fbpx

Σήμερα γιορτάζει όλος ο Αγγελικός κόσμος!

Μεγάλη ημέρα η σημερινή!

Γιορτάζουν οι αγαπημένοι μας Αρχάγγελοι. Γιορτάζει ολόκληρο το Αγγελικό Βασίλειο.

Από μικρή γνώριζα την ύπαρξή σας και χαίρομαι ιδιαίτερα καθώς τα τελευταία 10 χρόνια της Ζωής μου έχετε γίνει αναπόσπαστο κομμάτι μου!

Δουλεύω μαζί μας καθημερινά… Σας βλέπω με τα μάτια της καρδιάς και του μυαλού μου… Νιώθω την παρουσία σας όπου την χρειάζομαι κάθε στιγμή. Πίσω μου να στέκεστε διακριτικά παρατηρώντας και μιλώντας μου ψιθυριστά, στο πλευρό μου όταν επικοινωνώ μαζί σας και “χρειάζομαι” έναν ουράνιο φίλο να με συντροφεύει, μπροστά μου για να μου δείξετε και να μου φωτίσετε το δρόμο! Και ξέρω, ότι αυτό κάνετε με όλους τους ανθρώπους και σας ευχαριστώ!  (περισσότερα…)

Το Σύμπαν, οι Αρχάγγελοι, οι Άγγελοι, ο Δημιουργός, φροντίζουν Εσένα και τα όνειρά σου…!

Καλό μήνα!

Ένας Νοέμβρης γλυκός μας κάνει σήμερα ποδαρικό…

Άραγε πώς θα είναι; Τι χρώμα θα έχει; Τι γεύση; Τι αίσθηση;

Αρχάγγελοι και Ουράνιοι Πνευματικοί Οδηγοί μας καθοδηγούν και με γλυκύτητα μας υπενθυμίζουν σε αυτή τη νέα, ολόφρεσκη αρχή… (περισσότερα…)

Ξεκινάμε…!

Καθώς αυτό το καλοκαίρι φτάνει με βήματα σταθερά προς τη δύση του μπαίνουμε ξανά όλοι μας στους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας.

Κοιτώντας πίσω αυτό το μήνα και πιο συγκεκριμένα τη “χρονιά” που πέρασε, νιώθω ένα βαθύ αίσθημα Ευγνωμοσύνης να πλημμυρίζει τον Εαυτό μου.

Θα μου επιτρέψετε να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που μέχρι τώρα έχουν έρθει κοντά μου, είτε για να παρακολουθήσουν κάποιο από τα σεμινάριά μου είτε για να κάνουμε μία προσωπική συνεδρία μαζί φέρνοντας αλλαγές στη Ζωή τους.

Ευχαριστώ όλους εσάς για την καθημερινή επικοινωνία που έχετε μαζί μου, είτε μέσω των αναρτήσεων είτε μέσω των προσωπικών μηνυμάτων σας.

(περισσότερα…)

Είσαι η Αγάπη και το Φως στη Γη…!

Με μία γλυκιά εν – θύμηση οι Ουρανοί μας λένε καλημέρα σήμερα…

Είσαι τα πάντα! Πάντα ήσουν και πάντα θα Είσαι!

Ένα Ιερό μέρος της Πηγής, του Θεού, που ενσαρκώθηκες για να αποκτήσεις την εμπειρία του “καλού” και του “κακού”, του “ζεστού” και του “κρύου”, της “χαράς” και της “λύπης”, της “δύναμης” και της “αδυναμίας”… (περισσότερα…)

Τετραήμερη Πνευματική Εργασία

Πριν από 2 χρόνια ένιωσα την καθοδήγηση να Δημιουργήσω μία Δωρεάν Τετραήμερη Πνευματική Εργασία για να αποχαιρετήσουμε τον παλιό χρόνο και να υποδεχτούμε τον Καινούργιο με διάθεση εορταστική!

Έτσι και φέτος, σας προσκαλώ με Ιδιαίτερη Χαρά και Συγκίνηση, να αποχαιρετήσουμε παρέα αυτή τη χρονιά. Να αφήσουμε πίσω φόβους, σκέψεις και συναισθήματα “αρνητικά” και να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά γεμάτοι Αισιοδοξία, Φως και Λαμπρότητα!

4 μέρες, 4 διαλογισμοί, συνοδευόμενοι από ασκήσεις με την βοήθεια και την καθοδήγηση των Αρχαγγέλων μας. Η κάθε μέρα, θα μας οδηγεί με Αγάπη στην επόμενη έως ότου φτάσουμε στην στιγμή του εορτασμού της νέας Ευλογημένης αρχής.

Ημέρα Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου. Θα εργαστούμε με τους Αρχαγγέλους Μιχαήλ, Ουριήλ και Ζακχιήλ.

Ημέρα Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου. Θα εργαστούμε με τους Αρχαγγέλους Καμουήλ και Ραφαήλ.

Ημέρα Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου. Θα εργαστούμε με τους Αρχαγγέλους Ζοφιήλ και Γαβριήλ

Ημέρα Δευτέρα 1 Ιανουαρίου. Θα κάνουμε έναν εορταστικό διαλογισμό με τους 9 Αρχαγγέλους μας και το Δημιουργό, καλωσορίζοντας με αυτό τον τρόπο την νέα χρονιά.

Για να δηλώσετε συμμετοχή σε αυτή την Τετραήμερη Πνευματική εργασία, παρακαλώ στείλτε e – mail με θέμα “Τετραήμερη Πνευματική Εργασία” στο info@aggelonfos.com αναφέροντας το Ονοματεπώνυμό σας. Οι Διαλογισμοί θα αποστέλλονται Μόνο μέσω e – mail. Επίσης επιθυμώ να σας ενημερώσω ότι δεν γίνονται δεκτές συμμετοχές με άλλους τρόπους (τηλέφωνο, facebook, κτλ)

Κάθε μέρα θα λαμβάνετε τον διαλογισμό σας σε μορφή mp3 για να τον δουλέψετε οποιαδήποτε στιγμή σας εξυπηρετεί. Θα βρίσκομαι δίπλα σας σε κάθε σας βήμα κάνοντας μαζί με εσάς αυτή την υπέροχη Πνευματική Εργασία.

Αυτή φυσικά η εργασία μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή το νιώσετε μέσα στη χρονιά. Σαφώς και μπορείτε να κρατήσετε το αρχείο ή να μου το ζητήσετε οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε ξανά.

Ας βάλουμε την πρόθεση να ζήσουμε φέτος μέσω του Δημιουργού, των Αρχαγγέλων Του και της Αγάπης. Ας ζήσουμε με πλήρη Επίγνωση και Φώτιση σε κάθε μας βήμα.

Ζήστε… Εξάλλου η Ζωή είναι Δημιουργία… Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο, τίποτα σίγουρο… Όλες οι πιθανές εκδοχές είναι ήδη γραμμένες στο πεδίο των άπειρων δυνατοτήτων… Και η Ζωή περιμένει εμάς να Δημιουργήσουμε μέσα από τις επιλογές μας την αμέσως επόμενη στιγμή…

Καλά Θαύματα, καλές Ευλογίες και καλή συνέχεια!

Είμαι στη διάθεσή σας.

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως