fbpx

Μαρία Χρυσάφη! Η ψυχή του Αγγέλων Φως!

Ένα κορίτσι γεμάτο Αγάπη, κατανόηση, γενναιοδωρία ευσπλαχνία και γεμάτο υποστήριξη για όποιον θελήσει την βοήθεια της.

Την γνώρισα πριν ένα χρόνο στέλνοντας της ένα μήνυμα στο facebook καθώς για πολύ καιρό την ακολουθούσα και διάβαζα τα άρθρα της! Η ζωή μου βρισκόταν υπό διάλυση, γεμάτη δυσκολίες!

Όταν την πρωτοσυνάντησα στο γραφείο της με καλωσόρισε με ένα πλατύ χαμόγελο και καθ’ όλη την διάρκεια της συνάντησης μας ένιωθα την Αγάπη της να με αγκαλιάζει ένιωσα αμέσως τόσο οικεία και ζεστά! Φεύγοντας από το γραφείο της ένιωσα ελπίδα ,αισιοδοξία ξανά. Πίστη και σιγουριά πως μαζί της θα έβρισκα ξανά το Φως και την Χαρά της Ζωής μου! Και έτσι κι έγινε!!! Μαγικά! Υπέροχα!

Όλον αυτό τον χρόνο στέκεται πλάι μου, με Αγάπη, με Στοργή, με Κατανόηση, με Φροντίδα, με τρυφερότητα, με δύναμη κι εμπιστοσύνη!
Με βοήθησε και με υποστήριξε να εξελιχθώ, να ακούσω την καρδιά μου και να βρω τον Σκοπό της Ζωής μου ξανά!

  • Ήταν το χαμόγελο και η Αγκαλιά όταν αντιμετώπιζα τους φόβους μου!
  • Ήταν η Ελπίδα και το Θάρρος κάθε φορά που ένιωθα αδύναμη να προχωρήσω!
  • Ήταν η Αγάπη, η Αγκαλιά και η τρυφερότητα όταν ακουμπούσα κομμάτια της καρδιάς μου που πονούσαν!
  • Ήταν η Δύναμη και η Έμπνευση που αντλούσα για να ακολουθήσω την καρδιά μου και το όνειρο της Ζωής μου!
  • Ήταν η Ελευθερία μου όταν ένιωθα πως ήμουν αβοήθητη και παραδομένη στον φόβο!
  • Ήταν η Γενναιοδωρία και η Αφθονία της Αγάπης που με κατέκλυζαν ξανά όταν νόμιζα πως δεν υπήρχαν ζωή μου!
  • Ήταν η Εμπιστοσύνη και η Πίστη όταν έχανα την πίστη μου σε εμένα!
  • Ήταν η θεραπεία μου και η μετάβαση μου στο Φως!

Αυτά τα λίγα είναι ένα μέρος αυτών που σημαίνει η Μαρία Χρυσάφη για εμένα!
Είναι η Δασκάλα μου! Είναι η Έμπνευση και η δημιουργία!
Ο Φωτεινός Φάρος στην Ζωή μου που με οδηγεί!
Είναι ο προσωπικός μου Φύλακας Άγγελος στην γη!

Σε ευχαριστώ Μαρία μου, που δίνεις απλόχερα την Αγάπη και το Φως σου σε εμένα αλλά και σε όποιον έρχεται κοντά σου! Σε Αγαπώ πολύ! Είμαι ευλογημένη που σε γνώρισα και σε έχω στην Ζωή μου!!!

Άννα Κ.

Η επαφή μου με το Αγγέλων Φως υπήρξε καταλυτική στην ζωή μου! Πήρα την καλύτερη εκπαίδευση που θα μπορούσα στην Ελλάδα. Η Μαρία Χρυσάφη είναι όλα όσα διδάσκει. Είναι επαγγελματίας και καταπληκτική δασκάλα!

Το Αγγέλων Φως είναι ένα πνευματικό σπίτι Αλήθειας και Γνώσης! Θεραπείας και εξέλιξης!

Χρυσή Σ.

Μαρία μου… Ό,τι και να πω για σένα θα είναι λίγο… Πιστεύω πως το όνομά σου δεν σου δόθηκε τυχαία ούτε και η επιγραφή «Αγγέλων Φως». Ακριβώς αυτό έχεις πάνω σου και μάς το μεταδίδεις και ακριβώς μας βοηθάς να βρίσκουμε το δικό μας Φως μέσα μας…

Σε έψαχνα μεγάλο διάστημα στη ζωή μου και όταν σε γνώρισα ένιωσα Γαλήνη και Εμπιστοσύνη να αφεθώ στα χέρια σου… Η μέθοδος Theta healing για μένα όπως την έχω βιώσει μέσω εσού είναι μοναδική… Δε βρίσκω τις κατάλληλες λέξεις για να το εκφράσω ακριβώς αλλά αυτή η ψυχική ανύψωση με βοήθησε να με βρω και στα πιο σκοτεινά μου σημεία… Με τους διαλογισμούς σου νιώθω / βιώνω την αγκαλιά των Αγγέλων πάνω μου… Κάθε επικοινωνία μαζί​ σου με βοηθά να γίνομαι καλύτερη.

Σε αγαπώ…

Σε ευχαριστώ…

Τιμή μου που σε έχω γνωρίσει…

Μαρίνα

Η ανθρωπιά και η ζεστασιά που μου προσφέρθηκαν απλόχερα ήταν μόνο ένα σκαλοπάτι για να αλλάξω τη ζωή μου μέρα με τη μέρα να βλέπω και να ακούω θαύματα να συμβαίνουν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στην Μαρία Χρυσάφη που με την αγάπη και την υποστήριξη της ήταν ο δικός μου Άγγελος! Ευχαριστώ, έγινε, έγινε, έγινε στο τώρα μου!

Εύα Α.

Μαράκι μου γλυκό. Θέλω να σου γράψω τόσα πολλά μα επειδή τυγχάνει να είμαι δυσλεκτικό άτομο θα προσπαθήσω, με τη βοήθεια του Θεού και των Αγγέλων, όπου ζήτησα, να αποτυπώσω όσο γίνεται αυτά που βίωσα, βιώνω, ένιωσα και νιώθω μέσα μου.

Δε σου κρύβω ότι κατά τη διάρκεια αυτών η εναλλαγή των συναισθημάτων ήταν αρκετά έντονη. Πολλές φορές  “θύμωσα”, “ενοχλήθηκα”, “τσατίστηκα”, “στριμώχτηκα”, είπα θα τα παρατήσω όμως κάτι μου έλεγε «λίγο ακόμη, περίμενε». Έτσι λοιπόν, κατάφερα να δω την αλήθεια μου να ξεγυμνώσω τον εαυτό μου, να σταματήσω τη φλυαρία και να μιλήσω με ειλικρίνεια. Μου μαθαίνεις  να αγαπώ και να αποδέχομαι τον εαυτό μου, να αναγνωρίζω τη λάθος εκτίμηση με συνεχή δουλειά επιμονή και υπομονή . Με βοήθησες και με βοηθάς να δυναμώσω την πίστη μου, να συγχωρέσω, να προχωρήσω να βρω και να αναδείξω αυτό που πραγματικά είχα ξεχάσει θαμμένο βαθιά μέσα μου και που έθαβα συνεχώς φοβούμενη μήπως μου το πάρουν και αυτό.

Ευχαριστώ λοιπόν για το μάθημα ψυχής, τη φώτιση και τα θαύματα και εσένα και το Θεό. Πιστεύω ότι ακόμη έχω να λαμβάνω από εσένα και μέσω εσού βοήθεια για να συνεχίσω τη βελτίωση μου. Σε ευχαριστώ και πάλι. Αγάπη και Φως .

Μαρία Κ.

Ξεκίνησα τους διαλογισμούς πριν 3 χρόνια περίπου. Η πρώτη μου δασκάλα με την οποία έκανα και θεραπείες ρέϊκι, με βοήθησε αρκετά…άρχισα να βλέπω σε βάθος καταστάσεις που πριν τις σκέπαζα ….ήξερα πως πια έπρεπε να σκάψω και να κλάψω…και αυτό και έκανα. Όμως ήθελα κάτι παραπάνω.

Μου μίλησαν για σένα Μαρία μου….και τι καλύτερο από τη κόρη μου που ήρθε σε σένα και ήταν τόσο ενθουσιασμένη…και εγώ καμάρωνα για την επιλογή της αυτή… το αποφάσισε και το έκανε με δικά της χρήματα παρ’όλο που ξέρω πως δεν της περίσσευαν… ήταν όμως τόση η λαχτάρα της και έβλεπα και βλέπω τις αλλαγές πάνω της καθημερινά…έτσι ήρθα κι εγώ κοντά σου… με αγάπη , με λαχτάρα να εξελιχθώ, να γίνω καλύτερος άνθρωπος, να σκάψω ακόμη πιο βαθιά, να κόψω τους λώρους με το πόνο, τα παιδικά τραύματα, τις πληγές, τις ενοχές, το θυμό… ήρθα αποφασισμένη σε σένα, όντας σίγουρη ότι πράττω με γνώμονα την καρδιά και την αγάπη για τον εαυτό μου και τους άλλους…

Η εμπειρία μου μαζί σου μέχρι στιγμής είναι μοναδική… μου ανοίγεις ορίζοντες, βλέπω τα πράγματα και από άλλες οπτικές, μου δίνεις απαντήσεις , οι διαλογισμοί είναι υπέροχοι, με ταξιδεύουν και με γαληνεύουν , οι ενσταλάξεις με ηρεμούν και με κάνουν να ενώνομαι με το Θείο, με συγκινούν και νοιώθω μοναδικά συναισθήματα, η ζωή μου είμαι σίγουρη πως θα αλλάξει προς το καλύτερο, γίνομαι μέρα με τη μέρα όλο και πιο αισιόδοξη και θετική και μοιράζω αγάπη και φως στους γύρω μου. Σε αγαπώ πολύ και σου είμαι ευγνώμων.

X. M.

Η Μαρία είναι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας!

Σε αυτό το μονοπάτι της Εξέλιξης και της Αλλαγής με έχει στηρίξει, με έχει βοηθήσει να δώσω χρώμα και ποιότητα στη Ζωή μου, έχει πιστέψει σε Εμένα ακόμα κι όταν δεν πίστευα εγώ στον Εαυτό μου και οπότε χρειάστηκα τις συμβουλές της και ενα κίνητρο για να μείνω εστιασμένη ήταν δίπλα μου!

Είναι ένας μοναδικός άνθρωπος και είμαι Ευγνώμον που είναι στη Ζωή μου

Τζωρτζίνα Κ.

Δύο χρόνια ακριβώς πριν από σήμερα, στις 18/5/2015, είδα μία ειδοποίηση στο Facebook από την σελίδα «Αγγέλων Φως», για ένα σεμινάριο «Επαναπρογραμματισμός Υποσυνειδήτου». Ενδιαφέρον, είπα και πήγα.

Επιφυλακτική και ίσως «αρνητική» όσων αφορά τα αποτελέσματα που μπορούν να υπάρξουν από ένα σεμινάριο.

Με κέρδισε ένα γλυκό χαμόγελο, μία ζεστή καρδιά και μία μεγάλη αγκαλιά τα οποία έχω την τιμή να «απολαμβάνω» έως και σήμερα. Ξεκίνησε ως «δασκάλα» και τώρα είναι πολλά περισσότερα από μέντορας, βοηθός, καθοδηγητής, φίλη, υποστηρικτής των ονείρων μου.

Είναι τόσο άμεση στην έκκληση μου κάθε φορά και τόσο «επί του σημείου» θα έλεγα που συνεχίζει να με εντυπωσιάζει έπειτα από δύο χρόνια.

Άλλοτε ήρεμη δύναμη, άλλοτε πιεστική, άλλοτε ενθαρρυντική. Έχω δει την Πίστη της σε εμένα που κάποιες στιγμές τα όνειρά μου αστράφτουν μέσα στα μάτια της.

Τόσο στις προσωπικές συνεδρίες, όσο και στα ομαδικά σεμινάρια την νιώθεις τόσο κοντά, που αφήνεσαι με Εμπιστοσύνη στην καθοδήγησή της.

Έχει πλάνο, πρόγραμμα, έτσι ώστε κάθε φορά που τελειώνει μία συνεδρία ή ένα σεμινάριο φεύγουμε με ξεκάθαρους στόχους, όραμα, όνειρα.

Έμαθα μαζί της να Εμπιστεύομαι το Θεό, ολόκληρο το πνευματικό βασίλειο και πάνω από όλα τον εαυτό μου.

Γνώρισα τι σημαίνει Αποδοχή, Συγχώρεση, Αγάπη, Ευγνωμοσύνη, Αληθινή Αγάπη και Φως.

Χρύσα Τ.

Θέλω να σ ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου που με βοηθησες να μαθω πως να ζω χωρις στενοχωρια και λυπη, ν αγαπώ τον Εαυτο μου και τους γυρω μου και να χαιρομαι καθε στιγμη. Σ ευχαριστώ που είσαι στη Ζωή μου!

Αντωνία Τ.

Ευχαριστώ Μαρία!

Πριν 3 χρόνια περίπου, άρχισα να διαβάζω τα άρθρα σου στο «Αγγέλων Φως» και μου έστειλες μια ευχή σου για την γιορτή μου στο facebook. Μάλλον ήταν μαγική η ευχή σου!

Σου τηλεφώνησα και ζήτησα την βοήθεια σου… «Ναι, μπορώ» μου είπες και 3 Χριστούγεννα μετά, έχω εν-θυμηθεί μαζί σου να προσεύχομαι, να πιστεύω, να είμαι ευγνώμων στα καθημερινά θαύματα, να ονειρεύομαι και να υλοποιώ τα όνειρα μου. Κυρίως έχει μπει η Αγάπη στη ζωή μου. Εν-θυμήθηκα ότι Αγάπη είμαι εγώ! Μου δίδαξες πόσο υπέροχο είναι να επιλέγω να είμαι Ελεύθερη, Δημιουργική, χαρούμενη. Να στηρίζω τον εαυτό μου και να δυναμώνω μέσα από την Αγάπη. Μου δίδαξες να βάζω την πρόθεση να δίνω καθημερινά τον καλύτερο μου εαυτό.

Το Μαγικό ταξίδι μέσα στα χρόνια στο Αγγέλων Φως συνεχίζεται για μένα. Έχω ακόμη πολλά να εν-θυμηθώ με την βοήθεια σου. Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά. Συνέχισε αυτό που κάνεις! Όπως χαρακτηριστικά μου λες “είσαι ένα μήνυμα μακριά”

Σε Ευχαριστώ για όλα αυτά τα θαυμαστά!

Μαρία Ξ.