fbpx

Η δύναμη των θετικών δηλώσεων…

unnamed-e1448971231619

Οι θετικές δηλώσεις είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος για να δουλέψουμε με το υποσυνείδητο μας. Μπορούμε να γράψουμε τις δικές μας θετικές δηλώσεις και να τις λέμε προφορικά ή ακόμα καλύτερα να τις γράφουμε 10 φορές την ημέρα.

Καθώς ξεκινάμε να δουλεύουμε με τις θετικές δηλώσεις, νιώθουμε αλλαγή στον εσωτερικό μας κόσμο και στη διάθεσή μας. Σαν κάτι να γεννιέται και μία νότα αισιοδοξίας να κάνει την εμφάνιση της. Καθώς οι μέρες περνούν, αυτή η αλλαγή γίνεται όλο και πιο έντονη και φτάνουμε στο σημείο, αυτή η θετική δήλωση να έχει γίνει κτήμα μας…

Καθώς εστιάζω στα όνειρα μου, νέες ευκαιρίες εμφανίζονται μπροστά μου.
Καθώς υιοθετώ μία θετική οπτική για τη Ζωή μου, νέες πόρτες ανοίγονται στο δρόμο μου.
Η Ζωή μου πηγαίνει διαρκώς από το καλό στο καλύτερο.
Η Ζωή μου είναι γεμάτη με Ευλογίες.
Η σκέψη μου, ο λόγος μου και τα συναισθήματα μου έχουν δύναμη και δημιουργούν την πραγματικότητα μου.
Δημιουργώ καθημερινά Θαύματα.
Είμαι ένας Ευλογημένος άνθρωπος.

Ευλογίες βροχή

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Λέμε καλημέρα σε αυτή την ημέρα με λόγια βγαλμένα από την καρδιά…

live-life1

Σας ευχαριστώ Αρχάγγελοι μου και Δημιουργέ μου και για αυτή την ημέρα. Σας ευχαριστώ για την κάθε εμπειρία που σήμερα θα ζήσω και τα Δώρα που μου φέρνει. Σας ευχαριστώ γιατί και σήμερα μου δίνεται η ευκαιρία να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό κάθε στιγμή. Καθοδηγήστε τα βήματα μου, τις σκέψεις μου, τα λόγια μου, τις πράξεις μου να είναι εναρμονισμένα με την Αγάπη και την ψυχή μου. (περισσότερα…)

Εργασία με θετικές δηλώσεις… – Αρχάγγελος Γαβριήλ

marquee_optimism_800

Καλημέρα σας Άγγελοι

Γεμάτος με αισιοδοξία, κέφι και γέλια, έρχεται κοντά μας ο Αρχάγγελος μας Γαβριήλ. Το μεγάλο παιδί των Ουρανών, σήμερα καθοδηγεί τα βήματα μας για να Δημιουργήσουμε αυτή την γλυκιά μέρα…

Υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται πως η μέρα που έχει ήδη ξεκινήσει είναι απλά μία ακόμα μέρα μέσα στις τόσες της Ζωής τους. Και απλά περιμένουν κάτι να συμβεί. Και υπάρχουν και εκείνοι οι άνθρωποι που για αυτούς, αυτή η μέρα, είναι μία από τις 365 του χρόνου για να Δημιουργήσουν… Μία ακόμα ευκαιρία για να χτίσουν και να χρίσουν τον εαυτό τους έναν λαμπερό Δημιουργό, ο οποίος είναι έτοιμος να ανέβει στο πιο ψηλό βάθρο και να φωνάξει δυνατά: “Τα κατάφερα… Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και πέτυχα…” (περισσότερα…)

Να λες δυνατά καθημερινά… – Αρχάγγελος Γαβριήλ

angel-gabriel-blowing-his-horn-gabe-aguilar

Σήμερα ο Αρχάγγελος Γαβριήλ μας καθοδηγεί να αφιερώσουμε λίγα λεπτά, για να γράψουμε και να πούμε θετικές προτάσεις που θα αυξήσουν τις δονήσεις μας και θα μας κάνουν να συνδεθούμε με τη Xαρά μέσα μας…

“Μου αξίζει να ζω ευτυχισμένος! Μου αξίζει η Αγάπη! Μου αξίζει η Χαρά σε κάθε στιγμή της Zωής μου! Μου αξίζει η Αφθονία σε όλα τα επίπεδα!

Έχω ό,τι χρειάζομαι στο εδώ και το τώρα μου. Είμαι ένας Ευλογημένος άνθρωπος. Έχω πνευματικούς οδηγούς στο πλευρό μου και διαρκώς οδηγώ τα βήματα μου στο Φως, με Αγάπη και Χάρη!

Είμαι ευτυχισμένος, είμαι Αγάπη, είμαι Χαρά! Είμαι υγιής! Έχω Αφθονία! Όλες μου οι ανάγκες καλύπτονται με ευκολία μέσω του Δημιουργού!

Οραματίζομαι με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου, το καλύτερο για εμένα και για όποιον άλλο το επιθυμεί και ευχαριστώ προκαταβολικά τους Αρχαγγέλους που μας βοηθάνε διαρκώς!”

Φτιάξτε τις δικές σας θετικές δηλώσεις και να τις λέτε για 21 μέρες, τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. Είναι πολύ βοηθητικές, αυξάνουν τις δονήσεις μας και γίνονται στο υποσυνείδητο μας πρόγραμμα, για να το εκπαιδεύσουμε να σκέφτεται θετικά. Γιατί όταν σε αυτό που σκεφτόμαστε προσθέσουμε το συναίσθημα της χαράς, τότε υλοποιούμε στη Zωή μας αυτό που επιθυμούμε.

Να έχετε μία θαυμάσια, θετική μέρα.

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Καθημερινή εργασία συνειδητοποίησης! – Ανώτερος Εαυτός

escolhe_anjo

“Έχω όλα όσα ζήτησα”.

Μία πανίσχυρη θετική δήλωση που όσο τη λες και την συνοδεύεις με αισθήματα πληρότητας, οι Πύλες του Σύμπαντος θα ανοίξουν διάπλατα και εσύ θα γευτείς όλα όσα επιθυμείς. Και τότε θα συνειδητοποιήσεις πως μέσα σου γνώριζες εξ αρχής ότι μπορούσες να έχεις και πως ήδη είχες όσα όσα πραγματικά επιθυμούσες.

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως