fbpx

5269540618_1391b37b19_b

Δεν ωφελεί να σκέφτεσαι αρνητικά για τον εαυτό σου, ούτε στο ελάχιστο. Υπάρχουν φορές που σκέψεις αρνητικές κατακλύζουν το μυαλό σου, λέγοντας και ψιθυρίζοντας όλα όσα δεν είσαι, ότι δεν αξίζεις, ότι δεν θα τα καταφέρεις. Σκέψεις σαν και αυτές σε καθοδηγούν χρόνια τώρα… Μήπως ήρθε η στιγμή να τις σταματήσεις; Πες ένα μεγάλο φτάνει πια.

Οι Άγγελοι σε παροτρύνουν να καθίσεις και μία προς μία αυτές τις σκέψεις να τις ακυρώσεις, γιατί το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για διαστρεβλώσεις του μυαλού και για σενάρια άκυρα ή άλλων που απλά χωρίς να το γνωρίζουν έκαναν προβολές πάνω σου όλων αυτών που πίστευαν εκείνοι για τον εαυτό τους.

Δεν χρειάζεσαι όλες αυτές τις σκέψεις. Δεν σου χρησιμεύουν σε κάτι, ούτε στο απειροελάχιστο.

Νιώθω, ότι σήμερα, ήρθε η στιγμή να πεις την Αλήθεια στον εαυτό σου και να ξεκινήσεις να πράττεις από αυτό ακριβώς το σημείο, της αλήθειας και της ακεραιότητας. Ποια είναι αυτή η Αλήθεια; Ότι Είσαι Υπέροχος! Ότι Είσαι Αγάπη! Ότι Είσαι Φως! Ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα, γιατί Είσαι Ένας Εν Δυνάμει Θεός σε Ενσάρκωση. Πως όλα αυτά τα αρνητικά δημιουργούνται απλά για να σε βοηθήσουν να θυμηθείς ποιος πραγματικά Είσαι. Βλέπεις… Μέσα από αυτό που Δεν Είσαι, καλείσαι να θυμηθείς Ποιος Πραγματικά Είσαι.

Όλα αυτά τα αρνητικά είναι απλά τα εργαλεία σου. Αν δεν υπήρχε ο φόβος, πώς θα γνώριζες και θα επέλεγες την Αγάπη; Αν δεν υπήρχε η νύχτα πώς θα γνώριζες τι σημαίνει μέρα; Ο φόβος και η Αγάπη θα υπήρχαν μόνο σαν Γνώση. Και αυτή η Γνώση πολύ σωστά μέσα μας υπάρχει. Είναι η Γνώση της Ψυχής! Ποτέ όμως η θεωρία δεν είναι αρκετή. Η Ζωή είναι Δημιουργία και Βίωμα. Η Ζωή προσφέρει την εμπειρία. Σκέψου, πόσες φορές φίλοι βρέθηκαν στο δρόμο σου να σου πουν πως η επιλογή που κάνεις δεν σε οδηγεί εκεί που θες, αλλά εσύ συνέχισες, μέχρι που αυτό που σου έλεγαν το βίωσες… Και μετά θυμήθηκες και επέλεξες κάτι διαφορετικό για εσένα. Αγαπημένε μου, δεν σου είναι αρκετό να σου περιγράψω τι είναι η Αγάπη. Θες να την νιώσεις. Αλήθεια, υπάρχει πιο όμορφος τρόπος, πέρα από την ίδια την Ζωή για να θυμηθούμε τι είναι η Αγάπη;

Θα μου πεις… Και γιατί χρειάζεται ο πόνος, ο φόβος, η λύπη; Γιατί εάν δεν υπήρχαν όλα αυτά, δεν θα μπορούσαμε να θυμηθούμε τι είναι η Αγάπη. Πόσο μάλλον να την επιλέξουμε και τελικά να ζήσουμε μέσα από αυτήν. Εάν αυτή την στιγμή νιώθεις ότι είναι άδικη και σκληρή η Ζωή, ίσως και να χρειάζεται να αλλάξεις οπτική. Εάν δεις όλα αυτά που ονομάζουμε αρνητικά σαν εργαλεία, τότε όλη σου η Ζωή θα μεταμορφωθεί, γιατί θα την βλέπεις διαφορετικά πια.

Μην τα φοβάσαι τα αρνητικά. Είναι το μέσον για να βρεθείς σε όλα αυτά που επιθυμείς για τη Ζωή σου. Αντί να νιώθεις ότι σε καθηλώνουν, χρησιμοποίησε τα με σύνεση και μαεστρία για να σε οδηγήσουν στην Αγάπη, τη Χαρά, την Ευτυχία και το Φως! Όχι γιατί όλα αυτά σου αξίζουν, αλλά γιατί όλα αυτά Είσαι Εσύ! Πες λοιπόν σήμερα την Αλήθεια στον εαυτό σου, για το ποιος πραγματικά Είσαι και ξεκίνα να πράττεις από εκείνο το σημείο της Αγάπης, της Χαράς, της Ευτυχίας και του Φωτός.

Ήρθε η στιγμή του πραγματικού Θεϊκού σου εαυτού να αναλάβει δράση… Ήρθε η στιγμή να πεις δυνατά την Αλήθεια στον Εαυτό σου. Ότι Είσαι Αγάπη, Ότι Είσαι Υπέροχος, Θαυμάσιος, Θαυμαστός! Ότι Είσαι Χαρά, Ότι Είσαι Ευτυχία, Ότι Είσαι Φως! Και ζήσε ξεκινώντας από όλα αυτά. Σταμάτα να επιδιώκεις να φτάσεις σε αυτά. Βρίσκεσαι ήδη εκεί!

Οι Άγγελοι και ο Θεός σε χειροκροτούν… Η πιο γλυκιά βοήθεια των Ουρανών είναι εδώ, δίπλα σου…

Αγάπη και Φως
Αγγέλων Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως