fbpx

Σεμινάρια – Πρόγραμμα

seminars_inside

Σεμινάρια – Πρόγραμμα

Ξεκινάνε Σύντομα:

 

Σε εξέλιξη:


 Αγγελικό Ρέικι

Το Αγγελικό Ρέικι, είναι ένας εναλλακτικός τρόπος θεραπείας που δόθηκε στον Kevin Core από τον Αρχάγγελο Μέτατρον την περίοδο 2002 – 2003 και από τότε διδάσκεται και χρησιμοποιείται σε πάνω από 33 χώρες.
Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα θεραπευτικής μεθόδου, που μας βοηθά να εναρμονίσουμε και να εξισορροπήσουμε το σώμα, το νου, το πνεύμα και την ψυχή για να μπορούμε να βιώνουμε τη ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Μέσω του Αγγελικού Ρέικι, ο θεραπευόμενος, έχει την δυνατότητα να αντικρύσει όλα αυτά τα περιοριστικά που βαραίνουν το υποσυνείδητο του μέσα από την Αγάπη και το Φως των Αγγέλων. Μαθαίνει πώς να βλέπει τον εαυτό του μέσα από τις δικές τους ποιότητες και αγνές προθέσεις. Σταματά να γίνεται επικριτικός απέναντι στον εαυτό του και μαθαίνει πώς να αντιμετωπίζει τη ζωή μέσω της Αγάπης των Αγγέλων μας.
Όπως γράφει και η Christine Core: «Το σεμινάριο του Αγγελικού Ρέικι θα σας δώσει το πιο τέλειο δώρο για τον εαυτό σας. Αυτό μπορεί να είναι το να σας υποστηρίξει στο δικό σας προσωπικό θεραπευτικό και Πνευματικό ταξίδι. Μπορεί να ανοίξει δώρα και πνευματικά χαρίσματα. Μπορεί να αποκαλύψει το ντάρμα σας και το σκοπό της ζωής σας…»
Ελάτε κοντά μας να μυηθείτε σε αυτό τον εκπληκτικό, εναλλακτικό τρόπο θεραπείας και να γνωρίσετε τον κόσμο του Αγγελικού Ρέικι.

logonew2

 

Κύκλος Σεμιναρίων «Channeling – Επικοινωνία με τον Πνευματικό Κόσμο –
Ακούγοντας τη φωνή της καρδιάς»

Ο κόσμος της Πνευματικότητας είναι ένας κόσμος λαμπερός. Καθώς εισερχόμαστε σε αυτόν γνωρίζουμε τον εαυτό μας στην πραγματική του διάσταση.
Οι Πνευματικοί οδηγοί μας, Αρχάγγελοι, Άγγελοι, Φύλακας Άγγελος, Ανώτερος Εαυτός και Αναληφθέντες Διδάσκαλοι, βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό μας και μας βοηθάνε σε όλους τους τομείς, προσφέροντας μας κάθε φορά την κατάλληλη έμπνευση, προστασία, συντροφιά, καθοδήγηση και φυσικά την αστείρευτη Αγάπη τους.

Σε αυτά τα σεμινάρια «Channeling – Επικοινωνία με τον Πνευματικό Κόσμο – Ακούγοντας τη φωνή της καρδιάς », θα διδαχθούμε τρόπους και τεχνικές με τους οποίους μπορούμε με ευκολία να επικοινωνούμε με τον Πνευματικό Κόσμο.

Θα διδαχθούμε πώς να ξεχωρίζουμε τα σημάδια τους και πώς να τα εμπιστευόμαστε. Τεχνικές διαλογισμού για άμεση επικοινωνία μαζί τους. Άνοιγμα του Αγγελικού μας καναλιού και των διαισθητικών μας κέντρων, τσάκρα. Θα μάθουμε να ξεχωρίζουμε τις ακτίνες και τις ποιότητες του κάθε Αρχαγγέλου, για να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί τους με ευκολία και σιγουριά.

Ένας από τους τρόπους που οι Άγγελοι επικοινωνούν μαζί μας είναι η καρδιά. Όταν η καρδιάς μας ανοίγει, λαμβάνουμε πληροφορίες υψηλής δόνησης και χροιάς.Οι Άγγελοι μας λένε: «Ακούγοντας τη φωνή της καρδιάς, έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας, τον εαυτό σας και φυσικά τον Πνευματικό κόσμο. Ακούστε την φωνή της καρδιάς σας. Είμαστε Εμείς που σας μιλάμε»

Αυτό το ταξίδι αποτελείται από 9 σεμινάρια, κάθε 21 μέρες για 3 ώρες.

Σας περιμένουμε να ταξιδέψουμε παρέα και να γνωρίσουμε τους Θησαυρούς που ο χώρος της Πνευματικότητας απλόχερα και γενναιόδωρα μας προσφέρει, χορεύοντας ρυθμικά υπό τις χρυσαφένιες νότες των Ευλογιών των Πνευματικών μας Οδηγών.

logonew2

 

Κύκλος Σεμιναρίων «Επαναπρογραμματισμός Υποσυνειδήτου»

Πώς θα σας φαινόταν να ξεκινούσαμε ένα πολύ όμορφο ταξίδι στον θαυμαστό κόσμο του υποσυνειδήτου μας;

Κατά την διάρκεια της ζωής μας, αποτυπώνονται στο υποσυνείδητό μας διάφορες εγγραφές, με βάση τις οποίες σκεφτόμαστε, αντιδράμε και πλάθουμε τον χαρακτήρα μας και την προσωπικότητά μας. Πόσες φορές έχουμε παρατηρήσει ότι στη ζωή μας επαναλαμβάνονται τα ίδια μοτίβα ενώ έχουμε υποσχεθεί στον εαυτό μας ότι θα πράξουμε διαφορετικά την επόμενη φορά; Όμως, κάποιες από αυτές τις εγγραφές εμφανίζονται συνεχόμενα κατά το πέρασμα των χρόνων και δεν μας επιτρέπουν να φύγουμε από τον κύκλο των συμπεριφορών που δεν μας εξυπηρετούν πια.

Σε αυτά τα σεμινάρια θα μάθουμε πώς να γινόμαστε παρατηρητές της ζωής μας, αναγνωρίζοντας τους Θησαυρούς που ήδη έχουμε. Θα ανακαλύψουμε όλες εκείνες τις περιοριστικές πεποιθήσεις που μας αποτρέπουν από το να ζήσουμε την ζωή μας όπως ακριβώς την επιθυμούμε και την έχουμε ονειρευτεί, σε όλους τους τομείς.

Σκοπός αυτών των σεμιναρίων, είναι να αντικαταστήσουμε τις παλαιές, αρνητικές εγγραφές με νέες, έτσι ώστε το χαμόγελο, η αισιοδοξία και η Αγάπη να θριαμβεύσουν σε κάθε πτυχή όλων αυτών που ζούμε και που είμαστε.

Κατά την διάρκεια αυτών των σεμιναρίων δουλεύουμε με θέματα επαγγελματικά, συναισθηματικά, οικονομικά, οικογενειακά καθώς επίσης με προσωπικούς μας στόχους και όνειρα.

Ο κύκλος σεμιναρίων «Επαναπρογραμματισμός Υποσυνειδήτου» αποτελείται από 9 σεμινάρια, τα οποία θα πραγματοποιούνται κάθε 21 μέρες, για 3 ώρες.

Το μυστικό για μια ευτυχισμένη ζωή, είναι να συνειδητοποιήσουμε ποιοι είμαστε αυτή την στιγμή και ποιοι επιθυμούμε να γίνουμε!

Έχε Εμπιστοσύνη! Η Ζωή σου αλλάζει! Ήρθε η στιγμή να πάρεις στα χέρια σου την παλέτα με όλα τα χρώματα και να ζωγραφίσεις την ζωή σου δίνοντας της την χροιά και την μορφή που εσύ επιθυμείς και σου ταιριάζει! Πάντα υπό το Πρίσμα της Ανιδιοτελούς Αγάπης του Θεού και των Αγγέλων!

logonew2

 

Κύκλος Σεμιναρίων «Δημιουργώντας Αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής μας»

«Έχεις πάντα πρόσβαση στην Αφθονία, γιατί Αφθονία Είσαι Εσύ» μας θυμίζουν οι Άγγελοι.

Ανοίξτε τις Πύλες της δικής σας Αφθονίας.

Σε αυτό τον κύκλο σεμιναρίων, σας δίνεται καθοδήγηση και διδάσκεστε τρόπους και τεχνικές που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε και να γειώσετε την Αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Βρίσκουμε εκείνες τις περιοριστικές πεποιθήσεις που δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε όλα αυτά που σας αξίζουν και δικαιούστε και τις αντικαθιστούμε με νέες, θετικές πεποιθήσεις δημιουργώντας στη ζωή σας τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να βιώσετε την Αφθονία σε όλους τους τομείς.

Ο κύκλος σεμιναρίων «Δημιουργώντας Αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής μας» αποτελείται από 8 τρίωρα σεμινάρια, κάθε 21 μέρες.

logonew2

 

Κύκλος σεμιναρίων «Αντιμετώπιση και Απελευθέρωση Φόβων» με την καθοδήγηση των Αρχαγγέλων

Ο φόβος είναι ένα βασικό ανθρώπινο συναίσθημα, το οποίο λειτουργεί ως ένας μηχανισμός προστασίας και μία φυσιολογική άμυνα του οργανισμού.

Αλλά τι γίνεται όταν ο φόβος δρα περιοριστικά και νιώθουμε να μας παγιδεύει μέσα στην ίδια μας τη ζωή; Άραγε, πώς θα ήταν η ζωή μας χωρίς τους φόβους;

Πολλοί θεωρούν, πως οι φόβοι είναι κάτι κακό. Αλλά για φανταστείτε τι θα συμβεί, εάν αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας από μία άλλη οπτική… Αντί να τους θεωρούμε περιοριστικούς να τους δούμε σαν εργαλεία και περάσματα που θα μας οδηγήσουν στην προσωπική μας εξέλιξη, ώστε να αγγίξουμε την Ευτυχία, δημιουργώντας την ιδανική για εμάς ζωή.

Στον κύκλο σεμιναρίων «Αντιμετώπιση και Απελευθέρωση Φόβων» με την καθοδήγηση των Αρχαγγέλων, διδάσκονται τεχνικές με τις οποίες, φόβοι όπως: της αποτυχίας, της μοναξιάς, της αρρώστιας, του θανάτου, θα μετουσιωθούν και θα μεταμορφωθούν σε Αγάπη.

Αυτός ο κύκλος σεμιναρίων, αποτελείται από 9 τρίωρα σεμινάρια, κάθε 21 μέρες.

logonew2

 

Κύκλος Σεμιναρίων «Επανασύνδεση με τον Δημιουργό»

Όλοι γνωρίζουμε ότι Είμαστε Αγάπη και εν δυνάμει Θεοί σε ενσάρκωση. Αυτό είναι το κλειδί που μας δόθηκε από τον Δημιουργό μας, σε συνδυασμό με την ελεύθερη βούληση, τη στιγμή της γέννησης μας.

Πόσοι όμως χρησιμοποιούμε αυτό το κλειδί; Πόσοι όμως νιώθουμε ότι είμαστε ευθυγραμμισμένοι και συνδεδεμένοι με την Πηγή της Δημιουργίας μας; Γιατί όταν αυτό συμβαίνει, νιώθουμε πληρότητα, ευτυχία, γαλήνη, ενότητα.

Όλοι μιλάμε για έναν Δημιουργό Πάνσοφο, Παντοδύναμο, γεμάτο Αγάπη, αλλά όλοι φοβόμαστε την τιμωρία του και την οργή του.

Μέσα από αυτά τα σεμινάρια θα εν – θυμηθούμε ότι ο Δημιουργός είναι μόνο Αγάπη, θα συνδεθούμε πραγματικά μαζί Του, θα εν – θυμηθούμε Ποιοι Πραγματικά Είμαστε και πως ήδη ζούμε μαζί Του. Θα καταλάβουμε πως ό,τι δεν είναι Αγάπη δεν είναι αληθινό, παρά μόνο ομίχλη.

Και έτσι θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το κλειδί μας, ακριβώς όπως μας δόθηκε τη στιγμή της γέννησης και της Δημιουργίας μας.

Αυτός ο Κύκλος Σεμιναρίων αποτελείται από 7 τρίωρα σεμινάρια, κάθε 21 μέρες.

logonew2

 

«Ομάδα Διαλογισμού και Αγγελικού Ρέικι», την 1η Κυριακή κάθε μήνα

Στην πορεία μου στον κόσμο των Αγγέλων έχω παρατηρήσει πόσο σημαντικό και ευεργετικό είναι να ξεκινώ την κάθε μου μέρα με ευχαριστίες, ασκήσεις ευγνωμοσύνης, διαλογισμό, λαμβάνοντας τις Ευλογίες των Αρχαγγέλων μας.

Παίρνοντας ως κίνητρο αυτή την προσωπική μου εμπειρία, ένιωσα ότι θα ήταν πολύ όμορφο να υποδεχόμαστε τον κάθε μας μήνα με την δόνηση των Αρχαγγέλων να μας περιβάλλει, εν – θυμίζοντας μας ότι Είμαστε οι Δημιουργοί της ζωής μας, ευλογώντας μας και δίνοντας μας το έναυσμα για μία λαμπερή νέα αρχή όπου εμείς εκεί, κάνουμε βήματα γεμάτα αυτοπεποίθηση, θάρρος, Πίστη, Αγάπη, Φως και Έμπνευση.

Η «Ομάδα Διαλογισμού και Αγγελικού Ρέικι», θα διεξάγεται την 1η Κυριακή κάθε μήνα και θα διαρκεί 2 ώρες.

Θα ξεκινάμε κάνοντας 2 διαλογισμούς για κάθαρση, εξισορρόπηση και καθοδήγηση με Αρχαγγέλους και κρυστάλλους και θα κλείνουμε με ανταλλαγή θεραπείας Αγγελικού Ρέικι.