fbpx

Τύποι Γήινων Αγγέλων

Οι Ενσαρκωμένοι Άγγελοι συνήθως:

Έχουν γλυκά πρόσωπα στο σχήμα καρδιάς
Μοιάζουν με Αγγέλους
Έχουν χείλη σαν το τόξο του έρωτα και μεγάλα μάτια
Έχουν πρόβλημα βάρους και υπερκατανάλωσης φαγητού
Ανήκουν σε κάποιο σταθερό αστρολογικό ζώδιο (Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό ή Υδροχόο)
Η εργασία τους είναι κάποιο λειτούργημα ή δραστηριότητα όπου μπορούν να βοηθούν
Ανοίγουν ή κάνουν ανταύγειες στο χρώμα των μαλλιών τους
Έχουν δυσκολία να που όχι και νιώθουν ένοχοι όταν οι άλλοι τους βοηθούν
Αγαπούν τους Αγγέλους και έχουν συλλογές από αγαλματάκια Αγγέλων, βιβλία, κοσμήματα
Έχουν περισσότερους Φύλακες Αγγέλους
Φαίνεται να λάμπουν με μία τεράστια αύρα γύρω τους.
Ερωτεύονται το δυναμικό κάποιου ανθρώπου και προσπαθούν αν τον οδηγήσουν στο μεγαλείο του
Έχουν σχέσεις εξάρτησης με ανθρώπους που έχουν εθισμούς
Παραμένουν σε μία σχέση πολύ περισσότερο από ότι θα παρέμενε ο μέσος άνθρωπος.

Ενσαρκωμένα Ξωτικά συνήθως:

Τα Ενσαρκωμένα Ξωτικά μοιάζουν πράγματι με ξωτικά νεράιδες, αερικά, ξωτικά, καλικάντζαρους, νάνους, γοργόνες, δελφίνια, ενσαρκωμένα ζώα και μονόκερους. Αυτή η ομάδα έχει ως πνεύματα – προστάτες νεράιδες.
Τα μέλη αυτής της ομάδας έχουν κοκκινωπά μαλλιά, είτε είναι απόλυτα κόκκινα, είτε πυρόξανθα, είτε φραουλόξανθα) και έχουν Κέλτικη καταγωγή ή εμφάνιση, δηλαδή κοκκινωπές επιδερμίδες ή φακίδες.
Στην περίπτωση που μπερδευτήκατε σε ποια από τις δύο κατηγορίες ανήκετε, Ενσαρκωμένοι Άγγελοι ή Ξωτικά, ακολουθούν 4 ερωτήσεις για να σας βοηθήσουμε παραπάνω:
1) Πώς νιώθω σε σχέση με τους κανόνες? Οι Ενσαρκωμένοι Άγγελοι συνήθως υπακούνε στους κανόνες, ενώ τα Ξωτικά συνήθως δεν τους αντέχουν
2) Υπάρχει η λάμψη της σκανταλιάς στα μάτια μου? Τα ξωτικά είναι πλάσματα που αγαπούν τη διασκέδαση, συχνά κάνουν φάρσες και πάντα ψάχνουν για αφορμές να γελάσουν.
3) Τι τύπο φτερών έχω; Οι Άγγελοι έχουν πουπουλένια φτερά. Πολλά Ξωτικά έχουν φτερά σαν της πεταλούδας και σαν των μικρών νεράιδων.
Για να δείτε τι είδος φτερών έχετε, μπορείτε να διαλογιστείτε πάνω σε αυτό και να νιώσετε ή να οραματιστείτε τα φτερά σας
4) Ποια είναι η σχέση μου με τους εθισμούς; Οι περισσότεροι Ενσαρκωμένοι Άγγελοι έχουν σχέσεις εξάρτησης, ενώ τα Ξωτικά είναι οι εθισμένοι σε ουσίες. Τα Ξωτικά τρελαίνονται για πάρτι. Οι Άγγελοι τρελαίνονται να σώζουν άλλους. Η εξαίρεση είναι ότι πολλοί Ενσαρκωμένοι Άγγελοι έχουν εθισμό στο φαγητό

Αστρικοί:

Οι Αστρικοί βρίσκονται παντού όπου χρειάζεται καλοσύνη. Οι Αστρικοί είναι εκείνοι που κάνουν το καλό κρυφά και ελπίζουν ότι κανείς δεν θα τους δει. Αυτή είναι η πρώτη Γήινη ζωή για πολλούς Αστρικούς. Και επειδή αυτός ο πλανήτης είναι πολύ βίαιος, συναισθηματικά και σωματικά, οι Αστρικοί συχνά νιώθουν απελπισμένοι και θέλουν να επιστρέψουν στην εστία τους γιατί η Γη είναι ένας από τους πιο ταραχώδεις πλανήτες στο Σύμπαν. Συχνά έχουν ιδιαίτερα φυσικά χαρακτηριστικά. Σπανίως έχουν μέτριο ύψος. Τα πρόσωπά τους μπορεί να είναι λεπτά ή επιμήκη. Οι Αστρικοί έχουν ασυνήθιστο σχήμα και χρώμα ματιών. Από την μία είναι πρόθυμοι να βοηθούν ανθρώπους χωρίς να τους ζητηθεί. Όμως, φαίνονται κλειστεί και απόμακροι και μπορεί να φανούν έως και ψυχροί. Είναι εδώ για να βοηθήσουν και δεν χρειάζονται να μπουν βαθιά στις διαδικασίες των συναισθημάτων και των αισθήσεων που τους είναι ξένες.

Εισερχόμενοι

Εισερχόμενη είναι η ψυχή, η οποία αποφεύγει τη συνηθισμένη διαδικασία απόκτησης ανθρώπινου σώματος μέσω της γέννησης, παρακαλούθησης της σχολικής εκπαίδευσης. Αντίθετα, η ψυχή συμφωνεί με κάποια άλλη ψυχή να κάνουν ανταλλαγή της ζωτικής ενέργειας σε κάποια χρονική στιγμή. Στην ουσία οι Εισερχόμενοι είναι εκείνοι που ξυπνούν μία μέρα και νιώθουν ότι η ζωή τους είναι ένα άσχημο όνειρο ή μία ζωή που ούτε καν μπορούν να αναγνωρίσουν σαν δική τους. Δεν θυμούνται τα παιδιά τους χρόνια ή σημαντικά τμήματα της ζωής τους. Έχουν ιστορικό με απόπειρες ή φαντασιώσεις αυτοκτονίας. Έχουν ακούσει από φίλους και την οικογένεια “Δεν είσαι πια ο ίδιος άνθρωπος”. Κάνουν ξαφνικές και δραστικές αλλαγές όπως αλλάζουν το μικρό τους όνομα, μετακομίζουν, αλλάζουν επάγγελμα, και πεποιθήσεις.

Σοφοί

Έντονοι. Εξωτικοί. Εκκεντρικοί. Οι Σοφοί λάμπουν εκ των έσω. Μοιάζουν σαν χαρακτήρες από ρομαντικό μυθιστόρημα, συνήθως με μαλλιά μακριά σαν μετάξι, οβάλ πρόσωπα και μάτια γεμάτα σκιές μέσα τους. Έχουν βαθιά σοφία και υψηλή διαίσθηση. Οι Σοφοί έχουν μία ιδιαίτερη σύνδεση με το βασίλειο των Ξωτικών. Οι Σοφοί είναι σοβαροί, σκοτεινοί και αυστηροί. Ο σκοπός των Σοφών είναι να διδάξουν και να δείξουν τον δρόμο, ίσως η μεγαλύτερη ταλαιπωρία για την καρδιά τους να είναι η ίδια η αγωνία της αποστολής τους. Οι περισσότεροι αποζητούν το γάμο με τη μαγική και μυστικιστική αδελφή ψυχή. Μέχρι να βρει την ευγενική αδελφή ψυχή, μπορεί να μείνει μόνος ή να συμβιβαστεί σε μία σχέση που δεν τον γεμίζει. Σε περασμένες ζωές οι Σοφοί μπορεί να έχουν κάνει όρκους αγαμίας ή παρθενίας.

Χυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως