fbpx

Η καθοδήγηση της Ψυχής δείχνει πάντα τον δρόμο της Χαράς!

Καθώς μία νέα εβδομάδα μας κάνει ποδαρικό, οι Ουρανοί μας συμβουλεύουν να γίνουμε πολύ καλοί Παρατηρητές της Ζωής μας.

Να παρατηρούμε τη Ζωή με έναν τρόπο γεμάτο Σοφία, έχοντας Πίστη πως η Ψυχή μας, πάντα μας οδηγεί στον πιο εύκολο δρόμο.

Η καθοδήγηση που μας δίνει είναι αυτή της Ύψιστης Χαράς, της Αγάπης, του πιο Λαμπερού και Κρυστάλλινου Φωτός! Μας καθοδηγεί στο να εστιάσουμε στα όνειρα μας δουλεύοντας πάνω σε αυτά. Μας υπενθυμίζει τη Δύναμη της θετικής σκέψης και μας σιγοψιθυρίζει να μένουμε ανεπηρέαστοι από αρνητικά γεγονότα όσο περισσότερο μπορούμε, παραμένοντας Αφοσιωμένοι σε Εμάς και τα Όνειρα μας.

“Πριν πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση, παρατήρησε τις επιλογές που έχεις. (περισσότερα…)

Μήνυμα από τη Μητέρα Μαρία…

Με Απλότητα και Μεγαλοπρέπεια η Μητέρα Μαρία, μας μεταφέρει ένα τρυφερό μήνυμα, το οποίο μας οδηγεί σε μονοπάτια Ελευθερίας…!

“Ο κάθε ένας από εσάς εξελίσσεται στο βαθμό που μπορεί και βάση όλων αυτών που η Ψυχή του επιθυμεί να βιώσει…! Το σχέδιο της Ψυχής του καθενός είναι διαφορετικό και τέλειο…! Αυτό από μόνο του είναι αρκετό, για να σταματήσεις να θεωρείς τον Εαυτό σου κατώτερο από τον διπλανό σου… Είσαι το ίδιο σημαντικός με τον άνθρωπο που κάθεται ή στέκεται δίπλα σου αυτή την στιγμή…! Είσαι μία Ψυχή Αθάνατη, Πανέμορφη, Λαμπερή…! Είσαι Μοναδικός και Τέλειος ακριβώς όπως είσαι…! Δεν σου λείπει τίποτα…! Είσαι τα Πάντα…! (περισσότερα…)

Μητέρα Μαρία…! Μας μεταφέρει το γλυκό της μήνυμα και μία τρυφερή προσευχή…!

images158

Η Μητέρα Μαρία έρχεται κοντά μας. Μία μεγαλεπήβολη Αρχάγγελος. Είναι ντυμένη στα λευκά…

Το μόνο που αισθάνομαι είναι να γονατίσω μπροστά στο μεγαλείο της… Και όμως… Έρχεται κοντά μου, σκύβει και με παίρνει την πιο ζεστή αγκαλιά. Με πιάνει από το χέρι και περπατάμε εκεί, ανάμεσα στα σύννεφα… Το γλυκό αεράκι παίζει με τα μαλλιά μας και Εκείνη με παρακινεί να καθίσουμε απολαμβάνοντας την Τελειότητα της Πλάσης και του Σύμπαντος!

Τα λόγια Της γίνονται το μήνυμα… Ένα μήνυμα για την κάθε μαμά, για την κάθε κόρη, για τον κάθε γονιό, για το κάθε παιδί και τον κάθε άνθρωπο…!

– Είμαι η Μητέρα Όλων! Είμαι η Αγκαλιά, το Βάλσαμο, το Γιατρικό, η Ζεστασιά για τον κάθε έναν από Εσάς…! Γιατί στα δικά μας μάτια είστε όλοι Ιεροί, Αγνοί, Τέλειοι! Έχετε λησμονήσει τη Θεϊκή σας καταγωγή και αυτός είναι ο λόγος που μερικές φορές φέρεστε σκληρά, άδικα, με φόβο. Ενώ η Αλήθεια είναι πως Είστε Αγάπη. Κάθε μέρα βάλτε την πρόθεση να το εν – θυμηθείτε αυτό. Κάντε πράξεις που θα σας οδηγούν στην Αγάπη και θα τιμούν όλα όσα Είστε… (περισσότερα…)

Προχωράμε…! – Αρχάγγελος Ζοφιήλ

Μπορείς να σταθείς όρθιος πια… Σήκω… Ίσιωσε το σώμα σου… Κοίτα γύρω σου… Βρίσκεσαι μέσα στο Φως!

Πάρε το χρόνο σου σήμερα και με απαλότητα κοίτα Εσένα! Οι φόβοι καταλάγιασαν! Ήρθε η στιγμή να βρεις τους Θησαυρούς σου. Εάν το διάστημα που προηγήθηκε ήταν έντονο για Εσένα, τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή να σταθείς στα πόδια σου ξανά. Μην ντρέπεσαι και μην νιώθεις άσχημα για όσα έζησες. Ήταν όλα μέρος της διαδικασίας εξέλιξής σου. Κοίτα την κάθε σου στιγμή στα μάτια… Χαμογέλασε! Νιώσε Περήφανος! Και δες τις μυριάδες των Ευλογιών που η κάθε μία από αυτές τις εμπειρίες σου προσφέρει! Το εγώ θα προσπαθήσει να σε βάλει σε μία διαδικασία κριτικής, θα σου δείξει το δρόμο του θυμού, θα σε κάνει να νιώσεις θύμα, θα σε οδηγήσει να πεις κουβέντες άδικες, θα βγάλει στην επιφάνεια καλά παγιωμένες πεποιθήσεις κάνοντας σε να ακυρώσεις ανθρώπους και να γίνεις σκληρός μαζί τους… Δεν είσαι όμως όλα αυτά… Ακόμα και αν ένιωσες θυμό, ακόμα και να έγινε κάτι το οποίο σε οδήγησε να βγεις έξω από το Φως και να επιτρέψεις στο σκοτάδι να σε περιβάλλει, αγκάλιασε το… Ευχαρίστησε το… Έστω και δειλά δειλά, τόλμησε να χαμογελάσεις… Γιατί μπορεί να έγινες ένα με το σκοτάδι και τους φόβους σου, αλλά πλέον κοίτα… Βρίσκεσαι ξανά μέσα στο Φως! (περισσότερα…)

Γίνε Ξεκάθαρος, σε Εσένα…! – Αρχάγγελος Γαβριήλ

feel-free-girl-wallpaper

Η ημέρα σήμερα μας καθοδηγεί να συνδεθούμε με την εσωτερική μας Φωνή…

Επέτρεψε στον Εαυτό σου να μείνει για λίγο στη σιωπή… Ποια είναι η Αλήθεια σου; Άκουσε την ακόμα και αν επιλέξεις να ακολουθήσεις ένα άλλο μονοπάτι…! Τουλάχιστον θα γνωρίζεις το Ποιος Είσαι και το τι πραγματικά επιθυμείς…!

Σήμερα, μέσω της σιωπής, μπορείς να εν – θυμηθείς, κοιτώντας πίσω, με σκοπό να θεραπεύσεις, να αποδεχτείς και να αισθανθείς την Δύναμη που μέσα σου κατοικεί και που την οδήγησες σε έναν ύπνο βαθύ, πιστεύοντας πως έτσι θα μπορείς να τα έχεις όλα υπό έλεγχο. Αλλά αυτή η Δύναμη, είναι ο Θεός που σου μιλά, είναι η Φωνή του Θεϊκού που σαν ένα γλυκό φιλί θα έρθει και θα ξυπνήσει εσένα και τα όνειρά σου από το λήθαργο που είχες πέσει…

(περισσότερα…)