Εκτίμηση…!

Σήμερα κοίτα πίσω…

Όχι όμως για να κρίνεις, ούτε για να συγκρίνεις!

Σε παροτρύνω να κοιτάξεις πίσω για να Εκτιμήσεις το κάθε σου βήμα στο μονοπάτι της Ζωής σου! Επιθυμώ σήμερα να εκτιμήσεις τον άνθρωπο που ήσουν σε κάθε στιγμή της Ζωής σου. (περισσότερα…)

Όλα ξεκινούν από ένα όνειρο…!

Πηγαίνοντας σε μία συναυλία έχεις τη δυνατότητα να παρατηρήσεις να απλώνονται μπροστά στα πόδια σου μυριάδες Αρετών…!

Η Αγάπη είναι φυσικά το κίνητρο… και από εκεί ο Σεβασμός, η Ευγένεια, η Ένωση, η Ισορροπία εκπορεύονται με έναν τρόπο τόσο απλό και συνάμα μαγικό! Κάθεσαι εκεί και απλά παρατηρείς πως ο κάθε ένας από τους ανθρώπους που παίρνουν μέρος σε αυτή για να βγει αυτό το αποτέλεσμα, είναι εστιασμένος στον Εαυτό του και στο πώς να δώσει ό,τι καλύτερο έχει μέσα του! Η Αρμονία γίνεται ένα Υπέροχο Δώρο το οποίο σε οδηγεί κατευθείαν στην Πηγή της Δημιουργίας! Εκεί που η Ευλάβεια συναντά την Ευσέβεια και η Τελειότητα είναι το μόνο που Υπάρχει! (περισσότερα…)

Ας γίνει η Χαρά ο οδηγός σου!

Που σου λέει η Χαρά σου να πας; Φρόντισε η Χαρά να είναι ο οδηγός σου σε αυτή την τόσο Λαμπερή ημέρα!

Μην σκέφτεσαι τι έχω να κερδίσω ή τι έχω να χάσω… Μην καταναλώνεις τις σκέψεις σου αναλύοντας γεγονότα και συμπεριφορές άλλων ανθρώπων… Σταμάτα τα παιχνίδια του μυαλού σου, που σου λέει ότι δεν είσαι αρκετό, αγαπητός, αποδεκτός… Πώς γίνεται αυτό να ισχύει για μία Ψυχή τόσο Υπέροχη; (περισσότερα…)

Αναγνωρίζεις ότι είσαι μία Ψυχή; Αποδέχεσαι το Θεϊκό σου Εαυτό;

Αναγνωρίζεις ότι είσαι μία Ψυχή;
Αποδέχεσαι το Θεϊκό σου Εαυτό;
Ο τρόπος που αυτή τη στιγμή σκέφτεσαι για Εσένα, είναι μία προέκταση της Αλήθειας που λέει Είμαι μία Ψυχή… Είμαι εκπόρευση του Θεϊκού; (περισσότερα…)

Επιτυχία…!

Η Επιτυχία χτίζεται κάθε μέρα κάνοντας μικρά βήματα.

Η αποτυχία χτίζεται κάθε μέρα όταν αγνοώ, αμελώ και δεν κάνω αυτά τα μικρά βήματα.

Καθώς χτίζω την Επιτυχία μου βιώνω τις ανταμοιβές και αυτό είναι που ονομάζουμε Τύχη. Τύχη σημαίνει να απολαμβάνω τις ανταμοιβές από τις επιλογές που έκανα.

Χρειάζεται να δεσμευτώ! (περισσότερα…)

Σελίδα 1 από 2581234...Τέλος »