fbpx

Δράση με πλώρη την αλλαγή… – Αρχάγγελος Γαβριήλ

The-Path-to-Freedom

Αναζητάτε την αλλαγή, αλλά παράλληλα είναι κάτι που σας φοβίζει κιόλας. Ίσως γιατί νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε, ίσως γιατί νιώθετε ότι δεν γνωρίζετε το πώς να φέρετε αυτή την αλλαγή, ίσως γιατί σας φοβίζει το άγνωστο. Υπάρχουν φορές που νιώθετε αβοήθητοι και πως κάτι σας λείπει. Εστιάζετε στην έλλειψη και νιώθετε πως ότι κάτι θα θέλατε να ήταν διαφορετικό, αλλιώς… Και όμως… Δεν σας λείπει τίποτα. Έχετε ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να δράσετε στο τώρα σας και να φέρετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Απλά, χρειάζεται δράση από εσάς. Χωρίς δράση καμία αλλαγή δεν έρχεται… Δεν χρειάζεται να κάνετε και να ανατρέχετε σε δραστικές λύσεις. Μπορείτε να επιλέξετε την Αγάπη και να βάλετε σαν πρόθεση όλα να γίνουν μέσω της ηρεμίας και της απλότητας…

Κάθισε… και αφουγκράσου… νιώσε τη ζωή και τις στιγμές της…

Ρώτα τον εαυτό σου… Τι θα ήθελα για σήμερα να ζήσω και να βιώσω;

Και νιώσε την απάντηση σου… Μπορεί να είναι η χαρά, η Αγάπη, η αισιοδοξία, η τρυφερότητα, η ευγένεια, η κατανόηση, η συμπόνοια… Ή ό,τι άλλο εσύ χρειάζεσαι…

Και μετά κάνε κάτι μαγικό… Αυτό που επιθυμείς να έχεις και να βιώσεις, δώσε το σε κάποιον δικό σου άνθρωπο, (περισσότερα…)

“Όλη σου η ζωή είναι μία Ευλογία” – Αρχάγγελος Ραφαήλ

maxresdefault (2)

Ημέρα θεραπείας η σημερινή. Ιδανική για να λάβουμε με ευλάβεια το μήνυμα του αγαπημένου μας Αρχαγγέλου Ραφαήλ.

“Πριν βιώσεις τη θεραπεία στον εξωτερικό σου κόσμο, χρειάζεται να την βιώσεις μέσα σου. Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να αφουγκραστείς αυτά που η καρδιά σου έχει να σου πει.

Βρες την Ειρήνη μέσα σου και φέρε ισορροπία στις σκέψεις σου. Πάντα να θυμάσαι πως τα συναισθήματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνειδητοποιείς εάν οι σκέψεις σου βρίσκονται σε αρμονία με όλα αυτά τα Θαυμαστά που Είσαι. Ξέρεις… τα αρνητικά συναισθήματα εμφανίζονται για να σου υποδείξουν πως δεν βρίσκεσαι σε εσωτερική γαλήνη και πως οι σκέψεις σου είναι δυσαρμονικές με την Αγάπη, τη Χαρά και την Ευτυχία. Όταν αρχίσεις να χρησιμοποιείς τα αρνητικά συναισθήματα σαν έναν τρόπο για να αλλάξεις κάτι εφόσον χρειάζεται, τότε δεν θα φοβάσαι όταν αυτά εμφανίζονται. Θα ξέρεις πως εμφανίστηκαν για να σε βοηθήσουν να αλλάξεις την σκέψη ή τις σκέψεις που έκανες. (περισσότερα…)

Λευκόχρυσες Ευλογίες σηματοδοτούν μία νέα αρχή… – Αρχάγγελοι Γαβριήλ & Ζοφιήλ

angelic-gold-white-vibration-energy

Με λευκόχρυσες Ευλογίες ντύνεται η μέρα μας. Οι Αρχάγγελοι Γαβριήλ και Ζοφιήλ βρίσκονται σήμερα κοντά μας και μας καθοδηγούν!

Κάτι νέο ξεκινά. Χρειάζεται να στρέψεις το βλέμμα προς τα μέσα, για να δεις ποια είναι η Αλήθεια σου. Η Αλήθεια οδηγεί στην απελευθέρωση και την Δημιουργία.

Παρέδωσε στα χέρια του Αρχαγγέλου Ζοφιήλ, οτιδήποτε βαραίνει την καρδιά σου και δεν σου επιτρέπει να δεις την Αλήθεια σου. Δες όλα αυτά που του παραδίδεις να τα παίρνει μακριά και η χρυσαφένια του βροχή να πέφτει από πάνω σου, τόσο λυτρωτική. Και εσύ χορεύεις και νιώθεις περισσότερο αναζωογονημένος από ποτέ. (περισσότερα…)

Ημέρα Δευτέρα – Αρχάγγελος Ζοφιήλ

kartinki_blestyashki

Η Δευτέρα εκπροσωπείται από τον Αρχάγγελο Ζοφιήλ και την χρυσαφένια του ενέργεια. Μέσω της 2ης Ακτίνας του Θεού, μας βοηθά να θυμηθούμε ότι αξίζουμε την Αφθονία σε όλα τα επίπεδα.

Μας λέει, πως οι προσευχές μας πάντα ακούγονται από τους Ουρανούς και πάντα οι Αρχάγγελοι με τις λεγεώνες των Αγγέλων τους είναι εδώ και μας βοηθούν, για να έχουμε μία όμορφη και γλυκιά Ζωή. Η Ζωή, είναι απόλαυση. Είσαι εδώ, αγαπημένο μου παιδί, για να απολαύσεις την κάθε σου στιγμή. Άσε το φόβο και τον πόνο έξω από την Ζωή σου. Η Ζωή είναι τόσο όμορφη. Μην δίνεις αξία στους φόβους σου πια. Άφησε τα όλα αυτά πίσω σου. Και ξεκίνα να ζεις Ελεύθερος, γεμάτος ενέργεια και όρεξη για να Δημιουργήσεις τη Ζωή σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σου αξίζουν τα καλύτερα!

Κάνε έναν όμορφο διαλογισμό παρέα με τον Αρχάγγελο Ζοφιήλ και οραματίσου όλα αυτά που επιθυμείς. Νιώσε την χρυσαφένια του ενέργεια, να γειώνει στην ύπαρξή σου ποιότητες όπως αυτές της Αφθονίας, της Γνώσης, της Σοφίας.

Σου αξίζει μία υπέροχη Ζωή!

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ μας καθοδηγεί…

angel-gabriel-blowing-his-horn-gabe-aguilar

Ημέρα Τετάρτη σήμερα και εργαζόμαστε με την 4η Ακτίνα του Θεού. Αυτή της Έμπνευσης, των καινούργιων ξεκινημάτων! Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ βρίσκεται στο πλευρό μας. Μας καθοδηγεί. Μας ζητά να του παραδώσουμε ό,τι φόβους έχουμε μέσα μας, για να μπορέσει να φωτίσει τα βήματα μας.

Κάλεσε κοντά σου τον αγαπημένο μας Αρχάγγελο. Γράψε αυτά που από μέσα σου επιθυμεί να βγάλεις. Δες τον να απομακρύνει από μέσα σου κάθε τι αρνητικό. Κάθε φόβο και ανησυχία. Το λευκό του Φως, προσφέρει καθαρότητα στις σκέψεις σου! Σου προσφέρει διαύγεια! Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ, θα φωτίσει ένα ένα τα βήματα σου. Και σου ζητά να δείξεις Εμπιστοσύνη! Μην περιμένεις να δεις όλο το μονοπάτι να φωτίζεται. Ένα βήμα τη φορά. Και έχε Πίστη και Εμπιστοσύνη πως όλα γίνονται σωστά! (περισσότερα…)