fbpx

Τα πέντε Δώρα του Θεού…

Χρησιμοποίησε συνειδητά και τις πέντε αισθήσεις σου…

Γίνε συνειδητός σε ό,τι βλέπεις, ακούς, γεύεσαι, αγγίζεις, μυρίζεις…

Καθώς αυτό συμβαίνει υπέροχες αλλαγές αρχίζουν να υλοποιούνται.

Αρχίζεις να ζεις πιο αργά και να είσαι σε σύνδεση με το τώρα σου… Απολαμβάνεις ουσιαστικά την κάθε σου στιγμή, νιώθεις τη Σύνδεσή σου με την Ψυχή σου και νιώθεις την Ουσία μέσα σε κάθε τι που συμβαίνει, σε κάθε τι που η Ζωή φέρνει στο δρόμο σου…
Συνδέεσαι με τα πάντα Αληθινά και απολαμβάνεις την Ομορφιά που αναδύεται μέσα από κάθε Ιερή στιγμή του τώρα…

Απόλαυσε τη Ζωή σου καθώς συνδέεσαι μαζί της μέσω των πέντε δώρων που σου έδωσε ο Δημιουργός…

Καθώς οι αισθήσεις σου είναι ο τρόπος της Ψυχής να βλέπει, να νιώθει, να αγγίζει, να μυρίζει και να ακούει βίωσε τα Θαύματα και που η Ζωή μεγαλόπρεπα εναποθέτει μπροστά σου…

Με Αγάπη και Φως

Μαρία Χρυσάφη
Αγγέλων Φως

Αποδοχή…

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν πως Αποδοχή σημαίνει παραίτηση. Ότι παραιτούνται από κάθε αλλαγή που μπορεί να συμβεί και πως πρέπει να συμβιβαστούν με αυτό που βιώνουν.

Η Αποδοχή όμως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό.

Αποδοχή σημαίνει πως σταματώ να αντιστέκομαι σε αυτό που συμβαίνει. Είναι αυτό που είναι. Είναι μία δική μου υλοποίηση. Και καθώς το αποδέχομαι, νιώθω τη Δύναμή μου και πλέον μπορώ να ξεκινήσω να φέρνω τις αλλαγές που επιθυμώ.

Εάν υπάρχει κάτι στο οποίο αντιστέκεσαι ή φοβάσαι να αποδεχτείς, κάνε σήμερα την ανατροπή.

Αποδέξου το. Αγκάλιασέ το. Και νιώσε όλες τις αντιστάσεις να χάνονται…

Και παρατήρησε πώς αλλάζει το μέσα σου και όλες τις πιθανές επιλογές που ανοίγονται μπροστά σου για να δημιουργήσεις όλα αυτά που επιθυμείς.

Με Αγάπη και Φως

Μαρία Χρυσάφη
Αγγέλων Φως

Να αγαπάς τον Εαυτό σου…

“Να αγαπάς τον Εαυτό σου, της είπε με την πιο τρυφερή φωνή… Να βλέπεις τους Άλλους σαν Ψυχές και όχι μέσα από το πεδίο της κριτικής.

Όταν μπορείς και στέκεσαι μέσα στην καρδιά σου και παρατηρείς τον Εαυτό σου όπως σε βλέπει η Πηγή, χωρίς κριτική, τότε λειτουργείς σαν μία Ψυχή με Επίγνωση…

Όταν βλέπεις Ψυχές παντού γύρω σου, αναγνωρίζεις πως ο κάθε ένας παίζει απλά έναν ρόλο… Κανείς, ούτε εσύ ούτε οι Άλλοι είναι αυτός ο ρόλος… Όλοι είστε Ψυχές εκπορευόμενες από την Πηγή του Είμαι.

Όταν μπορείς και ζεις χωρίς να ταυτίζεσαι με τους ρόλους και τις συμπεριφορές τότε ζεις με Επίγνωση…

Μπορείς και μένεις στον πυρήνα σου, νιώθεις και βιώνεις τη Θεϊκή σου Δύναμη, επιτρέπεις στους Άλλους να είναι αυτοί που είναι και λειτουργείς ως Ψυχή στο πεδίο της Γης”. Η Ψυχή σου.

Με Αγάπη και Φως

Μαρία Χρυσάφη
Αγγέλων Φως

Η Ζωή είναι εδώ, τώρα…

Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σε κρατήσει στο παρελθόν. Το παρελθόν έχει τελειώσει… Δεν υπάρχει κάτι για να ζήσεις, για να διορθώσεις, ή για να νιώσεις τύψεις και ενοχές…

Η Ζωή είναι εδώ, τώρα… Κάθε μέρος της Ζωής σου έχει εξελιχθεί ακριβώς όπως θα έπρεπε να έχει εξελιχθεί. Είσαι ακριβώς εκεί που χρειάζεται να είσαι, καθώς τα πάντα στο Σύμπαν λειτουργούν με απόλυτη ακρίβεια… Το θέμα δεν είναι τι έκανες ή τι δεν έκανες στο παρελθόν, αλλά Ποιος Είσαι και τι επιλέγεις καθώς στέκεσαι στην εδώ και τώρα στιγμή…

Καθώς ρωτάς τον Εαυτό σου, Ποιος Είμαι και τι Επιλέγω, θα δεις τις απαντήσεις να εμφανίζονται μέσα σου… Κράτησέ τες και ξεκίνα να προχωράς μπροστά με Χαρά, Ενθουσιασμό, Θρέφοντας και Ενυδατώνοντας τα όνειρά σου!

Σου εύχομαι μία ημέρα γεμάτη με Ευλογίες και Χαρά!

* Photo by Idy Tanndy from Pexels

Με Αγάπη και Φως
Μαρία Χρυσάφη
Αγγέλων Φως

Γίνε Ξεκάθαρος!

Το Σύμπαν πάντα σου προσφέρει αυτό που επιθυμείς. Και η Αλήθεια είναι πως είσαι ο μόνος που έχεις ευθύνη για το όραμά σου, για τα όνειρά σου και τους στόχους σου.

Αυτό που μπορεί να αλλοιώσει την υλοποίησή του είναι ότι κάποιες φορές μπορεί να θολώσει το όραμα από αυτό που ονομάζουμε “πραγματικότητα”.

Υπάρχουν άνθρωποι που ενώ έχουν ένα ξεκάθαρο όραμα, χάνει την καθαρότητά του γιατί εστιάζουν στις πεποιθήσεις του εγώ σχετικά με αυτό. Εάν δηλαδή πιστεύει το εγώ τους, ότι μπορεί ή ότι αξίζει να το συμβεί. Ή το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να υλοποιηθεί. (περισσότερα…)