fbpx

Αντιμετωπίζοντας τον φόβο – Συντονισμός με την Υγεία

Με αφορμή την κατάσταση που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, σας προσκαλώ σε μία δίωρη, δωρεάν διαδικτυακή συνάντηση, με σκοπό να συνειδητοποιήσουμε τους βαθύτερους λόγους αυτής της κατάστασης καθώς επίσης να μοιραστώ μαζί σας τεχνικές με τις οποίες μπορούμε να θωρακίσουμε τον Εαυτό μας. Πώς να αποβάλλουμε το φόβο, το άγχος και να συντονιστούμε με την δόνηση της Ψυχής μας, την Πηγή και την Υγεία. Αυτή η συνάντηση πραγματοποιείται την Κυριακή 15 Μαρτίου, 18.00 – 20.00.

Σε αυτές τις δύο ώρες θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε τις ερωτήσεις σας και να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας και θα κλείσουμε κάνοντας έναν διαλογισμό με την Εκτίμηση και την Σύνδεση με την Ψυχή και την Πηγή της Δημιουργίας. Αυτός ο διαλογισμός θα σας σταλεί μετά το τέλος της συνάντησης για να μπορείτε να τον δουλεύετε στις επόμενες ημέρες. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούμε να παραμείνουμε συντονισμένοι στη δόνηση της Αγάπης και θα είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με Ψυχραιμία, Σεβασμό και χωρίς φόβο.

Για να λάβετε μέρος σε αυτή την συνάντηση χρειάζεται να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα, ώστε να σας αποσταλεί πρόσκληση της συνάντησης μέχρι και την Κυριακή 15 Μαρτίου, στις 16.00.

Η πρόσκληση θα σας σταλεί 1 ώρα πριν την συνάντηση. Η συνάντηση πραγματοποιείται μέσω Webex. Όταν πατήσετε το σύνδεσμο στο email για να μπείτε στην συνάντηση θα σας ζητηθεί να κατεβάσετε την εφαρμογή στην συσκευή σας. Υποστηρίζεται από κινητά, υπολογιστές και tablet. Η εγκατάσταση είναι εύκολη!

Η διάρκεια εγγραφών έχει ολοκληρωθεί. Σας ευχαριστούμε

Με Εκτίμηση και Αγάπη

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

 

3ήμερη Πνευματική Εργασία 2019

Πριν από 4 χρόνια ένιωσα την καθοδήγηση να δημιουργήσω μία σειρά Διαλογισμών για να μπορέσουμε παρέα να αποχαιρετήσουμε τη χρονιά που φεύγει και να υποδεχτούμε την καινούργια χρονιά με διάθεση άκρως θετική και αισιόδοξη! 

Με μεγάλη μου Χαρά σας προσκαλώ και φέτος να αποχαιρετήσουμε μαζί και αυτή τη χρονιά μέσα από την Τριήμερη Πνευματική μας Εργασία!

Για να δηλώσετε συμμετοχή σε αυτή την Τριήμερη Πνευματική Εργασία, χρειάζεται να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία επικοινωνία σας.

Στις 30 Δεκεμβρίου, 31 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου, θα σας σταλούν 3 Διαλογισμοί μαζί με ασκήσεις, απελευθερώνοντας οτιδήποτε επιθυμείτε. Με αυτό τον τρόπο θα υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με την καρδιά μας ανοιχτή και με χαμόγελα!

Καλά Θαύματα, καλές Ευλογίες και καλή συνέχεια!

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

* Υποχρεωτικό Πεδίο

Παρακαλώ επιλέξτε το παρακάτω:

Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.

To Αγγέλων Φως χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Mailchimp. Με την εγγραφή σας, αποδέχεστε οτι τα στοιχεία σας θα μεταφερθούν στο Mailchimp για επεξεργασία. Πληροφορίες για την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε σε αυτό το σύνδεσμο.

Καλωσορίζουμε τις αλλαγές!

94698c40fdd424c28606be926021ce643735b85128a1d174706def68a3658ef5

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη, γιατί έρχονται αλλαγές!
Αλλάζουμε! Ανανεωνόμαστε! Και όπως τα μικρά παιδιά που δεν μπορούν να συγκρατήσουν τη χαρά τους και τους πιάνει ανυπομονησία και ενθουσιασμός, έτσι και εγώ ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μου και κάποια από αυτά τα υπέροχα που προετοιμάζουμε για εσάς!
Καταρχήν, αλλάζει το blog μας. Το δημιουργούμε από την αρχή! Καινούργια χρώματα, καινούργια δομή!
Στην σελίδα μας, θα υπάρχει περισσότερη, πιο πλούσια και λεπτομερής θεματολογία, σχετικά με τους Αγγέλους μας και τη ζωή, μέσα φυσικά από το δικό τους πρίσμα. Πάντα μέσα από την δική τους ματιά!
Θα δημιουργηθούν νέες ομάδες, εκτός από τις δύο Ομάδες Αφθονίας που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη!
Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, όλα αυτά και φυσικά ακόμα περισσότερα θα αναρτηθούν με λεπτομέρειες, διαθέσιμα με απέραντη Αγάπη για όποιον το επιθυμεί.
Η Αγάπη μου για τους Αγγέλους και για όλους εσάς, έγινε το κίνητρο μου για να μπορέσω να σας προσφέρω απλόχερα όλα αυτά που έχω μέσα μου! Ευχαριστώ όλους όσους με βοηθήσατε και με βοηθάτε. Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση, για την εμπιστοσύνη σας και την Αγάπη σας!
“Για να μπόρεσα να αλλάξω εγώ, σημαίνει πως μπορείς και Εσύ!”
Σας αγαπώ! Σας ευχαριστώ!

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως