fbpx

Προσευχή με Αρχαγγέλους Μιχαήλ & Πίστη

Σήμερα νιώθω να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με μία προσευχή που μας Ευθυγραμμίζει με τις Αρετές της 1ης Ακτίνας του Δημιουργού.

Διαβάστε την νιώθοντας την κάθε λέξη να γειώνεται μέσα μας.

“Αρχάγγελοι μου Μιχαήλ και Πίστη. Διαμέσου της Αγάπης και του Φωτός του 7ου Επιπέδου της Ύπαρξης δηλώνω ότι είμαι ευγνώμων που είστε κοντά μου, που με προστατεύετε διαρκώς.

Γειώστε στην Ύπαρξη μου τις γεμάτες καθαρή και αγνή Αγάπη ποιότητες σας. Την Προστασία, το Θάρρος, τη Δύναμη, την Αυτοπεποίθηση, την Πίστη, την Ασφάλεια και το Σκοπό.

(περισσότερα…)

Προσευχή…

Διαβάστε αργά, σταθερά, νιώθοντας την δόνηση της κάθε λέξης, οραματιζόμενοι πως το Κρυστάλλινο Φως της Πηγής, γειώνεται μέσα σας από τους Ουρανούς…

Αγαπημένο μου Άγιο Πνεύμα
Σε ευχαριστώ για το Φως
Για την Ελπίδα
Για την Αγάπη
Και για όλες τις Αρετές μέσα από τις οποίες με βοηθάς να ζω την κάθε μου μέρα, την κάθε μου στιγμή. (περισσότερα…)

Προσευχή…

Helping a friend in need

Δημιουργέ Όλων Όσων Υπάρχουν,
Άγγελοι οδηγοί μου
Αρχάγγελοι της Αγάπης και του Φωτός με τις λεγεώνες των Αγγέλων σας,

Παρακαλώ πηγαίνετε δίπλα στους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή πονάνε και φοβούνται. Μείνετε δίπλα τους σε όλη την διάρκεια αυτής της ημέρας και κάθε ημέρας. Καθοδηγείστε τα βήματα τους, τα λόγια τους και τις πράξεις τους. Κρατάτε τους το χέρι διαρκώς και οδηγείστε τους στο καλύτερο για αυτούς.
Βοηθήστε τους να βρουν Κουράγιο, Θάρρος, Τόλμη, Αποφασιστικότητα, Αγάπη και Φως να σταθούν όρθιοι ξανά και να κοιτάξουν το Φως ξανά.

Δώστε τους τη Δύναμη που χρειάζονται και το Σθένος και γεμίζοντας την καρδιά τους με Αγάπη και Φως.

Σταθείτε δίπλα τους έως ότου χρειάζεται, προσφέροντας τους ό,τι επιθυμούν.

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Μητέρα Μαρία…! Μας μεταφέρει το γλυκό της μήνυμα και μία τρυφερή προσευχή…!

images158

Η Μητέρα Μαρία έρχεται κοντά μας. Μία μεγαλεπήβολη Αρχάγγελος. Είναι ντυμένη στα λευκά…

Το μόνο που αισθάνομαι είναι να γονατίσω μπροστά στο μεγαλείο της… Και όμως… Έρχεται κοντά μου, σκύβει και με παίρνει την πιο ζεστή αγκαλιά. Με πιάνει από το χέρι και περπατάμε εκεί, ανάμεσα στα σύννεφα… Το γλυκό αεράκι παίζει με τα μαλλιά μας και Εκείνη με παρακινεί να καθίσουμε απολαμβάνοντας την Τελειότητα της Πλάσης και του Σύμπαντος!

Τα λόγια Της γίνονται το μήνυμα… Ένα μήνυμα για την κάθε μαμά, για την κάθε κόρη, για τον κάθε γονιό, για το κάθε παιδί και τον κάθε άνθρωπο…!

– Είμαι η Μητέρα Όλων! Είμαι η Αγκαλιά, το Βάλσαμο, το Γιατρικό, η Ζεστασιά για τον κάθε έναν από Εσάς…! Γιατί στα δικά μας μάτια είστε όλοι Ιεροί, Αγνοί, Τέλειοι! Έχετε λησμονήσει τη Θεϊκή σας καταγωγή και αυτός είναι ο λόγος που μερικές φορές φέρεστε σκληρά, άδικα, με φόβο. Ενώ η Αλήθεια είναι πως Είστε Αγάπη. Κάθε μέρα βάλτε την πρόθεση να το εν – θυμηθείτε αυτό. Κάντε πράξεις που θα σας οδηγούν στην Αγάπη και θα τιμούν όλα όσα Είστε… (περισσότερα…)

Μία γλυκιά προσευχή για καλημέρα…

5161669948_d3792d41f3_b

Η δύναμη της Προσευχής είναι συγκλονιστική… Είναι πολύ σημαντικό η Προσευχή που κάνουμε να πηγάζει από την καρδιά μας και να είναι μία δήλωση Ευγνωμοσύνης και ευχαριστιών παρά έλλειψης. Αντί να παρακαλάμε το Θεό για να κάνει κάτι για εμάς, όπου αυτός ο τρόπος δηλώνει φόβο, να συνδεθούμε με την Αγάπη και έχοντας ακλόνητη Πίστη να δηλώσουμε ότι αυτό που επιθυμούμε έχει Ήδη συμβεί…! Τότε είναι που η μηχανή του Σύμπαντος μπαίνει σε λειτουργία και η επιθυμία μας γίνεται η πραγματικότητα μας…

Φτιάξτε τις δικές σας προσευχές… Επιλέξτε με Σοφία τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε και επίσης φροντίστε τα Συναισθήματα σας να είναι θετικά, αισιόδοξα και χαρούμενα καθώς γράφετε και διαβάζετε την προσευχή σας… Ο λόγος σας να είναι σταθερός, αργός και να νιώθετε τη δόνηση της κάθε λέξης… Παράλληλα μπορείτε να οραματίζεστε την ενέργεια σας να ταξιδεύει μέσα στο Σύμπαν φέρνοντας Ευλογίες και Θαύματα στη Ζωή σας…

Καλημέρα Θεέ μου…
Καλημέρα Αρχάγγελοι μου…
Καλημέρα Φύλακα Άγγελε μου…
Καλημέρα Μητέρα Γη…

Ευχαριστώ για αυτήν την ημέρα
Και τις ευκαιρίες που μου δίνονται
Για να Δημιουργήσω ό,τι καλύτερο μπορώ…

Ευχαριστώ για την ιερή και χρυσή στιγμή του τώρα μου… (περισσότερα…)