να καταλάβω και να θεραπεύσω πάντα με την πολύτιμη βοήθεια, υποστήριξη και αγάπη της, τα κομμάτια που χρειάζονταν για να προχωρήσω στο ταξίδι της Ψυχής μου!

Η Προσευχή που ακολούθησε τις επόμενες 21 ημέρες με βοήθησε για να γειώσω μέσα μου όλη αυτή την υπέροχη θεραπεία και να γίνουν αλλαγές.

Τα πάντα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο και το υπέροχο ταξίδι της φώτισης συνεχίζεται έχοντας πάντα στο πλάι μου εκτός από τους Ουρανούς και τον δικό μου Επίγειο Άγγελο!

Σε Ευχαριστώ αγαπημένε μου Άγγελε

Για Όλα Όσα Είσαι!

Άννα Κ.