fbpx

Το προσωπικό μου Μονοπάτι

Αγαπημένοι μου Άγγελοι!

Είμαι η Μαρία Χρυσάφη. Έχω σπουδάσει “Total Quality Management” στο Deree College, έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα και έχω πτυχίο πιάνου.

Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που ξεκίνησαν όλα…

Όλοι οι τομείς της ζωής μου περνάγανε κρίση και ένιωθα ανήμπορη να βρω λύσεις στα προβλήματά μου.

Στα επαγγελματικά μου, είχα κάνει ένα βήμα ακολουθώντας το επάγγελμα του πατέρα μου, ανοίγοντας με τον αδερφό μου μία δική μας εταιρεία. Τρεις μήνες μετά το άνοιγμα, ξεκίνησε η περιβόητη κρίση. Παρόλες τις προσπάθειές μας, το τέλος ήταν αναπόφευκτο. Μου ήταν αδύνατον να δεχτώ ότι κάτι που είχα ξεκινήσει με τόση αγάπη, θα τελείωνε έτσι άδοξα. ‘Ενιωθα θλίψη και κατηγορούσα τον εαυτό μου για την εξέλιξη της κατάστασης. Αναπόφευκτα, τα οικονομικά μου δεν ήταν σε καλύτερη μοίρα.

Στα συναισθηματικά μου είχα μία σχέση η οποία προς έκπληξή μου τελείωσε άδοξα και με πολύ πόνο.

Η υγεία μου, κλονιζόταν. Κλείστηκα στον εαυτό μου και μάταια προσπαθούσα να βάλω την ζωή μου σε μία σειρά. Οι φίλοι μου ήταν στο πλευρό μου, αλλά ήμουν ανένδοτη και αρνητική για να ακούσω οτιδήποτε θα μπορούσε να με βγάλει από όλη αυτή την κατάσταση.

Οι λέξεις απαισιοδοξία, μοναξιά, μιζέρια, απομόνωση, είχαν γίνει οι καλύτερές μου φίλες, μέχρι που ήρθε και η κατάθλιψη και μου χτύπησε την πόρτα. Τι άλλο; σκέφτηκα. Γιατί τα περνάω όλα αυτά; Προσπαθούσα απεγνωσμένα να μιλήσω στον Θεό. Αλλά ήμουν τόσο θυμωμένη μαζί Του. Του φώναζα, έκλαιγα, τον παρακαλούσα να με βοηθήσει. Δεν καταλάβαινα τι είχα κάνει λάθος. Δεν καταλάβαινα γιατί ο Θεός δεν απαντούσε στις εκκλήσεις μου για βοήθεια.

Λένε, πως απλά χρειάζεται να γίνει μέσα μας ένα κλικ, για να έρθει η αλλαγή. Μου πήρε σχεδόν 2 χρόνια, για να μπορέσω να κάνω το βήμα. Ένα τηλεφώνημα με μία παιδική μου φίλη ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία. Θυμάμαι πως στεκόμουν στην μπαλκονόπορτα του σπιτιού μου και κοιτούσα το είδωλό μου μέσα στο παράθυρο. Πραγματικά δεν με αναγνώριζα. Τι είχα πάθει; Με τη βοήθεια του πατέρα μου, των φίλων μου και τις λιγοστές δουλειές που καταφέρναμε να κλείσουμε μπόρεσα και πήγα σε μία ψυχολόγο.

Παράλληλα, αγόρασα το βιβλίο “Θεραπεία με την βοήθεια των Αγγέλων” και ξεκίνησα δειλά δειλά, να κάνω τους διαλογισμούς και να μιλάω με τους Αγγέλους μου. Εν – Θυμήθηκα πως μικρή είχα δει τον Φύλακα Άγγελο μου και αυτό από μόνο του ήταν ένα Θαύμα. Άρχισα να νιώθω καλύτερα και να μπορώ πιο ψύχραιμα να αντιμετωπίζω την ζωή! Ζητούσα καθημερινή βοήθεια και συμπαράσταση σε ό,τι και να έκανα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία μέρα που πήγαινα να πάρω τον πατέρα μου από το Λαύριο, είχα ζητήσει να με προστατεύσουν. Και ενώ οδηγούσα στην αριστερή λωρίδα, άκουσα μία φωνή, να μου λέει “Κόψε ταχύτητα και άλλαξε λωρίδα τώρα”. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι είχε γίνει, αλλά ακολούθησα την καθοδήγηση. Λίγα μέτρα πιο κάτω, στην αριστερή λωρίδα μία νταλίκα προσπαθούσε να κάνει αναστροφή στο αντίθετο ρεύμα. Σοκαρίστηκα. Δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω. Από εκείνη την ημέρα, οι Άγγελοι έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου και του κόσμου μου.

Βρήκα το κουράγιο, να κλείσω την εταιρεία και να ασχοληθώ με ένα άλλο επάγγελμα που πριν λίγα χρόνια είχα σπουδάσει και ξεκινήσει σαν χόμπι. Την γυναικεία ομορφιά. Νύχια και μακιγιάζ. Έφτιαχνα τον κύκλο μου σιγά σιγά και ήμουν αισιόδοξη για την αρχή που είχα κάνει.

Μετακόμισα, στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα διαμέρισμα που η νονά μου είχε διαθέσιμο, χωρίς να μου παίρνει ενοίκιο.

Οι Άγγελοι, με βοήθησαν και όσο αφορά τα αισθηματικά μου. Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό μου, επέμενα στις προσευχές μου, ζητώντας από τους Αγγέλους και τον Θεό να με βοηθήσουν φέρνοντας μου πίσω τον τότε μου έρωτα. Μέχρι που κουράστηκα, και ένα βράδυ, γονατισμένη πλάι στο κρεβάτι μου, κλαίγοντας, του είπα: “Δεν ξέρω γιατί δεν μου κάνεις αυτό που θέλω. Σε παρακαλάω 2 χρόνια, για αυτή την επανασύνδεση, και απάντηση καμία. Κάνε ό,τι εσύ θεωρείς καλύτερο για εμένα. Κουράστηκα να σε παρακαλάω. Αν είναι γραφτό να είμαι μόνη μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν πάλι είναι γραφτό να είμαι με κάποιον, τότε στείλ’τον μου”. Και χωρίς να ξέρω πως μου ήρθε, του είπα: “Γεννηθήτω το θέλημά σου”. Μετά από 1,5 μήνα πήγα ένα ταξίδι στην Θεσσαλονίκη. Εκεί γνώρισα έναν νεαρό. Αρχίσαμε να επικοινωνούμε, και λίγες μέρες μετά την πρώτη μας επικοινωνία, του πρότειναν δουλειά στην Αθήνα. Μετακόμισε εδώ, και 10 μήνες μετά παντρευτήκαμε! Ευχαριστώ και Ευγνωμονώ το Θεό γιατί πραγματικά έφερε στον δρόμο μου, τον Χάρη μου!!!

Διάβασα και εξασκήθηκα με τους αγαπημένους μου Αγγέλους και το Δημιουργό σε προσωπικό επίπεδο, μεταμορφώνοντας τη ζωή μου. Ακολούθησα την εσωτερική μου καθοδήγηση, νιώθοντας έντονη ανάγκη να εκπαιδευτώ για να μπορέσω να προσφέρω και εγώ με την σειρά μου βοήθεια σε όποιον επιθυμούσε, γνωρίζοντας πια πως ο κάθε άνθρωπος είναι ένας Άγγελος πάνω στη Γη. Οι τεχνικές πάνω στις οποίες εκπαιδεύτηκα είναι το Channeling, ο 1ος, 2ος, 3ος, 4ος βαθμός στο Αγγελικό Ρέικι, το Professional Practitioner, το Master Teacher στο Αγγελικό Ρέικι, καθώς επίσης το Basic και Advanced στο Theta Healing.

Βλέποντας πια από απόσταση το παρελθόν, καταλαβαίνω ότι η κατάσταση άλλαξε επειδή συνειδητοποίησα την παρουσία των Αγγέλων στη Ζωή μου. Μετουσίωσε τις επιθυμίες μου και όλη την Ύπαρξή μου. Δεν τους αποχωρίζομαι ποτέ, και πράγματι, ήρθε η ώρα, να γίνει Πράξη κάτι που γνώριζα και έλεγα από παιδί: “Θέλω να μπορώ να βοηθώ τους ανθρώπους”. Από παιδί “γνώριζα” και είμαι χαρούμενη και ευλογημένη που αυτή η μέρα ήρθε.

Η Αγάπη του Θεού και των Αγγέλων Του, είναι αστείρευτη και καθημερινά εργάζομαι με μεγάλη αφοσίωση επάνω στο κομμάτι της προσωπικής μου εξέλιξης, προκειμένου να είμαι μία καθαρή πηγή έμπνευσης, Αγάπης και Φωτός.

Η εξέλιξη και η μάθηση δεν τελειώνουν ποτέ! Κάθε μέρα που περνάει εν – θυμάμαι και κάτι καινούργιο!

Εν – θυμήθηκα την παρουσία των Αγγέλων, του Δημιουργού, την Αγάπη τους, την υπομονή τους και το μεγαλείο τους στην προσωπική μου ζωή και θα χαρώ πολύ, να γίνουμε συνοδοιπόροι, να μοιραστούμε μαζί, τις ανησυχίες, τους φόβους, τα ξεχασμένα όνειρα και να σας προσφέρω αυτά που ως τώρα εν – θυμήθηκα, ένιωσα και βίωσα. Αφού μπόρεσα εγώ, Μπορείτε και εσείς!

Συντονίζω τις δικές μου θεραπευτικές ομάδες. Κάνω προσωπικές συνεδρίες, διδάσκω την τεχνική του Αγγελικού Ρέικι και μέσα από το υλικό που διαρκώς και καθημερινά δημοσιεύω στην σελίδα μου “Αγγέλων Φως”, βοηθώ τους ανθρώπους να εν-θυμηθούν, να αλλάξουν και να εξελιχθούν.

“Σημασία έχει να οραματιζόμαστε τον κάθε άνθρωπο λαμπερό, πετυχημένο, υγιή, γεμάτο Αγάπη και Φως. Κάτω από αυτή την οπτική, η κάθε θεραπεία αποκτά άλλη δυναμική και όλα μπορούν να συμβούν”. Αυτό είναι το πιστεύω μου και με οδηγό την Αγάπη, την αλήθεια και την αισιοδοξία προχωράω σε κάθε μου βήμα και καθοδηγώ όλους τους ανθρώπους που έρχονται κοντά μου.

Έχοντας Εμπιστοσύνη, ακλόνητη Πίστη, ότι οι Ουρανοί είναι βοηθοί και καθοδηγητές μας………. Ναι!…… μπορούμε να αλλάξουμε, να μετουσιώσουμε και να ανυψώσουμε τη Ζωή μας εν – θυμούμενοι το Ποιοι Πραγματικά Είμαστε. Ναι!…. Μπορούμε να κάνουμε Θαύματα!

Αγάπη και Φως

Μαρία Χρυσάφη