fbpx

94698c40fdd424c28606be926021ce643735b85128a1d174706def68a3658ef5

Καλησπέρα Άγγελοι!

Ήρθε η ώρα να σας συστηθώ και να σας πω λίγα λόγια, για το προσωπικό μου ταξίδι στον κόσμο των Αγγέλων! Είμαι η Μαρία Χρυσάφη.

Πριν από 5 χρόνια… Τότε ξεκίνησαν όλα!

Υπήρξε ένα διάστημα που τα πάντα στην ζωή μου κατέρρεαν. Σαν ένας πύργος από τραπουλόχαρτα. Όλοι οι τομείς της ζωής μου, περνάγανε κρίση και ένιωθα ανήμπορη να σταματήσω την κατηφόρα.

Στα επαγγελματικά μου, είχα κάνει ένα βήμα ακολουθώντας το επάγγελμα του μπαμπά μου, ανοίγοντας με τον αδερφό μου μία δικής μας εταιρεία. Τρεις μόλις μήνες μετά το άνοιγμα, ξεκίνησε η περιβόητη κρίση. Την κρατήσαμε όσο μπορούσαμε, αλλά καθώς περνούσε ο καιρός έβλεπα πως το τέλος ήταν αναπόφευκτο. Μου ήταν αδύνατον όμως, να δεχτώ ότι κάτι που είχα ξεκινήσει με τόση αγάπη, θα τελείωνε έτσι άδοξα. Οι προσπάθειες δικών μου ανθρώπων να μου πουν πως το πρόβλημα είναι γενικό, και πως έκανα ό,τι μπορούσα απλά έπεφταν στο κενό. Η θλίψη μέσα μου μεγάλωνε και κατηγορούσα τον εαυτό μου για την εξέλιξη της κατάστασης. Αναπόφευκτα, τα οικονομικά μου δεν ήταν σε καλύτερη μοίρα.

Στα συναισθηματικά μου, τραβούσα έναν άλλο Γολγοθά. Παρά το ένστικτό μου, και τα συνεχόμενα σημάδια, αρραβωνιάστηκα έναν άνθρωπο που τότε νόμιζα πως ήταν ο έρωτας που όλα τα κορίτσια περιμένουν στην ζωή τους. Μετά από μόλις 8 μήνες αρραβώνα και 2 χρόνια σχέσης, αυτή η σχέση τελείωσε άδοξα με πολύ πόνο.

Η υγεία μου, κλονιζόταν. Κλείστηκα στον εαυτό μου και μάταια προσπαθούσα να βάλω την ζωή μου σε μία σειρά. Οι φίλοι μου ήταν στο πλευρό μου, αλλά ήμουν ανένδοτη και αρνητική για να ακούσω οτιδήποτε θα μπορούσε να με βγάλει από όλη αυτή την κατάσταση.

Οι λέξεις απαισιοδοξία, μοναξιά, μιζέρια είχαν γίνει οι καλύτερές μου φίλες. Μέχρι που ήρθε και η κατάθλιψη και μου χτύπησε την πόρτα. Τι άλλο σκέφτηκα? Γιατί τα περνάω όλα αυτά? Προσπαθούσα απεγνωσμένα, να μιλήσω στον Θεό. Αλλά ήμουν τόσο θυμωμένη μαζί του. Του φώναζα, έκλαιγα, τον παρακαλούσα να με βοηθήσει. Δεν καταλάβαινα τι έχω κάνει λάθος. Δεν καταλάβαινα γιατί ο Θεός δεν απαντούσε στις εκκλήσεις μου για βοήθεια.

Λένε, πως απλά χρειάζεται να γίνει μέσα μας ένα κλικ, για να έρθει η αλλαγή. Μου πήρε σχεδόν 2 χρόνια, για να μπορέσω να κάνω το βήμα. Ένα τηλεφώνημα με μία παιδική μου φίλη ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία. Έχεις κατάθλιψη μου είπε. Αν δεν πας σε έναν ψυχολόγο, εμένα μην με ξαναπάρεις τηλέφωνο. Θυμάμαι πως στεκόμουν στην μπαλκονόπορτα του σπιτιού μου, ζούσα μόνη μου μετά τον χωρισμό μου, και κοιτούσα το είδωλό μου μέσα στο παράθυρο. Πραγματικά δεν με αναγνώρισα. Τι είχα πάθει? Με την βοήθεια του μπαμπά μου, των φίλων μου και τις λιγοστές δουλειές που καταφέρναμε να κλείσουμε μπόρεσα και πήγα σε μία ψυχολόγο.

Και τότε ήταν που μιλώντας με μία αδερφική φίλη, αναφερθήκαμε στους Αγγέλους. Αγόρασα το βιβλίο “Θεραπεία με την βοήθεια των Αγγέλων” και ξεκίνησα δειλά δειλά, να κάνω τους διαλογισμούς και να μιλάω με τους Αγγέλους μου. Θυμήθηκα πως μικρή είχα δει τον Φύλακα Άγγελο μου. Άρχισα να νιώθω καλύτερα, και να μπορώ πιο ψύχραιμα να αντιμετωπίζω την ζωή! Ζητούσα καθημερινή βοήθεια και συμπαράσταση σε ό,τι και να έκανα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία μέρα που πήγαινα να πάρω τον μπαμπά μου από το Λαύριο, είχα ζητήσει να με προστατεύσουν. Και ενώ οδηγούσα στην αριστερή λωρίδα, άκουσα μία φωνή, να μου λέει “Κόψε ταχύτητα και άλλαξε λωρίδα τώρα”. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι είχε γίνει, αλλά ακολούθησα την καθοδήγηση. Λίγα μέτρα πιο κάτω, στην αριστερή λωρίδα μία νταλίκα προσπαθούσε να κάνει αναστροφή στο αντίθετο ρεύμα. Σοκαρίστηκα. Δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω. Από εκείνη την ημέρα, οι Άγγελοι έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου και του κόσμου μου.

Βρήκα το κουράγιο, να κλείσω την εταιρεία μου και να ασχοληθώ με ένα άλλο επάγγελμα που πριν λίγα χρόνια είχα σπουδάσει και ξεκινήσει σαν χόμπι. Την γυναικεία ομορφιά. Νύχια και μακιγιάζ. Έφτιαχνα τον κύκλο μου σιγά σιγά και ήμουν αισιόδοξη για την αρχή που είχα κάνει.

Μετακόμισα, στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα διαμέρισμα που η νονά μου είχε διαθέσιμο, χωρίς να μου παίρνει ενοίκιο. Έκανα βέβαια δύο μήνες να ανοίξω τα παντζούρια και να επιτρέψω στο Φως να μπει στο σπίτι μου, αλλά τελικά κατάφερα να βρω την Ευλογία και το Θαύμα πίσω και από αυτή την κατάσταση.

Οι Άγγελοι, με βοήθησαν και όσο αφορά τα αισθηματικά μου. Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό μου, επέμενα στις προσευχές μου, ζητώντας από τους Αγγέλους και τον Θεό να με βοηθήσουν φέρνοντας μου πίσω τον τότε μου έρωτα. Μέχρι που κουράστηκα, και ένα βράδυ, γονατισμένη πλάι στο κρεβάτι μου, κλαίγοντας, του είπα: “Δεν ξέρω γιατί δεν μου κάνεις αυτό που θέλω. Σε παρακαλάω 2 χρόνια, για αυτή την επανασύνδεση, και απάντηση καμία. Οπότε θα το πάρω αλλιώς γιατί κουράστηκα. Κάνε ό,τι εσύ θεωρείς καλύτερο για εμένα. Κουράστηκα να σε παρακαλάω. Αν είναι γραφτό να είμαι μόνη μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν πάλι είναι γραφτό να είμαι με κάποιον, τότε στείλ’τον μου”. Και χωρίς να ξέρω πως μου ήρθε, του είπα: “Γεννηθήτω το θέλημά σου”. Μετά από 1,5 μήνα πήγα ένα ταξίδι στην Θεσσαλονίκη. Εκεί γνώρισα έναν νεαρό. Αρχίσαμε να επικοινωνούμε, και λίγες μέρες μετά την πρώτη μας επικοινωνία, του πρότειναν δουλειά στην Αθήνα. Μετακόμισε εδώ, και 10 μήνες μετά παντρευτήκαμε. Ευχαριστώ τον Θεό γιατί πραγματικά μου έφερε στον δρόμο μου, το καλύτερο για εμένα.

Έχοντας διαβάσει και εξασκηθεί επάνω στους Αγγέλους σε προσωπικό επίπεδο ένιωσα την ανάγκη να εκπαιδευτώ για να μπορέσω να προσφέρω και εγώ με την σειρά μου βοήθεια σε όποιον επιθυμούσε. Οι τεχνικές πάνω στις οποίες εκπαιδεύτηκα είναι το Channeling, ο 1ος, 2ος, 3ος, 4ος βαθμός στο Αγγελικό Ρέικι, το Professional Practitioner, το Master Teacher στο Αγγελικό Ρέικι, καθώς επίσης το Basic και Advanced στο Theta Healing.

Κοιτάζω πίσω, και πραγματικά νιώθω την παρουσία των Αγγέλων στην ζωή μου έντονα από τότε που αποφάσισα πως δεν πήγαινε άλλο εκείνη η κατάσταση. Δεν τους αποχωρίζομαι ποτέ, και πράγματι, ήρθε η ώρα, να γίνει πράξη κάτι που γνώριζα και έλεγα από παιδί: “Θέλω να μπορέσω να βοηθήσω τους άλλους ανθρώπους μία μέρα”. Από παιδί “γνώριζα” και είμαι χαρούμενη και ευλογημένη που αυτή η μέρα ήρθε.

Η εξέλιξη και η μάθηση δεν τελειώνουν ποτέ. Κάθε μέρα που περνάει γνωρίζω και κάτι καινούργιο για εμένα.

Γνώρισα και ένιωσα την παρουσία των Αγγέλων, την Αγάπη τους, την υπομονή τους και το μεγαλείο τους στην προσωπική μου ζωή και θα χαρώ πολύ, να μοιραστώ μαζί σας όλα αυτά που μέχρι τώρα έμαθα, ένιωσα, βίωσα και να σας βοηθήσω να γνωρίσετε τους Αγγέλους για να δείτε την ζωή σας να αλλάζει προς το καλύτερο.

Αγάπη και Φως !

 

Μαρία Χρυσάφη

Αγγέλων Φως